Георги Флоров бит с юмруци и шутове: Не само аз съм ранен!

От експертизата видял, че има следа от обувка на главата
Обновена: 28 авг 2020 18:40 | 28 авг 2020 18:00, Веселина Йорданова
299

Лидерът на протестите срещу блокадите в София Георги Флоров обяви, че е бил нападнат. С пост той показа окървавеното си лице, днес даде и показания в Седмо РПУ.
Още по темата
Пред медиите мъжът се оплака, че има ожулени колене и според него има пукнато ребро, предаде Bulgaria ON AIR.

"Не само обаче аз съм ранен. Има още едно момче, което иска да остане в неизвестност. Получих удари с юмруци, след като бях свален долу на земята, и с шутове. От експертизата от Съдебна медицина видях, че имам следа от стъпка от обувка в главата", обясни Флоров.

Инцидентът е станал на улица "Крум Попов" в квартал "Лозенец". След като бил пребит, Флоров е повикал "Спешна помощ" и полицията. Освидетелстван е от съдебен лекар, след което полицията е взела показанията му по случая.

Междувременно в 50-ия ден на протести малко след 3 ч. през нощта трима мъже са хвърлили европейското знаме на земята при палатковия лагер на Орлов мост, твърдят протестиращите.

По данни на СДВР на двама мъже са съставени протоколи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


299
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
184
6
 
8
 
! Отговори
споделяйте преди 3 години
Ето как ПИК съобщиха за срещата в ЕП вчера. Пълен позор!Елена Йончева и Радан Кънев в *** завера срещу България! Натискат ни през ЕК да приемем гей бракове и повече права за дже ндъри. Лъжат, че борят корупцията СПОДЕЛЯЙТЕ ДА ВИДЯТ ВСИЧКИ!
183
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Червен Фашизъм !
182
7
 
7
 
! Отговори
Баи преди 3 години
На колко хора дето е измамил дьлжи пари - малко му е бил бояЩом мвр не си го прибира е ясно , че някои е взел правосьдието в свои рьце
181
16
 
14
 
! Отговори
Гост преди 3 години
Да си отиват протестиращите. Никой не ви иска
180
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
лидер на протеста срещу протеста?! по тъпо нещо не бях чувал, но гледайки тая *** гербаджийска физиономия всичко се връзва
179
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колената май от друго са ожулени. Той не е лицето на антипротеста, а колената. Другият сигурно е Стъки
178
7
 
8
 
! Отговори
Кой е Геoрги Флоров? преди 3 години
...във Фейсбук дали искам да протестирам за 15 лева. Аз веднага попитах за кой, кога и къде, защото съм ходил и друг път на платени протести. Тя ми отговори - за Атака, 15 лева плюс ядене. Парите се раздават след 22:00 часа вечерта, разказа Георги. По думите му, организацията става с посредници и не може да се стигне до поръчителя. Тя ми каза на мен, на нея й е казал някой друг, допълни младежът.
177
7
 
16
 
! Отговори
Кой е Геoрги Флоров? преди 3 години
Единият от нападателите на палатковия лагер пред Софийския университет Георги Флоров сам признава, че е платен протестър и симпатизант на ГЕРБ. Това става ясно от видео, заснето през 2013-та година от БТВ, припомнят от "Господари на ефира". От материала от юни 2013 година става ясно, че за Георги Флоров протестите са начин да припечели пари. Казва, че хората като него са много и се познават. Всички са платена публика във фирми, които набират статисти за телевизионни предавания. Последната му оферта към онзи момент е дошла от партията на Волен Сидеров. Една приятелка ме попита във Фейсбук да
176
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този Гошко като гледам е расъл без баща. Възпитавали са го мама, баба и леличките пред блока.
175
8
 
9
 
! Отговори
пепе преди 3 години
Скапаните комунисти от ДБГ и БКП бият наред. Първо майка с деца. Сага и всеки който е срещу тях. СЛедват и атентати в църкви.....
174
8
 
4
 
! Отговори
Кур Ви Набивам преди 3 години
~ Премиера на Република България, господин Бойко Борисов
173
7
 
13
 
! Отговори
Хемус преди 3 години
Не пич,просто такива като Флоров едно време в казармата нямаше да го търпим и една минута!Като изключим,че е леко ляв,усеща се как щеше да е ухо и певачка,и нямаше да издържи на напрежението
172
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Имам палатка, дайте ми 20 лева и ще дойда и аз. Искам да ям без да работя!
171
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бе къв антипротест, къв протест. Това са шайка безработни, които плашат хората, бият жените и дърпат бастуните на бабички.
170
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Трябват Куршуми за Бокл.ук Борисов. А после да изгоним всичките му кметове и мошеници които са му дали ПОДКУПИ да стават полицаи... Накрая, като ги изтре.бим, ще ги освидетелстваме с по един некролог !САМО мошеници и крадци подкрепят Бокл.ук Борисов и разни предатели- чужди шпиони..
169
1
 
4
 
! Отговори
Флоров преди 3 години
Флоров ОГЛАВИ анти-протеста.Явно ви харесва... ми... то... всеки си има вкус. Нямам възражения аз. Даже е добре!Харесвам!
168
8
 
10
 
! Отговори
Гост преди 3 години
Протестъри махайте се! Ние не ви искаме. От гражданите на София
167
4
 
4
 
! Отговори
ЛИЦЕТО НА АНТИПРОТЕС преди 3 години
ЛИЦЕТО НА АНТИ-ПРОТЕСТА.
166
8
 
2
 
! Отговори
аз съм антипротестър преди 3 години
но като го гледам този, хич не се припознавам да сме от един и същи бряг. Този по-скоро да е човек на протестърите, че да омаскари лицето на нас, антипротестърите
165
1
 
3
 
! Отговори
Джамбазки преди 3 години
Ето за това Джамбазки ви повтаря, че казармата е важно да бъде избягвана.