Част от кв. "Бояна" и вилна зона "Киноцентър" ще са без вода утре

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването
3 сеп 2020 10:46, Анисия Иванова
0
Част от кв. "Бояна" и вилна зона "Киноцентър" ще са без вода утре
Снимка: "Софийска вода"

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата в петък, 4 септември, съобщиха от дружеството.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Байкал“, кв. „Бояна“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи по ул. „Байкал“ - от ул. „Севастократор Калоян“ до ул. „Герганица“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Герганица“ и ъгъла с ул. „Байкал“.

Във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Цоньо Калчев“, вилна зона „Киноцентър“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на ул. „Цоньо Калчев“, ул. „Под гората“, ул. „Сладкопойна чучулига“, ул. „Митрополит Климент“, ул. "316", ул. „Зографска история“ и  ул. „313“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Цоньо Калчев“ и ъгъла с ул. „Сладкопойна чучулига“.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари