В кадър: Палатки, факелно шествие и блокирано "Цариградско шосе"

Протестиращите не се отказват
Обновена: 10 авг 2020 09:23 | 10 авг 2020 07:00, Камелия Цветанова
433

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Факелно шествие от протестиращи тръгна късно снощи по бул. „Цариградско шосе“ в посока „Плиска”. След като стигнаха там и изпяла химна на България, те се насочиха към кръстовището на Четвърти километър.
Това наруши маршрута автобусите.
Още по темата


С факлите хората изписваха "Оставка". Те стигнаха до Плиска, а колона от автомобили се образува в платното в посока към центъра.

Във връзка с изявлението на началника на СДВР от вчера, че може да се прибегне до нестандартни действия за премахването на палатковия лагер, майките на деца с увреждания от „Системата ни убива“ заявиха, че те също са подготвили нестандартен отпор и имат готовност за крайни мерки, като една от тях е готова да застраши живота си.

Премиерът Бойко Борисов разпореди да няма акции на полицията срещу палатковите лагери.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


433
Още по темата: протестшествиефакли
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
248
12
 
0
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 години
Герб са свръх ***, колкото повече време тече, по-рафинирани олиго френи стават. Нямах си работа веднъш и разглеждах профили на изявени гербави симпатизанти във фейсбук. Сичките са пълни деградета питекантропи.
247
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
МАДЖОретки с факлички !
246
15
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оставка на крадливите ГЕРБ-аджии...................и нови избори!!
245
12
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ЦВЕТАНОВ БЕ ИЗГОНЕН ОТ ГЕРБ ЗАЩОТО Е С АМЕРИКАНЦИТЕ.------Затова и гербавите ше дуат супата, щото се опитват да се подлагат на Путин и постоянно плещят за ***.
244
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Беше ми много смешно, когато ни приеха в ЕС - на този народ просто не му е мястото там , и сега в момента го показва за пореден път ! Този народ плаче за Евразийския съюз и там ще бъде набутан !
243
0
 
14
 
! Отговори
ЧЕРВЕНО МУТРЕНСКИ преди 3 години
НОМЕРА- ГЕРБ СА МАФИЯ- НИЕ НЕ СМЕ, НЕ ФАЛИРАХМЕ 16 БАНКИ И ПАК НЯМА ДА ФАЛИРАМЕ АКО МОЖЕМ, НИЕ НЕ СМЕ ЧЕРВЕНИ ФАШИСТИ, НИЩО ЧЕ ПРАВИМ ФАКЕЛНИ ШЕСТВИЯ, ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ НЕ Я СЪЗДАДОХА ДС И ОКРАДЕНОТОТО ОТ 16 БАНКИ, СЪЗДАДОХА Я УМНИ МОМЦИ КАТО ЧЕРЕПА КОЙТО...''НЕ ДЪЛЖИ НА ТАЯ ИЗМИСЛЕНА ДЪРЖАВА НИТО СТИНКА"
242
1
 
8
 
! Отговори
Тия преди 3 години
С факлите директно от пожарите ли идват ?
241
3
 
1
 
! Отговори
До 283 преди 3 години
Най-гърбавият аргумент е твоят !
240
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И кое от "гърбавите" ти аргументи не е вярно бе аланкоолу?
239
9
 
7
 
! Отговори
Гърбави аргументи преди 3 години
1. Аз в началото подкрепях протеста, ама вече не...2. Аз не гласувам за герб, ама сега вече ще гласувам, да видят те!3. Всички са купени от Божков4. Радев, Нинова, Ленин, Сталин, Решетников, Станишев5. Протестиращите са: нечистоплътни, наркомани, пройдохи, безделници, купени, престъпници6. Герб са: свръхкомпетентни, знаещи, можещи, кадърни, проевропейски, не крадат изобщо7. Без герб България е загубена!8. Герб няма алтернатива.9. Герб няма връзки с ДПС и БКП. Изобщо. Не.10. Деса Радева
238
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Плажният перформър реши да си направи градинско парти с декоративни факли.
237
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
герп си изпя песента
236
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво прави на протестите бившият представител на управляващите на последната снимка?
235
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Истинската мафия бавно напредва към властта! черепа, цвък василев, баневи, ветко, вълчо, миню, прокопи жадни за реванш умело направляват марионетката си - фигурадев. Тепърва ще берем ядове с този арогантен и жаден за власт фигурант.НАРОДЕ ОПОМНИ СЕ!
234
1
 
8
 
! Отговори
Моето момче.. преди 3 години
До ÏYIКакъвто народа такива и политиците!!!
233
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Червени фащисти!
232
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Заблудата при хората винаги е съществувала...
231
4
 
15
 
! Отговори
улични фъшkии преди 3 години
Псетата си вият от катуните, кервана си върви. Борисов няма да пада на нивото на уличните платени *** жадуващи единствено и само за безредици и побоища. Господарят им Божков сам ще ги отсвири, виждайки на каква жалка пасмина е заложил с надеждата да отърве панделата.
230
3
 
19
 
! Отговори
emigrant преди 3 години
Току що видях с очите си в ПИК,че дрогаря Бойкикев се снима с елитът на СИК,като лично му се предават поздрави от Маджо,че е одобрен за премиер?!Та полезните п,рос,таци на орлов мост и на жълтите павета пак ги тегли към смъртта и глада!!Борисов не е удобен,щото именно той удуши и ограничи до минимум мафията,но офцете се почувстваха много нещастни,че няма вълци и касапи наоколо и че животът им ще бъде много скучен без адреналин!Да ви е честит Маджо,Черепа, Мустака и всички останали кръвопийци!
229
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ха ха ха...лицето на Тиквата ли е емблемата на България...Новият Бай *** с неговите пазванти по форумите...станахме за смях в целия свят...Отивайте в спалнята на Борисов,че ви чака да удовлетвори животинските си инстинкти...и вие сте *** като него...за друго не ставате...