В кадър: Палатки, факелно шествие и блокирано "Цариградско шосе"

Протестиращите не се отказват
Обновена: 10 авг 2020 09:23 | 10 авг 2020 07:00, Камелия Цветанова
433

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Факелно шествие от протестиращи тръгна късно снощи по бул. „Цариградско шосе“ в посока „Плиска”. След като стигнаха там и изпяла химна на България, те се насочиха към кръстовището на Четвърти километър.
Това наруши маршрута автобусите.
Още по темата


С факлите хората изписваха "Оставка". Те стигнаха до Плиска, а колона от автомобили се образува в платното в посока към центъра.

Във връзка с изявлението на началника на СДВР от вчера, че може да се прибегне до нестандартни действия за премахването на палатковия лагер, майките на деца с увреждания от „Системата ни убива“ заявиха, че те също са подготвили нестандартен отпор и имат готовност за крайни мерки, като една от тях е готова да застраши живота си.

Премиерът Бойко Борисов разпореди да няма акции на полицията срещу палатковите лагери.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


433
Още по темата: протестшествиефакли
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
308
0
 
0
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До Анонимен333:-драги,*** да видиш "Панорамата" в Плевен!..Ако не са я батърдисали овреме слугите..Тя е един от най-величествените паметници на онова време...И ако мернеш поне един советски солдат с петолъчка на кепето и калашник в ръце,ела и ми се обади!..Веднага ще преосмисля мнението си.
307
0
 
0
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
що се отнася до анонимника "336" ,"337" и другите числа:..-Малко *** засегна,да знаеш!..Що па съм тп като ЧАМОВА дъска?...Да беше употребил "букова",или "дъбова",по-"културка" щеше да звучи напъна ти..
306
0
 
0
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
та в обобщение:-Всички знаем на къде ИСКАМЕ да отидем!!!!!..А какво ще стане,дали ще стигнем там,на където сме се запътили,или "ще ни арестуват по пътя",това поне лично аз не знам..Не съм "врачка"..
305
0
 
0
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До Анонименвикаш "мъдреца рече:-Ако не знаеш къде отиваш,никога нема да стигнеш до там"....Е,СЪГЛАСЯВАЙКИ се с теб все пак ще ти цитирам и един друг случай с друг мъдрец:-Веднъж се събрало множество по некаква си причина..Езоп,като типичен любопитко,решил и той да провери какво става..По пътя го спрял един войник и го попитал:-"Къде отиваш?"..-"Не знам",отговорил Езоп..Тогава войника казал:-"Тръгвай с мен към кауша!"..А Езоп се усмихнал:-"Е,виждаш ли че не знаех,че отивам към затвора?"
304
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 336Самия ПроСтоТо е *** като чамова дъска. Комунистче от селски тип, което се опитва да се прави на оригинално, но е прозрачно отвсякъде.
303
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ПроСоТо НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА КОЛКО КНИГИ Е ПРОЧЕЛ ЛИЦЕТО ББ- ИНТЕРЕСУВАТ МЕ ЛИЧНО ЧИСТО ПРАКТИЧНИ НЕЩА- КОЛКО Е МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА ПРИ ЛИЦЕТО ББ И КОЛКО АКО ВЛЕЗЕМ В ЕВРАЗИЙСКИ ИКОНОМИЧЕСКИ СЪВЕТ- ТАМ 118 ЕВРО В РУСИЯ, 127 ЕВРО В БЕЛАРУС,, 58 ЕВРО В ОСТАНАЛИТЕ- СОРИ АМА НЕ МЕ КЕФЯТ ТИЯ ЧИСЛА- ТАКА ЧЕ НЕ СИ ПРАВЕТЕ ТРУДА ДА СА МЯТКАТЕ- БЪЛГАРИТЕ СМЕ ПРАГМАТИЧНИ- ХАЙДЕ ОСТАНИ СИ СЪС ЗДРАВЕ И КНИГИТЕ СИ- А ДА СЕТИХ СЕ ПРИ ДР ГЕЧЕВ КАК БЕШЕ МИН ЗАПЛАТА 1,8ДЛ ЗА 22 РАБОТНИ ДНИ И 2000%ИНФЛАЦИЯ
302
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хейтърите ще хейтят. Шепа платени не само образно подпалиха България, а съвсем буквално. Айде да дойдат пожарникарите и да ги загасят тия.
301
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Джендърите се сляха с Ку Клукс клан? Да не подпалите само живите щитове, че кой ще ви защитава от шамарите на полицията?
300
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ПроСоТоКакво стана с това да сме "ПРИЯТЕЛИ" или приятели, но ако са руснаците?Паметниците останали от руските военни са много малко. Повечето паметници са или на съветските такива или на разни руски мужици, наложени ни по съветско време. Същото се отнася до имаената на булеварди улици и пр.Тъй че, не само си агитатор за Путин, но си и анти-българин, който одобрява българските градове да са окупирани с вражеска символика.
299
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хеътъри с факли и контейнери за.отпадъци
298
2
 
