Протестиращите отново блокираха кръстовището пред СУ

Демонстрантите призоваха за нощна стража
12 авг 2020 08:19, Красимир Ангелов
77

В 34-тата вечер на антиправителствени протести в столицата кръстовището при Ректората на Софийския университет отново беше блокирано от протестиращите.

След като те сами се отказаха от блокадата, демонстрантите я възстановиха и дори призоваха за нощна стража, съобщава Bulgaria ON AIR.

След изявлението на така нареченото "Отровно трио“, протестиращите се обявиха за задълбочаване на гражданското неподчинение. Блокади на институциите вероятно ще започнат още днес, като първите точки се очакват да бъдат сградата на Министерски съвет и Съдебната палата.

В момента блокирани остават четири кръстовища: при Орлов мост, на площад "Независимост", на булевард "Дондуков“ пред Министерския съвет и пред Ректората на Софийския университет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
2
 
19
 
! Отговори
Няма преди 3 години
ли кой да ги размаже тези терористи?
18
18
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко, няма ли да отидеш да подкрепиш своя колега Лукашенко в Беларус?! Ще го свали народа!
17
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Те не са протестиращи те са безделници
16
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Съболезнования на опечелените ***,от утре сте сираци,и то не какви да е а Гладни сираци!
15
0
 
21
 
! Отговори
СТРАХ ОТ ЗАКОНА !!! преди 3 години
"Вече няма недосегаеми! Не може затворите да са пълни само със социално слаби и без политическо влияние български граждани. Прокуратурата действа на базата на закона, както в ДАБЧ, МОСВ, ДХК, ГДБОП, така и в АДМИНИСТРАЦИЯТА НА ПРЕЗИДЕНТА" --> Това публично обявено намерениe на ГЕШЕВ, както и НОВИНАТА за приемането на България във Европейския Валутен Съюз, станаха повод и белязаха началото на спонтанните граждански протести оглавени от натресеният ни от Москва и КГБ уж български президент..
14
0
 
9
 
! Отговори
До 13 преди 3 години
Чезвай е, шумкар.
13
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Страшотия!
12
0
 
23
 
! Отговори
КОНТРАПРОТЕСТ! преди 3 години
Вземете си най-миризливия ***, и да си го занесем да го изхвърлим вкупом при тези клошари! Кофите те си ги придърпаха наблизо, да им ги напълним!
11
32
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До: номер 3 (Чичо)Maлoyмнико!!! Аз отскоро съм на почивка и бях на работа в София.Изобщо не ми пречат протестите, заобикалям центъра и нямам проблеми. Даже напротив, горещо подкрепям протестите срещу мутрите!!! Да вземем пример от Ливан - там подкрепящото терористичната организация Хизбула правителство подаде оставка! Време е и тук!!!
10
25
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Днес ли ще абдикира крадеца?
9
1
 
30
 
! Отговори
Умни и красиви преди 3 години
особено триото с вид на клошари.Адвокат Хаджигенов и стадото с него,с прашките обругаха Герба на Република България.Телевизиите разбира сене го показаха,но от случайни кадри се вижда,че гербът е обстрелян иоцапан.НК-чл.108(а)-престъпление срещу символите на държавата,чл.10-обществено опасно деяние.Хаджигенов като много умен и красив прависткак си позволява?Просто разчита да му се размине.Защо телевизиите не гопоказват?Защото свободата на словото за тях е за който плати повече.
8
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До: номер 6Или като в Русия, а?Или като в Северна Корея?Там ти харесва най-много нали?
7
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 15-ти септември макс може да има *** по кръстовищата. После тръгват учениците на училище и тия излитат с 200. Да видим как "майките" дето системата им убива все някъде ще попречат на Майките, които се грижат за децата си и се опитват да ги заведат или да ги вземат от училище.
6
2
 
33
 
! Отговори
Антикомунист преди 3 години
Шумкарска блокада и комунистически терор над софиянци.
5
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ех да имахме полиция като в Беларус :(
4
2
 
41
 
! Отговори
До протестиращите преди 3 години
Защо полицията не се намеси. Вече се прекалява. Правителството е избрано законно . Не може трима ,които се борят за власт да разиграват цяла Булгария.
3
3
 
35
 
! Отговори
Чичо преди 3 години
На тия льохмани им трябва един як пердах (прилаган няколко дни подред) и изведнъж всичко ще си дойде на мястото. Масата народ като се върне от почивка и не може да стигне до работа, ще се оправи на бъза ръка с тия деграденти.
2
34
 
4
 
! Отговори
софиянец преди 3 години
До: номер 1Аз скоро се връщам от морето и нямам търпение да подкрепя протестиращите!Айде бе Бойко! Бъди мъж, подай си оставката! Не ни мъчи бе!Заради Бойко цял народ търпи този хаос в държавата!А дотогава - поздрави от морето, от Росенец!
1
5
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Скоро софиянци се връщат и седянките ще бъдат преместени от тях, това в слупай, че полицията не измете тая пасмина дотогава.