Къде в София няма да има вода на 27 август, четвъртък?

Причина за спирането й са строително-ремонтни дейности
26 авг 2020 10:18, Елка Василева
0
Къде в София няма да има вода на 27 август, четвъртък?
Снимка: "Софийска вода"

На  27 август 2020 г. (четвъртък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на адрес кв. Банишора, ул. „Струга“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
-    ул. „Струга“ от бул. „Мария Луиза“ до ул. „Опълченска“
-    ул. „Странджа“ от ул. „Харалампи Карастоянов“ до ул. „Клокотница“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: кръстовището на ул. „Струга“ и ул. „Софроний Врачански“

На  27 август 2020 г. (четвъртък), във връзка с монтаж на спирателен кран на адрес в.з. Киноцентъра, ул. „Цоньо Калчев“ №25 се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Цоньо Калчев“, ул. „Под гората“, ул. „Сладкопойна чучулига“, ул. „Митрополит Климент“, ул. „316“ , ул. „Зографска история“ и ул. „313“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Цоньо Калчев“ - ъгъла с ул. „Сладкопойна чучулига“.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.


 


0
Още по темата: Софийска вода
Още от София
Защо се стигна до хаос със сметките за парно?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари