Бебе се роди в екипа на Столичната община

Фандъкова: С всяко раждане идва новото начало
20
Бебе се роди в екипа на Столичната община
Снимка: БГНЕС

Бебе се роди в екипа на Столичната община в деня на пускането на третия лъч на метрото.

Наистина исторически ден за София, в който да се поздравим за раждането на един мечтан и важен проект, който променя града ни и прави живота на хиляди хора по-добър.

Още по темата
На днешния ден избра да се роди и Кристиян, новото попълнение в нашия екип. Честито на щастливата майка Криси Лазарова, директор на дирекция "Сигурност" на общината, написа столичният кмет Йорданка Фандъкова в профила си в социалната мрежа.

Тя пожелава здраве и по-малко безсънни нощи на майката. Всяко раждане е трудно, но с него идва новото начало, което променя живота ни и го продължава, написа още Фандъкова.

По думите й днес е важен ден за София, защото се реализира план, заложен преди 48 години – изграждане на софийското метро с три линии. До днес имахме две линии, които се пресичат, а днес градът ни вече има истинска метромрежа, която ще продължим да разширяваме.

От днес метромрежата на София е 48,2 км., а само преди десетина години беше 9,6 км. Започнахме от 70 хил. пътника на ден, а от днес вече 400 хил. души ще могат да пътуват с метрото всеки ден.

Участъкът, който е пуснат от днес, е 8 км с 8 станции от „Хаджи Димитър“ в „Подуяне“ през Орлов мост и НДК до „Красно село“.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
5
 
! Отговори
Селтикс от Люлин 1 преди 3 години
Да е живо и здраво новото "столичанче".............Но проституцията още не е законен източник на доходи...................(каква е тази дирекция "Сигурност" където никой нищо Не разбира и получава пари без да работи?)
16
1
 
3
 
! Отговори
Да,вярвам преди 3 години
Да го кръстят Мерончо! 93936
15
3
 
9
 
! Отговори
Гост преди 3 години
Мда, определено оплодената Криси е само майка, но не и съпруга, а какво да се каже, дали въпросната " директорка" не е и " директорка" и на мъжа си, пърдон приятеля си, и последният тя за за какъв го смята? За оподител?
14
2
 
9
 
! Отговори
Gost преди 3 години
България ще влезе в правия път само, когато жените не заемат високи позиции в управлението и властта, както и ако се въведе в страната антифеминистичен режим.
13
2
 
12
 
! Отговори
Бай ВарвАр преди 3 години
Абе , столична община си е столична община - и АГ-кабинети си имат с екипи , и бебета си израждат , и фундаментални открития правят( всяко раждане е трудно) !Оказва се , че и Фандъчка и тя е в АГ-екипа и новороденото вече е назначено на работа там ,щом е ново попълнение на техния екип !Другарко Фандъкова , за 11 години не можахте ли да се научите на поне едно нормално изказване ,без двусмислия ,без преливане от пусто в празно ,без едното за главата- другото за краката ?! А уж сте и учителка ?
12
2
 
8
 
! Отговори
Гост преди 3 години
До АнонименТова дете няма ли баща,на него защо не честити Фандъчка?Ако няма ок,но ако има работата ми бие на дискриминиране на мъжете и сексизъм!Колко си прав, човече!Определено в ГЕРБ има сексизъм , уви, в полза на женките, ГЕРБ е профеминистична партия, доказателства - кмет на София е една изрусена женичка и учителница по руски език, директор на Дирекция " Сигурност" оплодената Криси ( Умалително презрително отношение към името Кристина/Христина). НОВА ТВ също е за феминизацията
11
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това дете няма ли баща,на него защо не честити Фандъчка?Ако няма ок,но ако има работата ми бие на дискриминиране на мъжете и сексизъм!
10
1
 
8
 
! Отговори
чиченце преди 3 години
пазат ли му работно място в общината
9
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да живея в тези квартали и въобще не ме интересува че ще копаят някакво метро.В цял свят метро ползват бедняци клошари и бездомници.Нормалните хора си купуват автомобил.
8
2
 
11
 
! Отговори
aaa преди 3 години
гарантирано от ГЕРБ бебето ще ИМА място в детската градина ;)
7
2
 
11
 
! Отговори
Гост преди 3 години
Кому е нужна тази " информация"? А Фандъкова защо не каже кога " директора" - "майката" е заченала и практикувала креватния с " таткото"?
6
3
 
8
 
! Отговори
от сърце преди 3 години
да здраво и щастливо детенцето !
5
4
 
8
 
! Отговори
Каракачанов преди 3 години
Аз родих, *** завистливци!
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Теглило им е една ...
3
4
 
5
 
! Отговори
Дано е по-умно преди 3 години
от Фандъкова и да е хубаво, а не като София град от четвъртия свят.
2
3
 
13
 
! Отговори
Стига де преди 3 години
Това не е новина ,а реглама. На кой му пука за нечие бебе?
1
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
48 години за едно метро,а искате за 30 години да се оправи България.Как ще стане?И това се изпълнява проект на комунистите!Още няма проект от ''демокрацията''.Демокрация ли?!Това си е същия социализъм,но е частен не е държавен,даже има феодални останки!