Зловеща катастрофа: Пикап обезглави пешеходец в Люлин

Линейката дошла след 11 минути
Обновена: 2 сеп 2020 14:37 | 2 сеп 2020 14:07, Нели Христова
47
Зловеща катастрофа: Пикап обезглави пешеходец в Люлин
Снимка: БГНЕС

Пикап уби пешеходец в столичния квартал "Люлин".

Инцидентът е станал в близост до блок 432, съобщават от NOVA. Сигналът за инцидента е подаден около 12,40 часа.

"При движение на заден ход пикап е блъснал пешеходец, който е починал. Към момента това е информацията, защото се извършва оглед на мястото на инцидента", казват от полицията.

Пешеходецът е бил обезглавен на място. Спешна помощ е пристигнала след 11 минути.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
това е Люлин, всичко е възможно.
40
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ако човекът е бил обезглавен, какво значение има кога е дошла линейката?
39
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не е виновен Радьо а този, който добавя в последствие информация в статията...В началото бяха само първите две и последните две изречения, и никой никъде не беше писал, че става дума за движение на заден ход. Четейки няколко часа по-късно вече има повече информация.
38
2
 
15
 
! Отговори
КИМ преди 3 години
Лошо е защото и пешеходците и шофьорите не внимават!Културата ни е на много ниско ниво. Всеки си мисли, че е прав. 87538
37
2
 
7
 
! Отговори
123 преди 3 години
До РадьоЧукча писател ,Чукча не читател :)"При движение на заден ход пикап е блъснал пешеходец....."Какъв джип ,какъв джигит ....
36
4
 
1
 
! Отговори
Анонимчо преди 3 години
До АнонименЛеле мале колко си ***,*** и вдлъбнат.
35
9
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако не си пазите сами живота, не разчитайте другите да ви го пазят.Имал предимство пешеходеца - ИМА, ама ти не остави място на автомобилите да спрат и после ще обясняваш(да ме извинявате) на Св Петър, че си имал предимство вместо да се огледаш да видиш могат ли колите да спрат, виждат ли те, че се каниш да пресичаш, а не стоиш там просто ей така да си говориш по телефона или по двойки както често се случва с по-възрастните хора, и чак тогава ако си сигурен за живота си минавай. Другото е тото!
34
11
 
32
 
! Отговори
До Владо преди 3 години
Може да има знак, за пешеходна пътека, може да има и предимство пешеходеца....ама Вие не схващате простата истина, че най-голямо предимство има ФИЗИКАТА.Само така за ограмотяване... лека кола с 50 и 1 секунда реакция на водача изминава 14 метра преди да е натисната спирачката изобщо... А общо изминава 35 метра преди да спре.Та като говорите за предимство на пешеходеца то говорете и колко е трезвата преценка на същия дали превозното средство може да спре независимо кой има предимство.
33
7
 
4
 
! Отговори
lulin преди 3 години
До АнонименКогато квартал Люлин е създаден и колко жители е имало...., е няма как да знаеш ? :0 ....щот на такива , дори тази "селяния" не им е била давана. ....
32
2
 
26
 
! Отговори
до 33 преди 3 години
Е, как за какво?! Минувачите да извикат катафалка и да го погребат ли? Лекар от Бърза помощ трябва да констатира смъртта и линейката да извози тялото до Съдебна медицина. Има процедури, не прекалявайте с иронията, особено в такива случаи. Бог да прости жертвата!
31
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това си е хладнокръвно убийство, какъв инцидент?
30
23
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако действително е бил обезглавен, за какво му е линейка и лекар?
29
2
 
18
 
! Отговори
Баба Даскалица преди 3 години
Защо името ЕЛКA е със звездички? Нещо неприлично ли значи?
28
7
 
33
 
! Отговори
Баба Даскалица преди 3 години
*** Христова, Ния Христова, *** Василева... От един дол дренки. От доста време си правя следния експеримент - прочитам заглавието и 3 реда от публикацията и изказвам предположение коя от горепосочените гугутки е "авторът". 99 % от предположенията ми са верни. Опитайте, интересно е. Ще установите, че всяка от тях се отличава със свой собствен пpocташки стил. В комбинация с неграмотния изказ, правописните грешки и специфичната липса на мисъл получавате идентификация като от пръстов отпечатък.
27
6
 
11
 
! Отговори
амет преди 3 години
Този пикап ще да е от ИДИЛ, непременно да се разследва возилото.
26
7
 
27
 
! Отговори
този преди 3 години
Пак пиша защото ми изтриха коментара:Това е мейлът на авторката на публикацията - neli.hristova***nvestor.bgАко някой иска да я посъветва как по морално да пише статии
25
17
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някой гербер с жип е закаснявал за прощалното парти в Банкя
24
4
 
6
 
! Отговори
До Един Българин преди 3 години
А като ти мина, стана ли нещо с гаджето?
23
5
 
38
 
! Отговори
Радьо преди 3 години
Смятайте с каква скорост се е движел джиги*та в джипа, за да откъсне главата на пешеходеца!!! Но за да се движиш с такава скорост в населено място, значи си сигурен на 1000%, че и да убиеш 2-3 човека, никой нищо няма да ти направи!!! БЪЛГАРИЯ, защити народа си от ГО*ВНАТА С ПАРИ!!!
22
14
 
11
 
! Отговори
Флин преди 3 години
Вярно и обективно отразяване на събитието.Журналистката си е съвсем наред за разлика от смоковете дето я критикуват.Какво искате да беше написала?Навярно това:"Пикап прегази пешеходец и линейката пристигна на 11тата минута.Лекарят с прискърбие установи,че главата му е отделена от тялото.Събра се тълпа от зяпачи,която полицията разпръсна по-късно.