Протестиращите блокираха кръстовището пред Румънското посолство

Жена опита да премине с кола през блокадата, счупиха й стъкло
Обновена: 17 авг 2020 22:14 | 17 авг 2020 22:12, Красимир Ангелов
532
Протестиращите блокираха кръстовището пред Румънското посолство
Снимка: БГНЕС

Протестиращи блокираха отново кръстовището пред румънското посолство на булевардите "Ситняково" и "Шипченски проход".

Още по темата
Това стана след като протестът тази вечер, започнал по традиция в Триъгълника на властта, премина в шествие през "Орлов мост" и до булевард "Ситняково".

Градският транспорт остана блокиран.

Напрежение между протестиращи и жена, шофираща автомобил, обаче ескалира на бул. "Ситняково", съобщава Bulgaria ON AIR. Протестиращите блокираха движението на кръстовището пред Румънското посолство, а жена се опита да премине с колата си през блокадата.

Демонстрантите от своя страна се опитаха да спрат автомобила с телата си. В колата има мъж на предната седалка, също и две деца на задната. Жената слезе от автомобила и последва вербална саморазправа между протестиращите и нея.

Протестиращите блокираха кръстовището пред Румънското посолство
Снимка: Bulgaria ON AIR

"Искам да се прибера вкъщи, 40 дни ги търпя. Не съм минала през човек, той беше застанал пред мен. Откъде-накъде ще ме карат да минават отдругаде", коментира пред журналисти жената.

Предното стъкло на автомобила бе изпочупено. Жената подаде и сигнал в полицията, тя отказва да премести колата си от кръстовището.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


532
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
298
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
български протестър - гласовит продажник.олигарси , напред!
297
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ПОЛИЦИЯТА НЕ ИЗПЪЛНЯВА ЗАДЪЛЖЕНИЯТА СИ . ПРЕМИЕРЪТ Е В НЕИЗВЕСТНОСТ. НЕ СВИКВА ПАРЛАМЕНТА И ПРАВИ ИЗЯВЛЕНИЯ, С КОИТО ПРЕДИЗВИКВА ЗАПОЧВАНЕ НА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА. ПРЕЗИДЕНТЪТ Е ДЛЪЖЕН ДА ОПСЗИ ГРАЖДАНИТЕ НА БЪЛГАРИВ КАТО ВЪВЕДЕ ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ
296
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За цялата случка е виновна АПИ . Къде е знака възможна поява на диви животни на пътя!?
295
8
 
10
 
! Отговори
Стефо Семерджиев преди 3 години
Аз съм гейй, но ме е страх да си призная, затова мразя Бойко и протестирам!!:)
294
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протест на недокллатените!!Мразят всеки, който не мрази заедно с тях....
293
2
 
17
 
! Отговори
eve1 преди 3 години
Полицията да разтури червените катуни а главните организатори Радев и Божков в затвора!
292
6
 
25
 
! Отговори
+++ преди 3 години
Алооо организаторите престанете вече,омръзна ни от мърсотията която оставяте след вас.Почистете си.Хванете се на работа и спрете да тормозите останалите несъгласни с вас.Мислите ли че тези пари които ви праща Божков,няма да ви излезнат на носовете.Некадърни сте и една стачка не може да направите като хората.Нормалните хора не ви подкрепят защото сте неразпознаваеми и нямате конкретни цели.Нямате лидерски качества,откажете се най накрая.
291
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
514,В момента ГЕРБ са с най-голяма подкрепа. Само леко уточнение- БСП е на 5-10 депутата по-малко от тях при избори, а другите основни партии биха имали сумарно примерно 2 пъти депутатите на ГЕРБ. Това значи МАЛЦИНСТВО В ПАРЛАМЕНТА И ЗАГУБА НА ВЛАСТТА. При нежелание покрай протестите да се коалира някой с ГЕРБ вече не биха имали и 1 министър. 16ина % подкрепа значат и при общински избори шансът за кмет от ГЕРБ да е около 0, а в ОС да са малцинство масово.Затова и почна протакането с ВНС...
290
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
лична приятелка на Красен Стойчев, който "случайно"(фен на ГЕРБ от медиите на протеста?!) с екипи на телевизии се оказва на мястото, товари мъжа си и децата, тръгва да минава през блокада, псува, дава газ пред хората и накрая й трошат стъклото на колата. Е, медиите не показват друго освен финала, излиза герой и невинна жертва...Утре се очаква да запалят Райхстага, опа, НС.ГЕРБ СА НЕЩАСТНИ ПРОВОКАТОРИ И ОСТАВКА НЕ СТИГА! Оставка и всички към поркуратурата, съда и затвора.
289
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някога през 30те така едни хора си произвеждат герой, който 13 години е пример за младите как се вярва в партията. Херберт Норкуст- почитан като невинна жертва убита от комунистите. Леко спестяват двете основни версии- живее с *** и сводникът й го убива или хазяйката му моли комунистите да й помогнат да го изгони, защото не плаща наем и се гаври, а те виждат най-сериозния организатор на побои над техните и го застрелват. Та и тук случайно върла привърженичка на ГЕРБ,
288
12
 
