Протестиращ твърди, че жената 2 пъти дала газ в тълпата

Петър Петров приема инцидента на бул. "Ситняково" от 40-ия ден на недоволство за провокация
Обновена: 18 авг 2020 10:36 | 18 авг 2020 10:13, Ния Христова
453
 
През 40-ия ден на антиправителствени протести в София се образува напрежение между демонстранти и шофьор. Жена се опита да премине през блокадата на бул. "Ситняково", а протестиращите се опитаха да я спрат с телата си.
 
"Искам да обърна внимание на няколко факта, които са се случили. На първо време, къде е била полицията, за да отцепи този район? Румънското посолство не се блокира изненадващо. Това е някакъв вид провокация", каза протестиращият Петър Петров пред Bulgaria ON AIR.
 
Той твърди, че жената е дала газ 2 пъти в тълпата, което е "противозаконно и опит за убийство".
 
"Има кадри, в които се вижда как качва хора на колата си. Това е чиста провокация - също с децата, също с качването на хората върху тази кола", допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


453
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
314
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 331Да не просят сладолед от Доган. Много му се заканваха ама като ги почерпи и почнаха да му говорят с едно тънко гласче как нямали нищо против него. Даже на вие му говориха. *** долни. Иначе са много смели пред жени с деца.
313
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Две годишно дете заобиколено от психопати които трошат колата на майка му. Друг човек просто би минал през тях. Това е опит за убийство от страна на тълпа талибани.
312
4
 
20
 
! Отговори
До 328 преди 3 години
ОРГАНИЗАТОРИТЕ ЖИВЕЯТ НА ДОНДУКОВ 1. В МОМЕНТА СА НА ПЛАЖА В ЕВКСИНОГРАД.
311
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Избутайте ги от там тая пасмина с бири в ръцете. Те си помислиха, че са мн страшни там.
310
4
 
25
 
! Отговори
Елате довечера преди 3 години
Довечера ситняково 21:00 не на терора срещу жени и деца шествие Ивайло Иванов фейсбук гражданска стража от мъже!
309
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Озверяват протестиращите ***. Не разбират,че не ги подкрепяме. Къде живеят организаторите да им блокираме жилищата. Който знае да им напише адреси,телефони и всичко необходимо,за да почнем и ние да ги тероризираме.
308
6
 
14
 
! Отговори
Национална лотария преди 3 години
Всеки може да участва в новата игра на Националната Лотария "Провокатор"Необходимо е само да се опитате да пробиете някоя от трите блокади и може да спечелите къща, спортна кола и двуседмична почивка в Дубай.Любезно предоставени от г-н В. Божков
307
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев подкрепя червения психопат, който е окупирал днес.бг. Бившият партиен секретар тук не е получил куфарче с пари и затова не е на някой остров, а трябва да заработва жълти стотинки по цял ден.
306
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Верно ли има хора, които са принудили деца да гледат как нападат майка им и трошат колата, в която седят?
305
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протестиращите са си мутри и се държат като такива. А че обичат да бият баби, жени и деца още Иванчев го показа. И тия ще правят демокрация.
304
14
 
1
 
! Отговори
СССР преди 3 години
Лойко с получава помощ от Хамериканското посолство и правителството на ФАЩ!!С тяхното климатично оръжие ХААРП изпращат бури към протеста.!!
303
3
 
13
 
! Отговори
Протест на лудост преди 3 години
Значи там при тия или с тях или си от Герб,ако им направиш забележка си провокатор ,дори ако имаш късмет и платен ще кажат ,че си.Ако пиле ги *** е провокатор,сама остана дъжд да завали да кажат Бойко го праща
302
11
 
5
 
! Отговори
Национална лотария преди 3 години
На провокаторката-терорист и е обещана Къща, спортна кола и почивка в Дубай!!
301
18
 
5
 
! Отговори
До 120 преди 3 години
И аз бях сигурен ,че е изпратена и то умишлено с децата за да стане по голям скандал. Бях почти сигурен ,че работи в държавната администрация и ще получи добър бонус. А просташкото и поведение е същото като на ония със семките в главата.
300
18
 
6
 
! Отговори
Мехуро преди 3 години
Тая директно да се разследва и повдигнат обвинения за тероризъм. Това да засилваш кола към група от хора си е чист терор!
299
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Л.у.м.п.е.н.и., вместо да пуснат майка с две малки деца и трошат колата. Типични черепи и водачите им трио череп.
298
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Червената тиква дето ги ръководи е виновен
297
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дрисльото хабер няма как се отразява справедливостта на протестиращите на едно 2-годишно дете. Със сигурност то е много опасно и твърд електорат на ГЕРБ, който ограбва държавата. Пълни пачки в памперса. Откъде излязоха толкова плиткоумници. Да отиват майките им да им перат гащите, че вече яко смърди на интелект.
296
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За едно нещо беше прав Божков! Когато в онези СМС-и с Огнян Стефанов и Паунов,оцени Радев като ФИГУРАНТ и когато искрено се кефеше на ТЪЛПАТА! Снощи на Ситняково дойде и доказателството,че това наистина не е протест, а ТЪЛПА..
295
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ясно е че протеста е платен и пушилката се създава само в нета. Има- няма 100 човека заети с това в цялата държава. Защо го правят ? Много ясно- от една страна Радев и неговото желание за власт с подкрепа от Москва, от друга страна подгонени от прокурора мутри. Христо Иванов не е гениален предводител, а *** изпълнител. Само за това има капацитет. Не знам дали се знае, но критериите за главен прокурор ги е вкарал той - сега реве от него. Айде моля ви. Някой му е дал много пари за клоуншината му