Яйца, домати, тоалетна хартия - сградата на МВР на прицела на протеста

Контрапротест имаше пред сградата на СДВР
Обновена: 20 авг 2020 22:48 | 20 авг 2020 22:22, Веселина Йорданова
255

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Яйца, домати и тоалетна хартия полетяха към сградата на МВР в София в 43-ия ден на недоволство.
Още по темата
Антиправителствени протести се провеждат на няколко места в страната и тази вечер, а палатковите лагери остават. В столицата се организира и контрапротест срещу блокадите.

Протестиращите се отправиха към сградата на МВР, която замеряха с яйца и домати заради твърдения, че имало репресии и полицейски действия в последните часове в жилището на майката на един от членовете на "Изправи се.БГ", който активно участва в протестите.

Преди да започнат да обстрелват сградата, протестиращите предупредиха органите на реда да се отдръпнат, за да не пострадат и те ги послушаха, предаде Bulgaria ON AIR.

Кадри от обстановката вижте в галерията на фотографа ни Димитър Кьосемарлиев!

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


255
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
182
1
 
3
 
! Отговори
ЛЛЛ преди 3 години
Интересно като се махнат хората от полицията кой ще работи там? За такива заплати само муньовци могат да идат да работят там... Всъщност простотията е страшна, падение на един велик народ. До там ли я докарахме да замеряме собствената си полиция...
181
1
 
4
 
! Отговори
Ало, Маджо съм преди 3 години
да си вдигате телефоните, че сте неконтрулируема Тълпа . ***-Сбабичкян да се изкъпе и обръсне, че вониНаКлошар
180
1
 
2
 
! Отговори
Бож. преди 3 години
Това ако не е Българска полиция,коя е бре червени зaдняци- милицията на руско-съвецкия народ,която ни набутвахте вие???
179
1
 
5
 
! Отговори
30735 преди 3 години
Тримата *** да им заведат искове за ремонта на фасадите! Ако не го направят да се търси отговорност от длъжностните лица! Ясно се вижда кой руши фасадите и тук ще има стотици хиляди разходи!!
178
1
 
6
 
! Отговори
Бай Шиле преди 3 години
Дайте адресите на тримата *** та да отидем в техните къщи и отвърнем със същото. Само така глупаците ще разберат .....нали имаме и ние права ,като тях.А и според тях това е законно .
177
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бре,червените се заявяват открито в този форум.Досега не смееха да си признаят.С *** или без изтичате в клоаката.Всичките мафиоти и олигарси вие ги създадохте.А джендърите от обратното трио и Бойкикев да кажат открито, че са за еднополовите бракове и гейпарадите.За Мая, Копейкин, човека на Ц. Василев , резидента и т. н. да не говорим.
176
4
 
2
 
! Отговори
мвр мутри преди 3 години
Полицията на гебр носи основна вина и за корупцията. Това не е българска полиция. След падането на режима пълно почистване до трето коляно и нови чисти хора в мвр
175
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вижте какво правят полицаите в ЕС - сълзотворен газ, водни оръдия, палки, халосни патрони...А тук - пазят ги тези вдиотени същества!
174
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изключително нагли и безотговорни хора са тези протестиращи! Защо не занесат яйцата и доматите на хора, които гладуват! Сега и тоалетна хартия! Тези лентяи "работят" от протест на протест. Те не знаят цената на продуктите!
173
1
 
8
 
! Отговори
Как преди 3 години
Не ги е срам Един милион българи гладуват и ядат последно качество яйца само по празниците. А тези хвърлят по около 10 хиляди български яйца най-високо качество всеки ден! Отделно тонове сезонни хубави български домати и други продукти! Това че организаторите им имат милиарди крадени народни пари не значи, че така трябва да се подиграват с нищетата на хората! Една вечер да ги накарат да изчистят след себе си и ще им мине мерака за тези зулуми. Отделно плащали по 80 лева на ден за присъствие на протеста и по 500 лева ако хвърляш яйца и си по активен! Черепа бил превел по сметките на Маяма, швед
172
7
 
3
 
! Отговори
Патриот преди 3 години
протести до дупка!
171
2
 
10
 
! Отговори
Абе преди 3 години
Как не ги е срам тия *** бе, нали за тази храна някой е вложил пари, вложил е труд, за да я произведе, дали някой гладен не би се зарадвал даже няколко яйца и домати. Долни гадини.
170
2
 
13
 
! Отговори
преди 3 години
Има достатъчно доказателства за арестуване на тези участници! и после солени глоби! Полицията защо спи?!
169
1
 
13
 
! Отговори
Шорти преди 3 години
Толкова много продукти ..... Черепа е развързал кесията !!!!!!
168
1
 
7
 
! Отговори
Tawq преди 3 години
Браво само да не излязат милиционерите и да ви набият ? По добре им оставете продуктите долу до вратите са си ги вземат цели.
167
2
 
15
 
! Отговори
До 171 преди 3 години
Божков не дава пари на всички.Само на тарторите и активните(например тримата "***").А ти си просто бройка.
166
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези са напълно изперкали.Вече са хванали влака и няма връщане.
165
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия хора дават ли си сметка , че това което вършат е велика простотия. Да хвърляш храна по сгради и улици.....толкова хора по света гладуват. А ития протестиращи нали са гладни и бедни , откъде пари за да купуват храни , които хвърлят на бoклука. Нахранете бедните, за които се борите. Вие сте пропаднали и платени същества. И ДА ХВЪРЛЯШ ХРАНА С КОЯТО МОЖЕШ ДА НАХРАНИШ ГЛАДНИТЕ Е ---- ГРЯХ --- И ЕДИН ДЕН ГОСПОД ЩЕ ВИ НАКАЖЕ. ВИЕ НЕ СТЕ ХОРА . Жалка твар
164
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименСтранно как нито на мен, нито на някои от моите приятели, познати и роднини, с които съм бил на протеста, са предлагани пари.щото сте от полезните *** оти. Употребяват ви безплатно.
163
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ПОЛИЦИЯТА ДА СПРЕ ДА ОХРАНЯВА ПРОТЕСТЪРИТЕ И ДА ГИ ОСТАВИ НА НАРОДНАТА ЛЮБОВ.