След напрежението снощи - появяват се и първи протестиращи

Не се знае дали блокадите ще бъдат възстановени
Обновена: 3 сеп 2020 10:09 | 3 сеп 2020 09:42, Петя Славова
76
След напрежението снощи - появяват се и първи протестиращи
Снимка: Виктор Борисов, Bulgaria ON AIR

В момента разчистват след снощната вечер на напрежение в центъра на София. Вече няма нито едно блокирано кръстовище в София.

На Орлов мост около 3-3:30 часа се е провела акция, в която са били разчистени палатките там, същото се е случило и на кръстовището пред Ректората на Софийския университет.

Още по темата


Появиха се и първите протестиращи, които скандират "Оставка". Голяма част от депутатите вече влязоха на работното си място в Народното събрания, информира репортер на Bulgaria ON AIR.

Не се знае дали блокадите ще бъдат възстановени. Полицейското присъствие е засилено, служителите на реда охраняват периметъра, облечени с жълти жилетки с надпис "Антиконфликт".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
2
 
! Отговори
До 57 преди 3 години
До Да се знае истинатаНе мога да разбера лъжеш ли илипо природа си глупав?
55
32
 
16
 
! Отговори
Спеца преди 3 години
Така ще е до победата!Нищо не е свършило , само започва отново и отново!Това търкаляне на Мутрата между пачки , злато и пищова ще МУ излезе солено , а следват и по-мрачни спомени за Будата!
54
11
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Някой 07Има. И момчетата, и момичета се справиха отлично снощи. Шапка им свалям. С изклчение на двама, дето бяха обкръжени и набити от гаам емите. Организаторите това чакат. Полицията да се намеси и да писнат за полицейско насилие. Е, ББ с такива ли индивиди да сменя? Хайде да по-малкото зло.
53
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 43Пред кои "хора"бе пич? Нали бТв прави интервюта с тях. Пълни олита! Онзи дето потроши колата на заболекарката на 20 и няколко години, месечен доход 350лв.? Той ще ми подреди живота. Каво да му обяснява Баце? Несретник. Сина ми с основно образование, курсове и работа от бюрото по труда - 820лв. основно месечно възнаграждение и е по-малък от него! Искали по-добър живот за децата си? Помощи да се дават на младите? Да учат и да се хващат на работа! Има вакантни скъпо платени длъжности!
52
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мехурко, защо довечера? Сега трябва да си там, когато депутатите и министрите са работа. Сега им искайте оставката! Довечера на празен парламент, на кого ще искате оставка? На полицаите ли? Сбъркана работа!
51
14
 
24
 
! Отговори
Да се знае истината преди 3 години
Скъпи деца, България беше под руско-комунистическо робство от 1944 до 1989 година. Тогава бяха убити над 6 милиона българи. Нямаше заводи. На народа бяха отнети жилищата. Имаше огромна безработица и бедност. ДНЕШНИТЕ ПРОТЕСТИРАЩИ ИСКАТ ДА СЕ ВЪРНЕ ТОВА ВРЕМЕ. НЕКА ЗАЕДНО ДА СПРЕМ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ. НЕКА УНИЩОЖИМ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ.
50
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дрогирани ио криминално проявени *** дошли да трошат и създават безредици!
49
7
 
24
 
! Отговори
Някой 07 преди 3 години
Имаме ли полиция или армия? Още колко ще търпим тези диваци? Да се избият веднага. Ако не може нашата полиция и армия да направи това, то веднага да поискаме от Турция армия, която да въведе тук ред и дисциплина.
48
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До КрайИ кат махнем Боко какво? Пак"Орешарски"или "Беров". 2013-та забрави ли я? Кой може в България като Боко да се справи така с корона вируса и с яко финансираните протести? Слуша всички. Като го натиснеш малко отстъпва, за мое съжаление. Няма как да се угоди на всички. Реформите така няма как да се случат. Та с кой ще го замените? Да вървят инфраструктурните проекти. Някой ги чакаме от 70 години! Щото дойдат ли другите гладници, пак няма да се разберат кой колко да краде и всичко ще замре.
47
5
 
24
 
! Отговори
Ужасена преди 3 години
Съгласна съм да протестират, но по мирен и тих начин. И да се спазват ограниченията, да не се събират на групи повече от 10 души. Като гледам, са повече от 10. Толкова ли не може полицията да арестува тези нарушители.
46
21
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И най свестния човек когато попадне в столицата, става столичанин, тоест - вижда как се краде, коромпира и деморализира и казва - Аха, аз да не съм будала! И доколкото може става *** и подкрепя буклуци, тоест - тикви! Ако има някой, който да не се промени, не издържа и емигрира в чужбина или в Странджа! Остане ли там възможно е да излезе на протест и бива обявен от пропагандата за предател, метежник, гей, дубаец, *** и преврат!
45
13
 
9
 
! Отговори
До 43 преди 3 години
Стига с тия опорки, не работа на Радев да води протест, всъщност ще е вредно, на ББ му искат оставката, нали той е все Аз давам, Аз позволявам, ми да излезе и да говори с хората, от кво го е страх, толко полиция..., той и по телевизията се покри
44
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
със сандали кара колно - мода на протестърите, добре че не сложил 3/4 чорапи
43
21
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма смисъл от блокади, ако не са подкрепени от хиляди хора и тотални! В такъв случай като сега протеста има нужда от тактика! В момента полицаите са малко - струпайте се и само си представете какво става в полицейските началнически глави - хаос! Грабват средствата за свръзка и - викай тоя, събуди оня, пращай тези...! И като се струпат - отивайте си! Отиват ли да почиват - пак навън......
42
26
 
15
 
! Отговори
Хм преди 3 години
Колкото и да се пънат ченгетата че са българска полиция, не- те са полиция на мафията.
41
11
 
10
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
Интересува ме, дали има хоспитализирани депутати и министри.
40
16
 
10
 
! Отговори
До40 преди 3 години
Ако не знаеш, е минал пеша между президентството и народното събрание, сред хората..., нещо което премиера не прави от доста време, да не говорим последните месеци, само джипката...,#####Неграмотен ли си ,че не можеш да четеш. Попитах защо не си поведе четата срещу полицаите а не от къде е минал.
39
4
 
40
 
! Отговори
пенсионер преди 3 години
Е нормално президента да мине през площада на парад, тъй като това е протест на опозицията - БСП, Иляна Йотова -член на БСП, Румен Петков, Мая Манолова и още много червени лидери, който се борят с "мафията"....нещо като крадеца вика дръжте крадеца...
38
25
 
15
 
! Отговори
Kit Chelin преди 3 години
До АнонименФигурантът е другарят Борисооф. Видяхме го на срещата в Брюксел как козирува на европейските лидери. Никой не го брои за премиер. Голям срам, дума не може да обели. Много скоро от ЕС ще го отсвирят. Нека да управлява още малко, с всеки изминат ден корабчето "Герб" ще потъва. А няма да може вече и така лесно да краде ще го следят под лупа. Да се надяваме само да не взема повече заеми, че държавния ни дълг го увеличи тройно през управлението си и ще го плащаме всички ние.
37
32
 
13
 
! Отговори
До 38 преди 3 години
Ако не знаеш, е минал пеша между президентството и народното събрание, сред хората..., нещо което премиера не прави от доста време, да не говорим последните месеци, само джипката...,