Блокираните кръстовища променят маршрути на градския транспорт

Затворени са кръстовищата на Орлов мост и Ректората
12 авг 2020 09:21, Елка Василева
72
Блокираните кръстовища променят маршрути на градския транспорт
Снимка: архив, БГНЕС

Поради затворени кръстовища на Орлов мост и на бул.“Васил Левски“ и бул.“Цар Освободител“ /Ректората / от протестиращи са променени маршрутите на част от линиите на градския транспорт. Това съобщи пресцентърът на Столична община.

Маршрутите са променени както следва:

Автобусни линии 72, 76, 84, 94, 184, 204, 304 и 604 и тролейбусни линии 1, 2, 4, 5, 7, 8 и 11 са отклонени както следва:

Автобусни линии № 84, 184, 280, посока Орлов мост обръщат преди Орлов мост и обратно по маршрута.

Автобусни линии № 72, 76, 204, 304 и 604 са отклонени по бул. „Драган Цанков“, бул. „П.Яворов“ и по маршрута двупосочно.

Автобусна линия № 94 обръща на ул. „Ген.Гурко“ и обратно по маршрута;

Автобусна линия № 213 в посока „Младост“ е отклонена по бул. „Мадрид“, бул.“Ситняково“ и по бул.“Цариградско шосе“ по маршрута си;

Тролейбусни линии № 4, 5, 8 и 11 посока Орлов мост обръщат преди Орлов мост и обратно по маршрута.

Тролейбусни линии № 1, 2, 5, 7 и 8 посока Софийски университет „Климент Охридски“ обръщат на кино „Одеон“;

Тролейбусна линия 7 от „Люлин“ обръща на Сточна гара;

Тролейбусни линии № 1, 2, 4 и 11 обръщат на ул. „Оборище“ и бул.“Васил Левски“.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Червената Тиква фигуранта е виновен
62
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Червен терор !За Радев Затвор !
61
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Те да видят какво значи бой в Париж, ще им се изправят косите.Ред сълзи ред сополи - това са нашите протестиращи.
60
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Още в начабото полицията трябваше да ги пребие"Ми как да ги пребие" Нали онова, дето учело в Хага се нахвърли с голи ръце върху полицаите и си изяде боя, а всички се изправиха на нокти.Ми как можло.Дори Румен Рублата повдигна въпроса и че щели да сезират световните правозащитни организации.
59
3
 
10
 
! Отговори
проруски-протести преди 3 години
Комунистически протести не подкрепяме! Долу Бсп! Импичмънт на Грипен Радефф !
58
1
 
4
 
! Отговори
ти нормален ли си преди 3 години
До матриал. Верно ли ще говориш така, никой не е застрахован от това нещо. Мали се да не ти се случва. Това едно, второ, ако не знаеш, в производството на дете участват двама души, единият от които е сина на свекървата. И трето - по-жалко и гнусно изказване не бях чела, много си жалък.
57
2
 
9
 
! Отговори
Гост преди 3 години
Не е морално и доста нагло да блокират града виждайки, че нямат мнозинство. Сега МВР да вдигне охраната и полицаите да си вършат основната работа. Ние ще се справим с блокадата
56
3
 
4
 
! Отговори
До номер 60 материал преди 3 години
На Вас, вероятно изобщо не Ви е ясно, колко от "дефектните" според Вас деца са в това състояние точно заради държавата! Допускам, че са Ви изработили в някое зловонно дупе и така и си зоните. Поздрави!
55
0
 
3
 
! Отговори
Да си кажем истината преди 3 години
Да се надяваме - враждуващите крила на групирофките в - бг да се уточнят по телефоните за кои какво се полага и всичко да си доиде по старомо - да няма недоволни от олигархията а ние обикновените хора да се радваме на добрите новини по телевизията - хората просперират купуват вили на малдивите , без да се уточнява кои хора де
54
2
 
7
 
! Отговори
матриал преди 3 години
А от страна на майките на деца-инвалиди, това е направо безнравствено. Държавата им плаща пари затова, че са родили дефектни деца. А те, ползвайки парите, идват да събарят държавата. Вместо да ги е срам от продукта, който са произвели, ку чки те искат още и още. А бре маце! Вместа всеки ден да благодариш, че свекърва ти не те е убила, задето си и родила негодно внуче, ти и много знаеш.
53
2
 
6
 
! Отговори
кое от двете преди 3 години
Ако смедваме логиката на протестаджиите, те денем са на работа, вечер идват на любимите си места, за да безчинстват. Стоят на протеста да сред нощ. И на другия ден пак са на работа. Тоя ритъм на живот може да го издържи само дрогиран човек или някой, който не си дава зор.
52
2
 
6
 
! Отговори
бедняците преди 3 години
И като ми разправят как нямали пари, как не се издържало от бедност, нека първо хранилкаджиите да се погреднат самите себе си. Който е минал край тях из София, говори как по цял ден седят под чадърите си и цъкат по таблетите си. Бедняците, които, протестирайки, играоят на таблетите си. Не работят, защото по цял ден са там, на улицата. А ако ходят на раБота през деня, а нощем протестират, то те спят на работа.
51
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В момента тези протести могат да бъдат тълкувани като тероризъм и заплаха за националната сигурност! Не може да правиш изявления, че ще правят държава в държавата! Прокуратурата да ги погне!
50
7
 
4
 
! Отговори
Хм !? преди 3 години
До Анонимен 51Ето защо протестите са задължителни и са добре дошли - защото ако няма еврофондове сме фалирали. ГЕРБ-ерастията до там докара държавата, че ако няма милостиня ще умрем от глад. А някога бяхме достойни граждани да модерна държава. Протести до победа!
49
2
 
8
 
! Отговори
Троловете на Орлов м преди 3 години
За Христо Иванов в новините пише, че там, на Орлом мост, събирал автобиографии за да назначи бъдещите министри. И вие ще ми гласувате! Защо? Иванов вече назначава министри.
48
0
 
8
 
! Отговори
Да си кажем истината преди 3 години
Мутрите в бг се борят за надмощие - предлагам ние обикновенните граждани да се снишим да исчакаме бурята да отмине - и на избори да решим кое крило на мутрите да подкрепим - лявото или дясното като до сега
47
2
 
10
 
! Отговори
Марш преди 3 години
Протестиращите да отиват по полето има нужда от работна ръка а не да ми се търкалят цял ден по булеварда и да пият бира и да се правят на големите интелигенти!
46
2
 
6
 
! Отговори
До Знае се преди 3 години
И кой да дойде на власт?
45
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези протестъри са проституиращи които ще докарат БСП, ЕС ще спрат еврофондовете и тогава сме фалирали, защото в момента парите от ЕС ни държат над водата!
44
1
 
7
 
! Отговори
МАДЖОритарно преди 3 години
В процеса на протеста стана ясно, че той се ръководи от отровни личности и от мутри. Христо Иванов все още не е обяснил защо се държеше като в небрано рлозе, когато на Орлов мост чу името на Маджо. Ламбовски не ни е отговорил кой и защо е звънял на Маджо, и откъде Ламбовски знае за това.