Протестиращи обявиха дата за Велико народно въстание

На 2-ри септември щели да бъдат постигнати целите на протеста
20 авг 2020 07:19, Ния Христова
143
Протестиращи обявиха дата за Велико народно въстание
Снимка: БГНЕС
В 42-рата вечер на антиправителствено недоволство протестиращите заявиха, че целта на протестните прояви е да пречат, затова няма да искаме разрешение за провеждането им и по този начин отговориха на призивите на столичния кмет Йорданка Фандъкова да се подават уведомления за протеста.
Още по темата
Недоволните граждани коментираха призивите за премахване на блокадите, които бяха отправени от местната власт. Те са на мнение, че ако управляващите са загрижени за софиянци и искат да възстановят свободното придвижване в града, ще си подадат оставката. По време на протеста се чуха и остри коментари по отношение на ремонтите и за поддържането на градската инфраструктура.
 
Адвокат Николай Хаджигенов пък обяви 2 септември за датата за провеждане на Велико народно въстание, предаде БНР. То ще започне сутринта и няма да приключи с края на работния ден. Това е датата, на която управляващите трябва да съберат 120 гласа в НС, за да започнат обсъжданията по новата Конституция.
 
Блокадите на три места в центъра на столицата остават - Орлов мост, булевард "Цар Освободител" и Ректората на Софийския университет.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


143
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чебурашка, бъркаш - това са комунистите и фашистите. Съветско-италианска чорба. Моля да не обиждате Хитлер на фашист. Фашист е мусолини
33
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не протестиращи, а подстрекател/Хаджигенов/ обявява това "възстание"
32
28
 
4
 
! Отговори
не хо пюашете преди 3 години
Ще избяга и няма да можем да го хванеме ,А толкова българи искат да му връчат сметката за шкафа и раздадените джип-- пари , имаше и едни много здрави подозрения и раследвания на едни братовчеди заменки , по една честна телевизия гледах...Пълно е с негови кметове ,който в момента са персона нон грата ,може да се окаже ,че са действали по нечия заповед,затова и няма оставка...
31
5
 
36
 
! Отговори
Пародия преди 3 години
В беларус хората искат да махнат комунистически диктатор с протест, у нас искат да качат такъв в лицето на предателя радеф пакнс протестПадението е огромноСрам
30
4
 
23
 
! Отговори
Гост преди 3 години
Ще се чудя аз как да отида на работа, че ме чакат болни. Само да ми паднат
29
5
 
28
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До българин...... Господа фашисти, и вашият... Фашистите са тези, които пречат на нормалните хора да се придвижват, пият бира и се дрогиран в палатките и нападат майки с малки деца. Фашистите насъскват тълпата с вдигнат юмрук и призовават към преврати. Фашистите издигат лесилки и разнасят ковчези.
28
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До българинКва диктатура ви патила, бе! Съвсем се оляхте да повтаряте като папагали на Резидента глупостите. видели сте вие диктатура! Ходете в Беларус или при другаря Путин да видите що е диктатура. Или си спомнете какво беше при червените главорези - ако сте достатъчно възрастни, а не с жълто около човките.
27
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До българин: момко, освен в Банкя, мафията е в Дубай, Белград, Дондуков 1, каолин, Позитано, Раковска 134 и т.н. искате да смените Банкя с Дубай? Е, по-луксозно е, но разлика няма. Или ви липсват талончета за търкане??? Единственият изход за БГ е да се върнат емигрантите. Но това са утопии, момко. Не сме луди;)
26
6
 
36
 
! Отговори
Не е преди 3 години
Никой не е завзел нищо просто хоратта които не са съгласни с метежниците са многоФорума е свободенВие сте загубили връзка с действителността промити мозъци от червената ***
25
27
 
5
 
! Отговори
българин преди 3 години
Много жалки душици пишат тук!-:(
24
29
 
8
 
! Отговори
българин преди 3 години
Явно мафията е завзела този сайт, както и властта, съда и прокуратурата. Господа фашисти, и вашият край ще дойде. Както Хитлер, Сталин, Тошо и другите диктатори. Въпросът е какво ще правите вие след това. Поборници срещу бойковизма (неоживковизма) ли кажете, че сте били, или ще си признаете, че сте защитавали диктатурата преди да падне.
23
8
 
29
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Сега събирам яйцата от полога пресни, пресни, обирам доматите и довечера по палатките! Дъжда и бурята не ги измете, но с нашите яйца и домати по техните глави!
22
13
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз също съм против Разбойко. Той и неговите обръчи са причината да си закрия бизнеса и да се махна от България. С удоволствие бих го натирил в панделата до живот. Това, обаче, не означава, че платените от друг мафиот и москва протести са законни и аз ги подкрепям с мощен негативен вот. Комунизъм е дори по-зле и от тиквеника. Вие сте тълпа от ненужници
21
5
 
37
 
! Отговори
:-) преди 3 години
,,Десни" партии, а правят Септемврийско въстание! Хахаха!
20
7
 
41
 
! Отговори
Жалка картинка преди 3 години
Вече са слънчасали от 40 дни безсилие и ялови протести...
19
6
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Националнен призив: Яйца за престиращите. Нека използваме тяхната форма за израз на несъгласие.
18
7
 
37
 
! Отговори
Българин преди 3 години
До Анонимен.....60% подкрепят протестите....Ако питаш червен Колю 90% ги подкрепят.
17
5
 
47
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
До ФактКолко са красиви и умни Ян Бибиян, професор, хаджито, Нинова, Мая, Слави, Христо Иванов?! С красиви въстание не се прави, а колко са умни вече видяхме! Тормозят хората блокирайки кръстовища, плюят с домати и яйца по държавните институции, професора обяви изнервената майка с двете деца за провокаторка и терористка, Мая не можа да излезе от телевизията заради"народната любов", по пак се натиска за власт, а Слави с пошлото шоу ни отвращава повече от 20 г!
16
7
 
27
 
! Отговори
Луди ли сте бе преди 3 години
60% подкрепят искането за реформа на съдебмата система не протестаОставките дето искате се пидкрепят едва от 15%
15
5
 
24
 
! Отговори
Само питам преди 3 години
До Септември ските..... въстания винаги печелят, забравихте ли 9 септември? Ако тов.... Да не стане като онова "първото в света антифашистко", още преди да се появят фашистите? Тогава водачите се изсулиха през Сърбия за Москва и оставиха подведени те от тях да плащат за наивността си.