В кадър: Палатки, факелно шествие и блокирано "Цариградско шосе"

Протестиращите не се отказват
Обновена: 10 авг 2020 09:23 | 10 авг 2020 07:00, Камелия Цветанова
433

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Факелно шествие от протестиращи тръгна късно снощи по бул. „Цариградско шосе“ в посока „Плиска”. След като стигнаха там и изпяла химна на България, те се насочиха към кръстовището на Четвърти километър.
Това наруши маршрута автобусите.
Още по темата


С факлите хората изписваха "Оставка". Те стигнаха до Плиска, а колона от автомобили се образува в платното в посока към центъра.

Във връзка с изявлението на началника на СДВР от вчера, че може да се прибегне до нестандартни действия за премахването на палатковия лагер, майките на деца с увреждания от „Системата ни убива“ заявиха, че те също са подготвили нестандартен отпор и имат готовност за крайни мерки, като една от тях е готова да застраши живота си.

Премиерът Бойко Борисов разпореди да няма акции на полицията срещу палатковите лагери.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


433
Още по темата: протестшествиефакли
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
228
2
 
17
 
! Отговори
@ @ @ преди 3 години
Тия протести станаха като купчините тор по пътя, свикваш с тях, заобикаляш ги и продължаваш.
227
2
 
6
 
! Отговори
ÏYI преди 3 години
До Чичко СталинНародътъ е сбор от нули и става число когато поставиш пред тях цифра. За жалост за 30 години пред нулите застават само цифри с отрицарелен знак. Така че не корете народа, а насочете гнева си към тези, които се опитват за негова сметка да извличат полза за себе си.
226
0
 
10
 
! Отговори
Възмутен преди 3 години
Ех, Тошев, Тошев! И ти ли, факлоносец? Какво не ти хареса в досегашната система и какво ти лично пострада! Обиколи света за интервюта със *** и Пульо! Написа книги за половината артисти и певци в България! Явно всичкото това е малко.....! А, за гей бракове.....!!!
225
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ако се съберат мозъците на драскачите от ГРОБ тук,ще се окаже ,че пилешкия мозък е по-голям от техните...дори и да прибавят мозъка на Боко тиквата...пак ще са по-малко...т.е. празни кратуни пълни с въздух под налягене...
224
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Божковиститее във форума, не им издържат нервите. Обиждат, плюят, правят се на интересни. Винаги, без доводи.Усещат, че нямат подкрепата и беснеят.
223
1
 
17
 
! Отговори
До 272 преди 3 години
"Протистиращите излизат с лицата си" - то едни лица и едни мътни мозъци с едни още по-мътни разсъждения, с които бършете *** на Демократична България и лигите на Христо Иванов по проскубаната му брада, който чака от "Америка за България" поредните нареждания.Я, се скрий на някъде
222
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
тези пичлемета на Боко тиквата ,които се изхождат тук ,са толкова деградирали,че и *** за зеле не става от тях...може би ако се пуснат по околовръстното могат да минат за травестити и да поработват по нещо ,след падането на тиквата от властта...
221
0
 
8
 
! Отговори
до 267 преди 3 години
Ти си садист.Те Виденов,Станишев и Орешарски не са свикнали да живеят така.Виденов със сигурност няма да оцелее при такива условия,Орешарски ще се скрие някъде в подземията и няма и да го намерят жив,а Станишев е хитрец и може и да преживее!Ако пак успее да избяга в чужбина,де,ако остане тук-катехгорично не!Това което преживяхме и Беър Грилс не би го преживял!Не и с 3-4 долара месечно!БСП трябва данаучат едно-на властсе идва след избор,а не след протести или преврати.Сега не е 1944-та!
220
0
 
16
 
! Отговори
Питащ преди 3 години
Кой, кой купи всички еднакви палатки на "Къмпинг-Орлов мост"? Отровните-не! Пинокио-не! Черепа-ДА.А.А.!
219
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протестиращите излизат с лицата си на протестите,а тук някакви анонимни *** само дъвчат дъвка и надуват балони по цял ден,сякаш някой им обръща внимание на импотентното бръщолевене ...да беше ги взел Бойко на магистралите ,да поработят малко...а тук се занимават с бършене на *** на ГРОБ,но той е толкова зацапан,че няма спасение...а и гол *** крие ли се...
218
0
 
