Вдигнаха колата на онкоболен, спрял за преглед в болница

Полицаите не успели да видят добре стикера на предното стъкло
12 авг 2020 12:51, Ния Христова
38
Вдигнаха колата на онкоболен, спрял за преглед в болница
Снимка: Pixabay
"Паяк" вдигна колата на онкоболен човек, спрял за преглед в болница. Потърпевшите Росен Дешев и неговата съпруга Теменужка Симеонова били паркирали с изряден стикер на място за инвалиди пред "Пирогов". Жената завела мъжа си на преглед, но на излизане от болницата от колата им нямало и следа. В последствие се оказало, че е вдигната от "паяк", а причината била, че патрулиращите полицаи не успели да видят добре номера на стикера, който е бил поставен на предното стъкло.
 
Въпреки че на наказателния паркинг станало ясно, че човекът е с увреждане и е с изряден стикер, бил принуден да плати разходите за репатрака.
 
"Казаха ми, че стикерът е бил сложен по-надолу на стъклото и не са се виждали номерата и валидността", разказа Теменужка Симеонова пред Нова телевизия.
 
"Не ни глобиха, защото казаха, че не сме в нарушение. Платихме обаче за репатрирането и за престоя на наказателния паркинг", допълни тя.
 
"Автомобилът е бил принудително преместен на специализиран паркинг, тъй като полицаите са установили, че не се вижда валидността на стикера", заяви Румен Добрев, началник на отдел "Принудително преместване" в Столична община.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прави са полицаите. Пълно е с мошеници.
8
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако беше някой огромен черен джип айде на бас че щяха както винаги да се правят на невидели!Абе това не е държава а анархия и хаос!Оставка на мутрата
7
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ми точно щото е *** и всеки тарикатее и ако лепенките не се виждат добре може да са си помислили,че някой мошеник е паркирал там.
6
9
 
25
 
! Отговори
Коментар преди 3 години
Смисъла на герберастията начело с Тиквата е да тормози и мори народа!Това е същността на тази шайка!
5
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И на мен ми се е случвало, даже си платих глобата към общината, глобата към КАТ не посмяха да ми я вземат и след това осъдих общината да ми върне парите както и съдебните разходи, друг път да си отварят зъркелите.
4
11
 
13
 
! Отговори
До 1 преди 3 години
Ще ти разкажа история за едни тарикати от моя град. Имат инвалиден талон за детето си (белодробно заболяване, но нищо сериозно). Та въпросните тарикати разрязаха инвалидния талон на две (тогава талона отляво имаше снимка, отдясно имаше номер). Та опитаха с един талон, да си прекарат и двете коли, за да спират в центъра на града. Та, извинявай ако полицаите са свикнали на българските тарикати и не вярват на никого. Българинът не е човек. Той е ***. И страдат свестните като този от статията
3
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
всички участвали в това действше да станат като него ДАНО!
2
5
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега кьоравите полицаи да се бръкнат и да възстановят парите на потърпевшия, и отделно да бъдат наказани.
1
5
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само в Булгаристанн ще ти кажат че стикера е бил малко надолу и не го видяли. Само тук ... няма никакво уважение към болните и старите. Оставаме си диво племе, или ***