Протестиращите блокираха кръстовището пред Румънското посолство

Жена опита да премине с кола през блокадата, счупиха й стъкло
Обновена: 17 авг 2020 22:14 | 17 авг 2020 22:12, Красимир Ангелов
532
Протестиращите блокираха кръстовището пред Румънското посолство
Снимка: БГНЕС

Протестиращи блокираха отново кръстовището пред румънското посолство на булевардите "Ситняково" и "Шипченски проход".

Още по темата
Това стана след като протестът тази вечер, започнал по традиция в Триъгълника на властта, премина в шествие през "Орлов мост" и до булевард "Ситняково".

Градският транспорт остана блокиран.

Напрежение между протестиращи и жена, шофираща автомобил, обаче ескалира на бул. "Ситняково", съобщава Bulgaria ON AIR. Протестиращите блокираха движението на кръстовището пред Румънското посолство, а жена се опита да премине с колата си през блокадата.

Демонстрантите от своя страна се опитаха да спрат автомобила с телата си. В колата има мъж на предната седалка, също и две деца на задната. Жената слезе от автомобила и последва вербална саморазправа между протестиращите и нея.

Протестиращите блокираха кръстовището пред Румънското посолство
Снимка: Bulgaria ON AIR

"Искам да се прибера вкъщи, 40 дни ги търпя. Не съм минала през човек, той беше застанал пред мен. Откъде-накъде ще ме карат да минават отдругаде", коментира пред журналисти жената.

Предното стъкло на автомобила бе изпочупено. Жената подаде и сигнал в полицията, тя отказва да премести колата си от кръстовището.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


532
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
278
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Умните и красивите озверели крещят на деца и чупят коли - ама не може да бъде. Та половината работят по по кол-центровете - интелигенция дето се вика.
277
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бийте жени и деца ,мародери. Борба срещу мутрите ,с всички средства.
276
0
 
24
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
Само некви подпийнали *** могат да потрошат кола в която има жена с две деца:):):):)Меки китки:):):)
275
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия ид.иоти трудно ще ме накарат да гласувам за герб (не съм го правил досега), но това не е нормално и не това е начинът! Но много хора вероятно ще го направят... Все повече ще зачестяват подобни инциденти. Стачкувайте си, но 30-40 човека не може да пречат на цял град!
274
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Брех, тези партизани почват да си показват истинското лице.Не издържат, не им се чака да вземат властта и вече си дерибействат.Днес палатки по кръстовища и чупят коли с деца вътре, утре направо ткзс-та и всички да работим там
273
1
 
21
 
! Отговори
Уф-ф! преди 3 години
Никога не подценявайте силата на глyпaви хора, обединени в големи групи!Тъкмо намериш смисъла на живота и те вземат че го сменят - ДЖОРДЖ КАРЛИН
272
2
 
28
 
! Отговори
Mr . STARBUCKS преди 3 години
Време е да заиграят палките и силната водна сруя.Ама бой, до нас иране.И после дяволчето Фют от Дондуков 2 ,да бъде изведен от Президенството насила,и да го разкарват като панаирджийска мечка из София.Така както либийците разкарваха Кадфи .
271
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев, абе я с корнелия ги организирайте тези умни хора направо от мандрите сиренето и кашкавала да вземат, че идва есен.И по планините пак и те така.
270
32
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Т.е. да си кажем нещата с истинското име. ПАРТИЗАНИТЕ ОТ ГЕРБ ОРГАНИЗИРАТ АТАКИ С ГАЗЕНЕ НА ПРОТЕСТИРАЩИ В ОПИТ ДА ПРОВОКИРАТ НАСИЛИЕ И ГРАЖДАНСКА ВОЙНА. Тая трябва да я съдят за тероризъм и да й отнемат децата. Даже и арабите не взимат цялото семейство, като тръгнат с бомбата, и си пазят децата. И луд ислямист би я обявил за невменяема. Или заплащането е такова, че ще подсигури финансово децата за години напред и затова е решила, че си заслужава да ги жертва за стрес? Има достатъчно видеа.
269
2
 
19
 
! Отговори
Пепи преди 3 години
Много грозно. Отвратен съм.
268
23
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 278"Мда партизаните нападат жена с 2 деца и чупят колата и. Ама това е, защото се борят за справедливост."Ами, не съвсем. Върла привърженичка на ГЕРБ, което е видно от фейсбук, тръгва да прави провокация с децата и мъжа си в колата. Даже й казват да изчака да я пуснат заради децата, тя тръгва с псувни и дава газ. Съответно й трошат стъклото на колата и става цирк пред медиите. Съвсем целенасочено е отишла, а не е прибиране вкъщи, както се представяТова си е тероризъм и провокация отвсякъде
267
5
 
31
 
! Отговори
Мая преди 3 години
Като гледах вчера по тв, как тези борци за справедливост са счупили колата на жената и крещят озверели, докато децата и са вътре, се зачудих какво ли ще стане, ако тези станат на власт.Те това си позволиха, без да са на власт, а ако са министри да речем ?
266
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не може нормални хора да чупят и да крещят така на жена и на двете и деца.Това е позор и минава всякакви граници.Ами иначе са много свестни, но се гаврят с жени и деца, щото искали промяна.
265
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев, ела и си сърбай помията която надроби!ПРИБЕРИ СИ МУТРИТЕ ОЗВЕРЕЛИ !
264
6
 
29
 
! Отговори
ДО 486 преди 3 години
Ами то е станало вече нещо на децата. Това е огромна травма за това 3 год. дете. Знаеш ли какъв стрес е това. Може и да се стресира, за започне да заеква или просто да се страхува от тълпи, много хора, да влиза в кола и много още други неща. Не са нормлани тия.
263
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добре, че не стана нещо по-страшно с децата, че тези протестиращи нито на умни ми приличат, нито на красивиПази боже тези да вземат властта, какво си позволяват без да са на власт, ако я вземат тогава не коли ще чупят, ами и мандрите ще ограбят.Може и на богатите къщите да конфискуват, за да си пият бирата там
262
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тука един по долу го е написал най-точно.Едно общество се познава по начина, по който се отнася със слабите и беззащитните си членове.Борци за справедливост, но иначе изпочупиха колата на жената и стресираха децата и.Иначе утре като вземат властта ще бъдат много принципни и справедливи. Не мисля, че и *** за зеле става от вас драги протестиращи.
261
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Халал да са парите и пиене и ядене! ТЕЗИ ПРОДАЖНИЦИ/ за жълти стотинки/ утре ако вземат властта каква мобилизация на рушвети и корупцията ще организират! ТЕЗИ от улицата пак ще бъдат несретници, но ще докарат ЧУМАТА НА ОЛИГАРХИЯТА ЧЕРВЕНА
260
6
 
26
 
! Отговори
ЧЕРВЕНИТЕ ХИБРИДЧИЦИ преди 3 години
ДА СИ ПРИБИРАТ ОТ УЛИЦИТЕ БОРЦИТЕ ЗА СВОБОДА И ДЕМОКРАЦИЯ, КОИТО ЧУПЯТ, ТРОШАТ, ПЛАШАТ МАЛКИ ДЕЦА- ГЕРОИ- ОТВРАТИХТЕ ХОРАТА ОКОЛО СЕБЕ СИ.
259
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Самозабравили се служители от кол-центрове, квартални безделници и младежи търсещи весело място за напиване и емоции - лошо няма, но се превръщат в озверяла тълпа.На вас ли трябва да се даде властта - не мисля.