Жена опита да нахлуе в Президентството, отведоха я в психиатрия

Пияни създали напрежение и конфликти на протеста снощи
151
Жена опита да нахлуе в Президентството, отведоха я в психиатрия
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

61-годишна жена е направила опит да влезе в Президентството тази сутрин около 9:30 ч. След намеса на полицейски служители обаче тя е изведена от района и настанена в Център за психично здраве, съобщават от МВР.

Още по темата
Столичните полицаи са предотвратили разрастване на конфликти и напрежение в района на "Орлов мост".

Малко след 23 ч. в полицията е получено съобщение за възникнал спор между група граждани.

Минути по-късно е постъпил и друг сигнал за жена и мъж във видимо нетрезво състояние, които настоявали да се приобщят към протестиращите и да се настанят в изградения палатков лагер на площада.

МВР разпространи кадри от снощния протест и от неуспешния опит на жената за влизане в държавната институция.

Полицията продължава да осигурява обществения ред и сигурност в столицата.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
112
0
 
2
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 3 години
у нас свестните ги смятат за луди
111
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Опита на лудата жена измъкнала се от агитката на герб,да влезе в президентството е неуспешен,но мазния каскет и гавазите му нахълтаха като бесни кучета,за да комрометират президента,който е с 68% одобрение от българите,срещу 23%за индивида от Банкя. С изпращането на Гешев в президентството,Борисов сложи началото на своя край.Не може двама милиционери, по-вече да разполагат със съдбите на българите.
110
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Едно време, като бяхме млади, протестирахме срещу комунистите, и ни тормозеха червените бабички от БСП.Сега ни тормозят червените бабички от ГЕРБ! Нищо не се е променило!
109
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ми явно е била фенка на ГЕРБ. Щом е нахлула в президентството, значи мрази Радев и иска да го бие!От поддръжниците на ГЕРБ има много такива явно - със психични проблеми!
108
2
 
7
 
! Отговори
Копърка преди 3 години
- Искам незабавната оставка на протестиращите от кръстовищата в София!
107
1
 
2
 
! Отговори
Пешо преди 3 години
Фен на Румбата.
106
3
 
1
 
! Отговори
Ало преди 3 години
Пенсионера, ако обичаш не давай тон на никого ,за кого да гласува.Гледай си кирливата пенсия, и пази мнението за себе си.
105
7
 
13
 
! Отговори
Случаен минувач преди 3 години
Жената не е луда, просто иска да му изкрещи на Руменчо - Оставка! Национален предател!
104
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Фигуранта май ще прибере юмручето, че "мутрите вън" може и да му бият една запалка !Каквото повикало, такова се обадило !
103
3
 
26
 
! Отговори
555 преди 3 години
Попитали един от популярните лица на протеста : А вие какви лидерски качества имате?Аааа имам страшни лидерски качества - Като кажа наздраве , всички надигат бутилки .
102
9
 
24
 
! Отговори
Пенсионер преди 3 години
Аз си гласувам за Бойко , а вие протестърите си гласувайте за Корнелия.
101
5
 
26
 
! Отговори
Наш Георги преди 3 години
Ти хубаво,че са завели жената в психото,ама има още жени за там ,а тях кога ще ги отве дът ама в още по-действена психиатрия : Мая Манолова,Нинова,онези майки,на които па рите все са им малко и само търсят " под вола теле " ?! А за да има равенство за там са и всички "активисти " от "отровното трио " водени от Христо Иванов.До утре сутринта ще бъдат ли въдворени там ?!
100
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не е Луна,Шехерезада е!Нали Баце я бракува и се е пернала нещо.
99
1
 
21
 
! Отговори
555 преди 3 години
Нямало скоро да затихнат протестите , защото все пак не е много лошо особено за мързеливите да хамват всяка вечер при националния стадион около 23.30 по 80 лв на калпак . Все пак разберете ги бе хора - това си е една добра надница за България Изпуска ли се такъв келепир при положение , че трябва само да висиш като кияк и да викаш оставка . На всеки един от тях трябва да се даде пост - рожденственски пост , богородичен пост ,Петров пост , велик пост , всяка сряда ,всеки петък - заслужават си .
98
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази да не е Луна?
97
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протестъри мои, изобретил съм специален коктейл от горими материали и съм решил да го изпробвам някоя сутрин/вечер към 3-4ч, вече ще сте се напили до козирката и жална Ви е душата. Не знам как още Ви търпи тоя народ, но аз не издържам. От март месец слушам за чума от 35 дни за палатки и простотии. Още малко ще Ви търпя и Ви помитам, най-учтиво Ви моля до 3 дни да напуснете, достатъчно време Ви давам, след това ще ви излежа колкото Гешев ми даде толкова. ***
96
1
 
21
 
! Отговори
Съжалител преди 3 години
Няма ли Артекс да им построи небостъргач вместо палатки, много несъобразителни са тези строители. БСП, Божков и Радев ще им плащат наемите, че скоро светлина в тунела не виждам::-))))
95
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Христо Иванов заяви, че като вземе властта за всеки протестър ще има персонален психиатър да за го лекува от последствията от недаването на оставка от Борисов:)))))))))))))))))))))
94
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе трябва от Нешинъл Джиографик да дойдат и да снимат документална за тия протестъри- толкова ограничени хора на едно място- сигурно е интересно за хората на Запад :)))))))))))
93
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Трябва да има закон за защита от прости и некадърни протестъри :)))))))))))))))))