5
 
! Отговори
Ros преди 3 години
Ку-клус-клан
297
2
 
1
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
м/у другото,ние много ЛЕСНО можем да отстояваме нашите си интереси пред ЕС...-защото:..-Нашите "началници" с лекота могат да жертват доста работи В НАША ПОЛЗА,защото ние сме ТВЪРДЕ НЕЗНАЧИТЕЛНИ за тях!-И съгласявайки се с нашите МИНИАТЮРНИ /за техните мащаби/ изисквания,те с лекота биха демонстрирали колко "Демократичен и лоялен е Съюза"....За съжаление,съществото,прочело само неколко страници от една детска книжка, е на СВЕТЛИННИ ГОДИНИ от нещата!!..ЗА НАШ РЕЗИЛ!
296
1
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
е,много станах забележките..Щесе опитам:-1.Наричам столицата им "Фашингтон",защото НЯМА друга държава като тях,която да има над ДВЕСТА интервенции и агресии към ДРУГИ страни,на хиляди километри от САЩ!-2. В България има паметници ОСНОВНО на РУСКИТЕ,НЕ на съветските войски!..Защото ..колкото и да си затваряш очите,България получи независимостта си благодарение на руско-турската война ,ЗА НАС ОСВОБОДИТЕЛНА!..Е,има и паметници на америчките пилоти,свалени от нас докато БОМБАНДИРАХА София и други
295
1
 
8
 
! Отговори
Бай Курти преди 3 години
Провалени политици и избягали мутри дърпат конците на шепа хора. Изборите са догодина и ще трябват доста парички да се наливат в тая бъчва без дъно...
294
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ха, ха, ха, от тези никой не мисли за държавата, а как да си намери добре платен а работа в България.Само че, биреното шкембе с дългия нос и пахнатите ръчички в джобовете, няма да им помогне.Изживяващият се, като поп-звезда на протеста, които организира, със, съмнителни пари, Христо Иванов вече отписа Борисов.Какво самочувствие, на един провален политик и магистрат.Самозванецат дори започна да раздава обещания за работа, колко са наивни и глупави тези хора.
293
3
 
8
 
! Отговори
уф! преди 3 години
От това шествие навява мъка. Моля да ме извините, но се разчуствах.Вяло, неорганизирано, разпокъсано като мисълта на пРезидента.Колко години ни разправяше че не може да си върши работата.Е, сега видяхме каква я свърши . . .
292
3
 
11
 
! Отговори
Ани преди 3 години
Очевидно пРезидента Радев има остър дефицит на морално волеви качества.Държи се хулигански. Отправя неаргументирани обвинения. Самия той не е наясно какво означава мутра. И накрая се скри в президентството и гризе нокти като изостави на улицата наивниците които му повярваха.Румене, времето ти изтече. Стягай куфарите и потегляй в неизвестна посока.В Москва не приютяват пропаднали . . .
291
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ПроСоТовикаш:-"Щом искате промяна назовете лидер"...?!?!ЗАЩО?..-За да го оплюете навреме И кога политическа кампания е минала без оплюване, та това е такава драма?А има съвсем сериозна причина да се знае, и тя е, че никой не тръгва нанякъде, без да знае накъде отива (т.е. какъв е избора). Както е казал мъдреца: ако не знаеш накъде си тръгнал, никога няма да стигнеш.
290
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ПроСоТо"Докато за Русия денонощно ни се набива в главите колко "опасна и вредна" била за България...Нашия "Враг 1".."Когато разбереш защо България е осеяна със съветски паметници, защо оснновни булеварди улици и сгради са с руски имена, можеш да коментираш тази тема. Преди това явно не си дорасъл, въпреки че доста се напъваш.
289
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ПроСоТо".-Никой не е обявил САЩ за наш враг!."Така ли, затова лли наричаш столицата им "Фашингтон"?Лицемерието ти е видно от 1000 километра.