15
 
! Отговори
тотален провал !!! преди 3 години
Брей каква я мислиха и режисираха и какво стана !!! Толкова пари хвърлени за палатки, надници на спонтанно протестиращите, храна , озвуаване и платено за толкова чужди медии, а Борисов не захапва стръвта . Как ще ги оправдават тези разходи без реално полицията поне да се опита да разгони момчета с бухалките ,или дебилнитe "убити от системата" плужeци ,та тогава света да види как се реве по медиите. Че и на *** от Москва ще му набиват канчето, тъй като не оправда очакванията им.
217
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Българин DEЖивей си в Германия, пенсиите, здравните грижи и социалните плащания на твойте родители са на нашия гръб. Пройдохите тук затварят кръстовища и омазват всичко, щото някой не може по законен и демоктатичен път да се докопа до властта. Имали сме честа да видим кой колко краде. И избираме този дето най-малко краде и слуша Германия.
216
0
 
12
 
! Отговори
555 преди 3 години
По време на третия райх са се правили факелни шествия . Помислете хора на къде може да тръгне България . Жалко за хубавата ни страна!!
215
0
 
14
 
! Отговори
българин преди 3 години
Направих си справка кои са били правителствата на БСП от 1990 до днес.и така министър председатели от БСП са били Любен Беров,Луканов,Жан Виденов и Станишев.И като си спомних как живях при тях ми се иска да дойде някой на власт който всичките останали живи да направи така,че те да живеят така както ни живяхме при Виденов!Не да ги избие,не в затвора да ги вкара,а да ги принуди да видят как сме живяли при тяхното управление.Мисля,че е справедливо-така ще разберат какво са причинили на народа си.
214
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Разбира се ,че Борисов ще падне...какво си мислят тези тролчета тука...после и тях ще ги изловим...те затова се страхуват ,че след Борисов идва и техния ред...
213
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Българин DEА знаеш ли в Швейцария как е? Политиците свободно ходят по улиците. Правят се референдуми. Само, че швецарците са преживели най-аскетичната форма на протестантсвото- Калвинизма. И спазването на реда, отговорността са им набити за поколения напред. Ако сравниш резултатите от референдумите в Швейцария с евентуалните в България, гарантирам ти, че само за джамийте ще съвпаднат! Тук всеки п****к си опъва палатката където иска и прави каквото си иска. Всеки п*****к може да те наплюе.
212
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Послушко Радев први това което му кажат от БСП!Още веднага след като го избраха Йотова му заяви,че и най малкото движение против БСП няма да му бъде простено.Още тогава разбрах,че издигнатият от БСП Радев ще е техен послушник!И ето ви го сега-изкарва младите на протест,а ще изкара ли и синовете си?Ще рискува ли тяхното здраве и живот както рискува този на протестиращите?Заради това трябва да бъде съден! Не Борисов,а Пиночет ни трябва-само той се е доказал като антикомунист!
211
1
 
9
 
! Отговори
НДУЙКЛАКСОНА преди 3 години
ПРИЯТЕЛИ, явно наглите "протестъри" се опитват да ни се наложат, затова, когато и да минете покрай тях с автомобил, НАДУВАЙТЕ ЯКО КЛАКСОНА. Ако ви блокират и трябва да стоите до тях НАДУВАЙТЕ ПОСТОЯННО. Да видим колко време ще им издържат нервите! Щом Полицията и властите отказват да ни пазят от такива, явно, че трябва ние да измислим начини да се предпазим. Споделяйте!Може днес вие да сте в блокадата с малко дете или нуждаещ се на задната седалка. Някакви лум*ени се опитват да ни се налагат!
210
0
 
7
 
! Отговори
ДО БЪЛГАРИН DE преди 3 години
"Живея в Германия на Запад при цивилизацията, от години и съм си оправил живота живея като западняк и изобщо не се интересувам какво става в България". Тогава скъпи "българино" за какъв ***, тогава искаш да се намесваш кой ще ни управлява в България, да гласуваш, дза даваш съвети как било в Германия! Живей си "живота" твой, остави ние да си оправим нашия както искаме тук в България!
209
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И КАТО СИ ПОМИСЛИ ЗАЩО СЕ ПРАВИ ТОЯ ЧЕРВЕНОКАФЯВ ТЕРОР- ЗА ДА МОГАТ ЧЕРВЕНИТЕ МУТРИ И МАФИЯ КОИТО ОКРАДОХА НАРОДА СИ КАТО ФАЛИРАХА 16 БАНКИ ДА ЗАДЪРЖАТ ОКРАДЕНИТЕ МИЛИАРДИ- А РЪКОВОДИТЕЛЯТ ИМ ПРЕЗИДЕНТА ЩЕ БЪДЕ ОСЪДЕН И СПОНСОРЪТ ИМ Е УБИЕЦЪТ МИЛИАРДЕР- ПОЗОР, ПОЗОР...