Блокираните кръстовища променят маршрути на градския транспорт

Затворени са кръстовищата на Орлов мост и Ректората
12 авг 2020 09:21, Елка Василева
72
Блокираните кръстовища променят маршрути на градския транспорт
Снимка: архив, БГНЕС

Поради затворени кръстовища на Орлов мост и на бул.“Васил Левски“ и бул.“Цар Освободител“ /Ректората / от протестиращи са променени маршрутите на част от линиите на градския транспорт. Това съобщи пресцентърът на Столична община.

Маршрутите са променени както следва:

Автобусни линии 72, 76, 84, 94, 184, 204, 304 и 604 и тролейбусни линии 1, 2, 4, 5, 7, 8 и 11 са отклонени както следва:

Автобусни линии № 84, 184, 280, посока Орлов мост обръщат преди Орлов мост и обратно по маршрута.

Автобусни линии № 72, 76, 204, 304 и 604 са отклонени по бул. „Драган Цанков“, бул. „П.Яворов“ и по маршрута двупосочно.

Автобусна линия № 94 обръща на ул. „Ген.Гурко“ и обратно по маршрута;

Автобусна линия № 213 в посока „Младост“ е отклонена по бул. „Мадрид“, бул.“Ситняково“ и по бул.“Цариградско шосе“ по маршрута си;

Тролейбусни линии № 4, 5, 8 и 11 посока Орлов мост обръщат преди Орлов мост и обратно по маршрута.

Тролейбусни линии № 1, 2, 5, 7 и 8 посока Софийски университет „Климент Охридски“ обръщат на кино „Одеон“;

Тролейбусна линия 7 от „Люлин“ обръща на Сточна гара;

Тролейбусни линии № 1, 2, 4 и 11 обръщат на ул. „Оборище“ и бул.“Васил Левски“.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
8
 
3
 
! Отговори
Знае се! преди 3 години
Каквото и да е недоволството на ГЕРБ-ерските организирани престъпници от протестите на младите, които млади хора са надежда за България, протестите няма да бъдат прекратени докато организираните престъпници не бъдат изхвърлени от властта. Защото мястото на тези ГЕРБ-ери е на друго място, както е навсякъде по света! А ние допуснахме един полуграмотен *** да ги вкара във властта. Ето защо: ПРОТЕСТИ ДОКРАЙ!
42
1
 
9
 
! Отговори
съде пише преди 3 години
Струпани пейки, контейнери за ***, огради. Така изглежда мястото около протестаджиите. А те самите са шумни, свиркащи, замерващи, чупещи, боклучещи. Това е протестът. И никой не показва на самозабравилите се май му ни, че нямат право да разрушават обществения ред. Могат да протестират, но не и да създават *** и хаос. В кой закон пише, че в израз на протест гражданите могат да окупират улиците?
41
1
 
8
 
! Отговори
МАДЖОритарни избори преди 3 години
Още при първите наченки на протеста жандармерията трябваше да ги пребие и да вкара в затвора тези Бабикянци, Ян Бибиян и и всякакви Яни, а този хаджи Генчо е абсолютна корумпирана личност, нека му проверят имотното състояние! И не на последно място един от благодетелите на протеста - Маджо!
40
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 15 170 учени от БАН подписали нещо ,ама там са 2700 учени...останалите някой пита ли ги на какво мнение са ??????? Или сто двеста даскала от 80 000 преподаватели се изказали и оп от Божков тв.. веднага го представят като мнението на цялата гилдия. И с протестиращите е така ,няколко хиляди души срещу 7 млн. българи!!!!!
39
1
 
11
 
! Отговори
отврат преди 3 години
София е заприличала на битпазар. Палатки, тенти, масички, столове, дъртаци, които замерват с яйца.- Какво да искаме от младежите, когато дъртаците с побелелите коси нямат срам и от белите си коси, хулиганстват. Редовно ще видите участници в протеста, които носят раници на гърбовете си и никой не проверява тези раници за камъни и други предмети. Където са протестаджиите, е мръсно, разхвърляно и отблъскващо.
38
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В началото доста хора симпатизираха на младите по протестите, ни със всеки изминъл ден, все повече виждат истинското лице на платените протести.Може ли да се кръстиш отровното трио и всекидневно да призоваваш към незаконност и в същото време да се бориш уж за правова държава.Нарочно ги оставиха луумпените по катуните, за да отвратят хората.Почти никой вече не вярва, че с тези по палатките нещо ще тръгне на по-добре.
37
0
 
