Протестиращите блокираха кръстовището пред Румънското посолство

Жена опита да премине с кола през блокадата, счупиха й стъкло
Обновена: 17 авг 2020 22:14 | 17 авг 2020 22:12, Красимир Ангелов
532
Протестиращите блокираха кръстовището пред Румънското посолство
Снимка: БГНЕС

Протестиращи блокираха отново кръстовището пред румънското посолство на булевардите "Ситняково" и "Шипченски проход".

Още по темата
Това стана след като протестът тази вечер, започнал по традиция в Триъгълника на властта, премина в шествие през "Орлов мост" и до булевард "Ситняково".

Градският транспорт остана блокиран.

Напрежение между протестиращи и жена, шофираща автомобил, обаче ескалира на бул. "Ситняково", съобщава Bulgaria ON AIR. Протестиращите блокираха движението на кръстовището пред Румънското посолство, а жена се опита да премине с колата си през блокадата.

Демонстрантите от своя страна се опитаха да спрат автомобила с телата си. В колата има мъж на предната седалка, също и две деца на задната. Жената слезе от автомобила и последва вербална саморазправа между протестиращите и нея.

Протестиращите блокираха кръстовището пред Румънското посолство
Снимка: Bulgaria ON AIR

"Искам да се прибера вкъщи, 40 дни ги търпя. Не съм минала през човек, той беше застанал пред мен. Откъде-накъде ще ме карат да минават отдругаде", коментира пред журналисти жената.

Предното стъкло на автомобила бе изпочупено. Жената подаде и сигнал в полицията, тя отказва да премести колата си от кръстовището.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


532
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
238
9
 
34
 
! Отговори
Ама вие преди 3 години
Верно ли не се сещате за Къде бърза една жена с деца в колата в 10 вечерта? Какво значи иска да гази, ами направете и път. Кавалери ли сте или гамени нашмъркани. Пък и ако някой от ваште вземе да се изтърва - спрете го. Защо ви е полиция. Бъдете просто отговорни и човечни граждани.
237
27
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И тази женичка сигурно няма да получи компенсация и справедливост- Каква компенсация да получи затова, че тръгнала да гази хората?
236
4
 
26
 
! Отговори
Полицията преди 3 години
Е безсилна. Както казват : ние ги хващаме съда ги пуска. Така че по добре да не гледаме как гамените се гаврят с хората. И са прави. Има нещо много сбъркано в тази държава и справедливостта и възмездието просто ги няма. Групи наркомани безнаказано си гаврят с деца през нощта и дори тези около тях не ги спират.
235
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези *** се възползвали от гражданските си права да протестират, но иначе са против гражданските права на жената да се прибере и да каже какво мисли за тях. Това вече си е болшевишка шизофрения!
234
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И какво, вече "мирните" "протестъри" започнаха да чупят частната собственост и да тероризират семейства, защото са дръзнали да възразят срещу това, че ги им нарушават гражданските права ли?И Полицията нищо не прави?Ние сме морално фалирала държава. Изнасяйте се.
233
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А бе вие помните ли къде бяхме преди 15 г. ,а преди 30г.?Да не би да бяхме на второ,пето или десето място в Европа? На дъното сме заради 65 г. крадене от червените и техните клонинги,ето и сега народа понатрупа средства в банките,а те искат пак сценарий като 97 г,да се възползват от кризата с короната,да свалят борда,да включат печатарниците за пари,хиперинфлация и парите на хората в техния джоб! Ей това е целта и Румен Гечев тогава го направи и сега пак го гласят.
232
5
 
29
 
! Отговори
Тотално преди 3 години
Загубих вяра че може да има някакво правосъдие след като пуснаха Еленко и другите издънки дето спряха метрото бабите да колабират от страх. И тази женичка сигурно няма да получи компенсация и справедливост, а децата няма да получат психологическа помощ. Отглеждаме си тук едни брутални и жестоки гамени да се гаврят с хората и всеки да им е виновен. Никога няма да понесат отговорност.
231
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кой ръкопляскал на радев бе-едва се събрали 30 човека,той се ухилил на снимка с мургавелки две! Смех пълен! В половинмилионна Варна! А откакто размаха юмрука никой никъде не го кани освен продажниците на копейкин дето искат да станем анклав на сатрапията, с един чуждестранен дипломат не се е срещнал, пълна изолация!
230
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако някой обяви протест да изритаме къмпингите и да си изчистим кръстовищата, аз тръгвам веднага!
229
0
 
18
 
! Отговори
Горките дечица преди 3 години
Попаднали на "протест""
228
28
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само за информация: Днес Портних гледаше като *** гербераст и избяга с 200 да се скрие в общината ,а на Президента Радев му ръкопляскаха.
227
8
 
16
 
! Отговори
Чукундур преди 3 години
СПЕТЕ БРЕ! Рая сте били,рая ще си останете.Примерете се.Който не му отърва абакълъм,куфарите и терминал 2.В Бг е така.Който остане тука фукара ще бъде цял живот.Освен ако не стане политик.Ама и тая работа не става лесно джанъм.Спете че утре трябва да заработите мизерния си хак (надница).Като протестирате файда има ли? Освен за тия дето им плащат. СПЕТЕ БРЕ!!!
226
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Троловете божковисти губят почва. Псуват, обиждат, заплашват :) Накрая една леля, щеше да ги оправи с колата. Хахаха
225
1
 
12
 
! Отговори
Идея преди 3 години
РР да прекарва гражданите със самолета
224
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изобщо не се знаеше, че тоя шапкар, ще ходи във Варна. Стегнал си е там някаква агитка. Ама са го усетили. Ако се знаеше... Щеше да стане мътна във Варна.
223
0
 
12
 
! Отговори
До Пламен преди 3 години
Значи си от Маджо вика Ристю
222
20
 
3
 
! Отговори
Кой го е освиркал преди 3 години
платените докарани от портних убитляци.. та от Радев нищо не зависи за България, той има никакви правомощия... виж с 11 години управление на раз-Бойко сме последни в ЕС по всичко на обиколка зад Румъния, другите няма и смисъл да се пишат
221
9
 
1
 
! Отговори
Пламен преди 3 години
Само една вметка искам да кажа - Не съм от БСП и никога през живота си не съм гласувал за тях.
220
20
 
5
 
! Отговори
Проект на - герб преди 3 години
В новата конституция ще бъде защитено правото на всеки българин да пълни чекмеджето на нощното шкафче на Бойко. Всички българи ще имат право да обичат Борисов и управляващата партия. Ще имате право да мразите всички опоненти на ГЕРБ. Ще се ползвате от привилегията да сте виновни след обвинение на прокуратурата, докато не докажете невинноста си. Ще защити правото на хората да бъдат подслушвани. Хората ще имат и правото медиите да ги предпазват от неприятната истина.
219
17
 
1
 
! Отговори
До анонимен преди 3 години
Колко плащат на пост от - герб митак , включи и мен ще почерпя по една дозичка - бело като се видим