9
 
! Отговори
Отец Унуфрий преди 3 години
Горката женичка не трябва да се навира между шамарите, ако мисли за децата си.Когато има ремонти, протести, манифестации на фенове, делегации и други подобни, които пречат на движението, просто се заобикалят и когато му дойде времето се гласува с разум и по съвест на избори.
287
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
КОМУНИСТИТЕ ИСКАТ КРЪВ! КОМУНИСТИТЕ са изпечени манипулатори! ТЕЗИ нещастници даже не се усещат КАК се гаврят с ТЯХ, виждат се като революционери,А те са само кърпи за избърсване на мръсни ръце -пачаври.ВЗЕМАТ ВЛАСТТА МАХАТ ГЕШЕВ И БАНЕВИ, БОЖКОВ ВАСИЛЕВ Ш ВСИЧКИ СПОНСОРИ И СЪВЕТНИЦИ НА СВОБОДА! КРАЙ НА КОРУПЦИЯ! ТАКА ЩЕ СТАНЕ! ББ И ГЕШЕВ ПЕРЧАТ НА ГЕРОЙТЕ ОТ ПРЕХОДА, РАДЕВ И ТОЙ ЩЕ СТАНЕ ИЗЛИШЕН! УПОТРЕБЕНИ И ИЗХВЪРЛЕНИ
286
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Май ББ стратегически каза да не им пипат катуните, за да се нагнети напрежение в хората и да го подкрепят отново. Така ии иначе по статистика излиза, че към момента гепп са с най-голяма подкрепа, какво са тези циркове със затапванията?
285
4
 
24
 
! Отговори
ДртПрч преди 3 години
Това ли е новият морал на пРезидента, тримата глупци и Христо Иванов?Те насъскаха тия зверове, да се правят на мъже, като скачат на жени и деца по кръстовищата.
284
5
 
28
 
! Отговори
До серсем преди 3 години
Само провокатори са ви в к.ухите, уж умни и красиви, кратуни.Че защо да не ви показва среден пръст, като и препречвате пътя.Вървете на бойко и депутатите да пречите, какво се гаврите с жени и деца - борци за справедливост.Не средни пръсти, ами сопи по гърбовете заслужавате напористи л.умпени-партизани.
283
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На изборите пак ще спечели ББ!НЯМА НАЧИН ХОРАТА ДА ХАРЕСВАТ ТЕЗИ БЕЗДЕЛНИЦИ! В ПРЕЗИДНСТВОТО БЕЗДЕЛНИК И ТО ЗЛОБЕН,за да се спаси от закона и ГЕШЕВ РАЗБУНИ ДЪРЖАВАТА ,ИЗПЪЛНЯВА ЧУЖДИ ПОРЪЧКИ В ИЗГОДА НА РУСИЯ И МАФИЯТА НА ОЛИГАРХИЯТА ЧЕРВЕНА
282
1
 
17
 
! Отговори
Пфу! преди 3 години
И с цялата си наглост, от триото и по Божков ТВ винят полицията за инцидента. Те не били виновни. Полицията трябвало да им разчиства пътя от нормалните граждани, да можели спокойно да си вилнеят.
281
23
 
8
 
! Отговори
Серсем преди 3 години
Тая са и платили да провокира и умишлено с децата да предизвика съжаление. Нормален човек може ли да тръгне в тълпата и да показва среден пръст?
280
4
 
24
 
! Отговори
Пфу! преди 3 години
Браво, протестъри!Показахте на една жена и двете й деца колко сте силни и страшни. Потришихте им колата. Доволни ли сте сега!
279
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Спокойно МАНДРИ И ТКЗС ВЕЧИ СА НА ДРУГАРИТЕ! ИЗКУПИХА ЗЕМЯТА НА БЕЗЦЕНИЦА, МЛЯКО ИЗКУПУВАХА 1Л.НА ЦЕНАТА НА ЧАША КАФЕ! ДРУГАРИТЕ ПОСЛЕДОВАТЕЛНО ОГРАБИХА ВСИЧКИ! СПЕЦИАЛИСТИ ПО ФАЛИТ НА БАНКИ И ЗАВОДИ,ПРИВАТИЗАЦИЯТА, ИЗКУПУВАХА НА БЕЗЦЕНИЦА ДОКАТО УБИХА ДРЕБНИ СТОПАНИ! ЗЕМЕДЕЛИЕ И ГОРИ БЕШЕ В РЪЦЕТЕ НА ДПС! СТАНИШЕВ СЕ ЦЕЛУВА С МЕСТАН!