4
 
! Отговори
Рехави протести преди 3 години
Снимани от дрон протестиращите в София са по 5-6 хил. души всяка вечер. На най-големия митинг на 29.07 са били между 15-17 хиляди. В останалото време са 2-3 хиляди дневно. А днес са около 1000 души. Крайно недостатъчно... Може би есента... За сведение протеста на жълтите павета на БСП е бил между 2500-3000 души. Колкото едно село. Жалка работа. За сравнение големите протести на СДС през 1990,1991,1996, 1997 години, които събориха комунизма бяха 150-200 хиляди души в София дни наред. Тогава нещата се случват.
36
1
 
8
 
! Отговори
протестаджиите преди 3 години
Бойко мисли как да успокои уличните терористи. С терористи не се преговаря, Бойко. Те няма да се успокоят, докато не наложат волята си и не ги интересува кои закони ще нарушат междувременно. Веднъж и завинаги трябва да се разграничи правото на протест от нарушаването на обществения ред.
35
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не съм гласувал от 2001 когато се излъгах по царя, дето щеше да ни оправи за 700 дни, но сега ще отида да гласува за тиквун на инат, защото безделниците по кръстовищата супер много ме дразнят.
34
0
 
7
 
! Отговори
не харесвам преди 3 години
Не ми харесва мекушавостта на властта. Хранилкаджиите пак ски разположиха палатките и никой не проверява чия собственост са тези палатки и тенти. От собствениците глоби за нарушаване на обществения ред. Протестаджиите, носещи кори с яйца за замерване, касетки с други предмети за същата цел - да бъдата рестувани и съдени за хулиганство,у коато им бъде забранено присъствието им на протести.
33
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 34Напротив !Червената Мафия и нейните мутри организираха протеста.Затова това не са протестиращи, а проституиращи на Черепа и неговия беквокал Фигуранта !
32
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ИванСутринта ги даваха.На Софийския имаше 5 тулупаа, на Орлов мост не повече от 20 и те пречат на стотици хиляди да отидат на работа с градския транспорт.
31
1
 
13
 
! Отговори
Иван преди 3 години
Стига сте лежали по площадите, а се захващайте за работа, хрантутници ! И аз искам да ми дава някой на готово, ама никой не ми дава, а бачкам !
30
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протестиращите били малко. Ами като са малко, гербавите да освободят кръстовищата и хората да живеят нормално. Да, но не смеят и се тресат от страх от малкото хора по улиците. Смешковци.
29
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До29Подкрепям виОпит за преврат еИ то доста нескопосан
28
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това, което става по улиците е израз на народната любов към "управляващите" от Герб. Така и не проумяха, че тия протести и тази анархия по улиците няма да спре, докато не подадат оставката си. Ако това е сигурността и обществения ред, който заявяват, че ще осигурят на избори, по-добре да ги няма.
27
3
 
9
 
! Отговори
До 25 преди 3 години
Иска ти се второ Косово?***.Чета ви плоските провокации цял месец.Ту противопоставяте софиянци на страната, ту българи на етническите малцинства.Щат ви се югославски събитияИ русия ( с малка буква)да ни ,,спасява,,
26
1
 
8
 
! Отговори
Софиянец преди 3 години
Продължение...паметника на съветския окупатор, троянския конник наречен за благозвучие "цар "освободител"".Не далеч от този "Кремъл" в сянката на улица "Шипка" пък се намира шпионския център на КГБ с кодовото наименование "руски културен център" служещ за шпионаж и вербовка.
25
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мафията е активирала няколкото останали герберунгелски фенове да тролят по всички сайтове срещу протестите,внушавайки на мат'ряла колко е лошо да се протестира срещу нея/мафията/и колко иначе добре си живеем.Смешен плач.
24
3
 
10
 
! Отговори
До 12 преди 3 години
И паметника на руския поробител пазятПък чакат одобрение.,,Пиша ти от Плевен ,драги Ванка, помниш ли когда пришол със танка.Беше млад,но се държеше мъжки,зарази семейството ни с въшки....Залъкът си давахме насила, на Русия, тази дива сила...,,Радой Ралин