Вдигнаха колата на онкоболен, спрял за преглед в болница

Полицаите не успели да видят добре стикера на предното стъкло
12 авг 2020 12:51, Ния Христова
38
Вдигнаха колата на онкоболен, спрял за преглед в болница
Снимка: Pixabay
"Паяк" вдигна колата на онкоболен човек, спрял за преглед в болница. Потърпевшите Росен Дешев и неговата съпруга Теменужка Симеонова били паркирали с изряден стикер на място за инвалиди пред "Пирогов". Жената завела мъжа си на преглед, но на излизане от болницата от колата им нямало и следа. В последствие се оказало, че е вдигната от "паяк", а причината била, че патрулиращите полицаи не успели да видят добре номера на стикера, който е бил поставен на предното стъкло.
 
Въпреки че на наказателния паркинг станало ясно, че човекът е с увреждане и е с изряден стикер, бил принуден да плати разходите за репатрака.
 
"Казаха ми, че стикерът е бил сложен по-надолу на стъклото и не са се виждали номерата и валидността", разказа Теменужка Симеонова пред Нова телевизия.
 
"Не ни глобиха, защото казаха, че не сме в нарушение. Платихме обаче за репатрирането и за престоя на наказателния паркинг", допълни тя.
 
"Автомобилът е бил принудително преместен на специализиран паркинг, тъй като полицаите са установили, че не се вижда валидността на стикера", заяви Румен Добрев, началник на отдел "Принудително преместване" в Столична община.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
1
 
1
 
! Отговори
НЕанонимен преди 3 години
До Анонимен: Освен, че си АНОНИМЕН, си и *** като гъба!
28
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Алчни, нагли и безсрамни са тези от градска мобилност.А от общинска полиция вместо да гонят бандити тормозят софиянци с измислени нарушения. Сигурно паяците им дават процент
27
1
 
2
 
! Отговори
Т.Шак преди 3 години
А защо на талона датата и номера не са написани на място, което няма как да се сложи на предното стъкло и да не се види, например в горния край на талона?
26
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това се случи и с мен само,че във В.Търново!Платих си глобата и пих една студена вода!От специализираният паркинг бяха много нагли и арогантни!
25
0
 
10
 
! Отговори
Зяпнал преди 3 години
Уникални ***!Ако толкова са заподозряли измами какво им пречи да извикат човека да си донесе талона за инвалидност, а не да го сурвакат със 100 лв.
24
6
 
5
 
! Отговори
Активист на БСП преди 3 години
Тя на Бойко полицията е неграмотна ! На 100 един знае да чете и пише,кьрави са като Самуиловите войници...
23
1
 
21
 
! Отговори
До 19 узунов преди 3 години
Срамота бе гражданино. Линейката е за спешни случаи,не за преглед при лекаря в болницата . Човекът дето е със заболяване на велосипед ли да дойде според теб? Това че стикерът бил по-надолу и не го видели,аз не го вярвам. Нарочно вземали непретенциознато возило,защото не е джип. А това с катафалката да знаеш не звучи никак смешно,а е проява на ло.ш вкус. Рано или късно за всички ни ще дойде. И здрав човек може да умре при инцидент. Не предизвиквай съдбата като се подиграваш на болния човек.
22
0
 
13
 
! Отговори
Гневен преди 3 години
До В. УзуновДано в най-скоро време БОГ ви изпрати поне двойно по-голямо страдание отколкото на болния човек!!! Нека имате "щастието"да се възползвате от комфорта на катафалката!!!
21
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 20Интересно защо джиповете Мерцедеси, Аудита, Кайени и подобни като спрат в мола на място за инвалиди никой ... ама никой не ги закачаСъщност е много просто.Никой не се обажда на полицията да изпрати патрулка да глоби нарушителя, а паяците не могат да вдигнат кола в закрит паркинг, защото тавана е нисък и подемника не може да вдигне МПС-то да го натовари.
20
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стават грешки, но за журналистите не е интересно.Трябват сензации и то лоши, гадни, направо гнусни, за да се отчайва добитъка и да бъде заливан ежедневно с простотии, които да го докарват до истерия.Това е задачата на журналястите на хранилка към определени външни среди, които са хвърлили око на задунайската губерния.На добитъка трябва да му се покаже колко е лошо в демокрацията и как само в условията на руско робство ще е добре и колите на инвалидите няма да ги вдигат.
19
1
 
9
 
! Отговори
До 11 до 9 преди 3 години
Аз пък съм виждала човек да не може да излезе от гаража си заради паркиран джип. Дойдоха едни, видяха джипа и казаха, че паякът им нямал възможности да вдигне такава кола.
18
3
 
8
 
! Отговори
Програмист преди 3 години
До Анонимен 20Защото във фокуса на МОЛ-овете са платежоспособните клиенти. Не искаш да си изгониш кокошката дето снася златни яйца, нали?
17
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Интересно защо джиповете Мерцедеси, Аудита, Кайени и подобни като спрат в мола на място за инвалиди никой ... ама никой не ги закача. Интересно нали?
16
31
 
1
 
! Отговори
В. Узунов преди 3 години
Те много тарикати онкитата. С кола тръгнал. Него само с линейка и катафалка по принцип.
15
1
 
11
 
! Отговори
До 14 преди 3 години
Ако си запознат малко с процедурата, ще знаеш, че талона няма нищо общо с автомобила. Талонът се води на човек. Той може днес да е с една кола, утре с друга. Валиден е за конкретен човек. Дори ако имаш талон в колата, но самия инвалид не шофира/присъства при проверка, отново си за глоба.
14
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Явно , някой с "инвалидна" S-class се е обадил да се оплаче че няма къде да паркира.
13
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Че от полицията нямат ли база данни с валидните талони и автомобили ? Щом даже винетките успяха да цифровизират, не вярвав едни инвалидни стикери да са им проблема.
12
25
 
10
 
! Отговори
вкисната боза преди 3 години
като се махне (тиквата) ще ядете един голям червен с изпъкнали вени от зимата на 97 г.
11
1
 
24
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 години
Щото живеем още в миналото. Толкова ли е трудно на картата за паркиране да има един QR код и за секунди да се провери валиден ли е или не.
10
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 9Ми всъщност съм виждал да вдигат и най-луксозни мерцедеси и бмв та. Тъй че вече и в държавата на мутрите не подбират като едно време.