Протестиращите отново блокираха кръстовището пред СУ

Демонстрантите призоваха за нощна стража
12 авг 2020 08:19, Красимир Ангелов
77

В 34-тата вечер на антиправителствени протести в столицата кръстовището при Ректората на Софийския университет отново беше блокирано от протестиращите.

След като те сами се отказаха от блокадата, демонстрантите я възстановиха и дори призоваха за нощна стража, съобщава Bulgaria ON AIR.

След изявлението на така нареченото "Отровно трио“, протестиращите се обявиха за задълбочаване на гражданското неподчинение. Блокади на институциите вероятно ще започнат още днес, като първите точки се очакват да бъдат сградата на Министерски съвет и Съдебната палата.

В момента блокирани остават четири кръстовища: при Орлов мост, на площад "Независимост", на булевард "Дондуков“ пред Министерския съвет и пред Ректората на Софийския университет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това са проамерикански протести на русофоби, които са за спиране на АЕЦ Белене и Балкански поток, против държавните бензиностанции.Психодесните протестират срещу спирането на частната лотария, за завръщането и пускането от арестите на милиардерите олигарси.
38
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БКП то (Герб, БСП, ДПС, ПАТРИОТИ, ВОЛЯ) така дълбо са се окопали та няма изстъргване!Другото негативно в случая е че масата от протестиращите няма алтернатива и горните ще ги преметнат за пореден път. Правят го вече над 30 години а народното мнозинство не могат да схванат червената хитрина. Сериала продължава!!
37
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всичко що притеснява властта трябва да влезе в употреба и е от полза ,щом е за каузата да разкараме господството на мафията над народа и най-вече боса на мафията Б.Б.
36
2
 
9
 
! Отговори
проруски-протести преди 3 години
Комунистически протести не подкрепяме! Долу Бсп! Импичмънт на Грипен Радефф !
35
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
да блокират всичко...народно събрание,МВР,МНО,мин.съвет,проходи,магистрали...всичко...докато на тиквата му влезе малко акъл в главата и подаде оставка...само психиатриите да останат отворени,за да могат да въдворят ненормалния толуп там...и само така може да отърве затвора...
34
4
 
12
 
! Отговори
аз преди 3 години
До АнонименТова е протест не на слабите и гладните а на преялите които искат още
33
5
 
8
 
! Отговори
House M.D. преди 3 години
Защо властта не е на мястото си?
32
7
 
5
 
! Отговори
До 41 преди 3 години
Ама то цялото управление на ГЕРБ е от мафиоти.От тях няма как да го чуеш.
31
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В най-скоро време герберунгелските тролчета ще влязат в редиците на социално слабите.Вожда няма да извади пачките от чекмеджето,за да продължи да ви плаща.Вервайте ми.
30
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 33И не се триело а, ми то сега ти си 33. А ако не си *** толкова по зле, значи даже и не си платен а си си роден tup!
29
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз за 30 дни протести чух повече мафиотски имена очаствали в него отколкото за 4 години управление на герб
28
8
 
3
 
! Отговори
До 30 преди 3 години
За социално слабите се обърни към твоя гуру ББ.Протестиращите са и за социално слабите.Ако не беше политиката на геноцид над социално слаби,пенсионери и работещи бедни,сега нямаше хората да са на улицата.
27
3
 
12
 
! Отговори
Христо Иванов преди 3 години
Това са моите катунари!
26
4
 
14
 
! Отговори
Asd преди 3 години
Как да не е ясно от кой идва протеста. Черепа, Радев, БСП, Маджо... И говорят пак от името на народа и раздават квалификации, клетви и присъди. Мутраджийски протест
25
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А нещо за писмото на 170 учени от БАН?А нещо за писмото на десетки преподаватели от други ВУЗ-ове?А нещо за протестите в страната?
24
5
 
11
 
! Отговори
Кривондел преди 3 години
Тъжно, но факт - протестът се спихна. Защото беше стартиран от неясно кой с все още неясно какви цели. Не зная как ще блокират още места в София - сигурно ще трябва да се разделят на групи по двама.Промяна трябва да има според мен. Но тия са просто използвани.
23
24
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БРАВО! Междудругото са ми блокирали целият път по който се движа от къщи до работа и въпреки това ги подкрепям. А и няма лошо да се раздвижа малко пеш, здравословно е! А останалите коментиращи явно са се срастнали с колите си и до 00 ходят с тях. Жалък еснафлък!
22
3
 
23
 
! Отговори
Програмист преди 3 години
На едно място хората гладуват, а тия хвърлят ХРАНА.Горките жертвени агънца, нямат си идея какво им е отредила съдбата.
21
4
 
20
 
! Отговори
протестиращ преди 3 години
Обичам да спя до мири злив контейнер. След 20 дена мириша като него. Колегите ми се питат -- и днес ли ще отсъства контейнера. Жена ми се изнесе при майка си. Чудя се защо Бабикян не спи при нас.
20
1
 
28
 
! Отговори
червена бабичка преди 3 години
Нема ли кой да им даде по една мотика на тия хаймани, да одят на село да копат кукуруза!Само протестират вместо да работят! Я Бойко колко магистрали им построи! Бай Тошо построи магистрала само до Правец и до Пловдив!