Протестиращ твърди, че жената 2 пъти дала газ в тълпата

Петър Петров приема инцидента на бул. "Ситняково" от 40-ия ден на недоволство за провокация
Обновена: 18 авг 2020 10:36 | 18 авг 2020 10:13, Ния Христова
453
 
През 40-ия ден на антиправителствени протести в София се образува напрежение между демонстранти и шофьор. Жена се опита да премине през блокадата на бул. "Ситняково", а протестиращите се опитаха да я спрат с телата си.
 
"Искам да обърна внимание на няколко факта, които са се случили. На първо време, къде е била полицията, за да отцепи този район? Румънското посолство не се блокира изненадващо. Това е някакъв вид провокация", каза протестиращият Петър Петров пред Bulgaria ON AIR.
 
Той твърди, че жената е дала газ 2 пъти в тълпата, което е "противозаконно и опит за убийство".
 
"Има кадри, в които се вижда как качва хора на колата си. Това е чиста провокация - също с децата, също с качването на хората върху тази кола", допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


453
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
374
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хайде вече да ги правят тези избори,да изберем ГЕРБ и Борисов за пореден път и да се приключва.От БСП ме е страх като еврейн от Хитлер през 1933-та година!При тях беше неописуема мизерия-направо се чудя как оцелях.Тия дето сега скачат такова чудо не са и сънували-да можеш да купиш само килограм месо,килограм сирене литър олио и килограм захар с купони за месец.Тогава само дето трева не пасяхме-ужас беше!И нямахме и сили да се завлечем на протест!
373
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
След като изгледах видеото си мисля,че ни трябва не Борисов,а Пиночет.Борисов досега не е осъдил Жан Виденов затова ,че при него работехме за по 3- 4 долара месечно.Тогава какви кражби са били само той и БСП си знаят.Ако имахме Пиночет досега щяхме да сме забравили за БСП и Жан Виденов.И нямаше да треперем,че пак ще ни е министър председател!
372
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГЕРБ направо си бетонира властта с тези "протести"
371
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Г-н Борисов, г-жо Фандъкова, хайде вече да извикате жандармерията и да си свърши работата. Не може двумилионен град да се тероризира от шепа пияници и лентяи. Това дали вие ще бъдете на власт няма да се определи с пишман протести търсещи провокация и сензации. Има избори там ще се определи кой какво място ще заеме, но до тогава нека не ставаме заложници на провокатори и вандали
370
4
 
1
 
! Отговори
anonym преди 3 години
жалко, че не е смачкала тая ***. дай им газ, през черепите. така и така няма нищо вътре. ко ти пука ***.
369
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Що не стачкувате за новите такси в бааанките бре? Яко друсане е!
368
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има доста видео.Та врелите, некипелите на този...Скачаха върху капака на колата й!Няма нито един пострадал или оплакал се от ПТП.Значи с бус, закупен с европари да обслужва деца с увреждания може да се правят демонстрации,вместо да се ползва по предназначение.Тогава полицайте бяха"лоши",защото не допуснаха буса на заетия от анархисти Орлов мост.Сега защо не са спирали обикновени граждани?Бяха КАЧЕНИ малолетни на предни капак буса като щит в 22часа на протест!"Майки"?После защо родили у**ди!
367
1
 
2
 
! Отговори
Христо преди 3 години
Респект!!!Но не нападайте деца затова няма да намерите подръжка.
366
5
 
7
 
! Отговори
Браво господине преди 3 години
Събрали се 200 пияни, грачат и като им заврат камерата и микрофона взимат да се правят на интелектуалци и повтарят заучени фрази. Като са в тълпата силни, а като са сами, мишки. Че и стъкла чупят. Как не беше в колата точния човек?
365
6
 
5
 
! Отговори
Ясно преди 3 години
Като ти е пусната бариерата не минаваш защото може да те сгази влака. Като имаш хора пред колата не се опитваш да ги блъскаш и мачкаш щото ще те бият. Няма крив и прав. Това е ситуацията и не се навираш между шамарите. Много сме попаднали в ситуация при зелен светофар да спираме и пропускаме разсеян колега, като се отказваме от правото си в името на това да избегнем катастрофа.
364
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 383Ти *** ли си или много ***. Какво значение има мъжът. Като са ти обградили колата 100 *** които искат да те линчуват трябва да си много ***,за да излезеш. Жената като и счупиха стъклото се нервира и затова излезна. И провокаторите сте вие. Провокирате хората да ви намразват,защото им пречите. Ходете в Банкя пред къщата на Борисов. Една седмица там и се е махнал. Що ни пречите на нас. Явно е,че така протестиращите не се увеличават и тактиката ви не работи
363
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Герберска провокация ...този мъж в колата какъв беше?Пиян,инвалид,любовник,качен на стоп?Как така не излезе той,а тази скачаше като дива?
362
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има един филм Чистката. Веднъж годишно се разрешава всеки да прави каквото си иска,включително да убива. При нас е същото ,но не ден,а вече цели 40 дни. Само убийство още няма,но както озверява тази тълпа терористи е въпрос на време. И полицията гледа ли гледа.
361
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Говорейки за Швейцария има един интересен факт. На около 2 млн гласа има около 35 000 невалидни бюлетини. Което е почти същото число като в България на последните 2 парламентарни избори.
360
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В Швейцария 90% от референдумите са общинско-комунални, а не политически както нашите. Направете справка.
359
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Моля проверете разликата между парламентарна република и федерация в интернет. Пряка демокрация - федерация ( референдуми за щяло и нещяло )Представителна - парламентарна република ( всичко се определя от парламента и институциите)Сега да попитам Вашето искане какво е ?Поздрави
358
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всеки ден чувам нови планове за блокажи на улици и институции, като минавам покрай една рекламна агенция в Младост. Слоганът й е "Не печатаме само върху вода. Но се учим." Това не са нормални хора, да заговорничат почти на улицата как да навредят на други.
357
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много тежка тема , но да погледнем обективно . Парламентарни републики в света има 28.Да тяхната форма на управление е демокрация , но тя не е пряка .Предполагам за всеки един казус в обществото искате Вашето мнение да бъде чуто .Поради тази причина хората правят референдуми.Като изключим неуспешния референдум на един шоумен, друг такъв в близките 10 години не се сещам. Сега ще цитирам човека срещу който протестирате " Нашата цел е да сме Швейцария на Балканите". Да ама те са федерация !
356
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Че хипстърите на Румънското сами се мятаха върху и пред тази кола. Що дирят по улиците? Ако някой от тях беше сгазен, шансът да спечели гражданско дело срещу жената е нулев. Трябвало е да преценят риска да стоят на улицата. Както се разбра, не е имало разрешение за протест.
355
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма други такива извратеняци, млади , умни и красиви . А душите им в мрак. Ни дете жалят ни майката. Черепи, достойни за шефа си. Е Хаджигенов на ли се бориш за хората, ама на протестите няма хора.