Отново блокада на центъра на София, Орлов мост е затворен

Недоволни стягат голям протест в Пловдив в деня на Съединението
Обновена: 5 сеп 2020 23:38 | 5 сеп 2020 22:56, Анисия Иванова
227
Отново блокада на центъра на София, Орлов мост е затворен
Архив: Димитър Кьосемарлиев

Малко след 20 часа протестиращите отново блокираха булевард "Цар Освободител", като полицията засега не се намесва. Към 22 часа протестиращите блокираха и Орлов Мост, съобщи БНР.

По-рано Николай Хаджигенов благодари на бълраския съд, че е освободил задържаните покрая протестите: "Има един-единствен задържан, който има условна присъда и множество криминални регистрации".

Т.нар. Отровно трио призова за доброволци, които да координират протестите в страната.  

Малко преди 20:00 часа протестиращи блокираха движението пред БНБ, но основните кръстовища остават свободни за движение.

Освен в столицата, протести имаше и в други градове в страната. Не стихва недоволството във Варна, протестиращите издигнаха палатков лагер пред Общината, но за кратко.

А недоволните стягат голям протест в Пловдив в деня на Съединението.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


227
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
163
1
 
1
 
! Отговори
GURU преди 3 години
До АнонименNa koi cvat ci kakvi nechta drunkach naprotiv kato doidat komynistite chte ctoite gladni i chte cprat parite i togava chte ce molite na Otrovno Trio lugkinata Ninova Razedinitel Prezident Pymen Radev chalgara Clavi Trifonov ili Maa obchtata da vi dadat nakoi lev ch da ne ymrete ot glad
162
1
 
0
 
! Отговори
GURU преди 3 години
До cvp Dokato izgonime takiva kato vackoito ce octavat da ca manipylirani ot takiva kato vac
161
1
 
0
 
! Отговори
GURU преди 3 години
До Дънди Taka e no zachtoto chervenity komynisty i oligarcite okradoxa parite i ne pozvoliha da ce ctroi zalugvaha ni cuc chalgarckite izpulnenia na chalgara Clavi Trifonov pita tia hora koito ca vuv zatvora cega zachto cme bedni
160
1
 
6
 
! Отговори
свиркам си преди 3 години
Тези протестъри, след като мислят за благото на народа, защо се опитват да блокират икономическия живот на хората?Нещо много долно ми се вижда това протестърско движение.Спомняте ли си когато Мая Костинбродска опорочи изборите 2013 какво стана. Уж Обещарското правителство имаше ПланЪт.После щеше да затрие икономиката и сам си подаде оставката в израз на самопризнание че не може да се справя. Аз им давам една година на тези протестъри да останат гладни и да се наредят пред президентството.
159
1
 
8
 
! Отговори
До Дънди преди 3 години
Рублаците и доларчетата от Дубай не те правят умна , моето момиче, напротив! Повтаряш опорки за пари, ама ти си грозновато същество, което, знам че правиш и други неща за пари. Не питай отде го знам, клиент съм ти.
158
19
 
2
 
! Отговори
Дънди преди 3 години
До АнонименТи си жалък господине! Не виждаш колко си ограбен, лъган, а всичко в държавата се срива. Образование на никъде, от водещо в Европа сега сме в последните редици. Здравеопазване все по-затъващо, а плащаме осигуровки, пенсионерите с по 200-300лв, работещи родители с доходи под необходимия минимум за живот, за да издържат семейството си. Отиди по Северна България и виж как живота е спрял от 30г. И още и още много има за изброяване. Защитаваш управляващите, защото си на хранилката.
157
15
 
3
 
! Отговори
cvp преди 3 години
И така трябва докато изгонят "Мислещите 11 години за благото на българите".
156
4
 
21
 
! Отговори
гого преди 3 години
Не може шаика *** платени от черепа да тормозят 2 милиона хора живеещи в София
155
8
 
34
 
! Отговори
Оставка на Отровител преди 3 години
Оставка на Отровния Фигурант - РазединителОставка на Отровното ТриоОставка на Отровната г-жа ЛъжаОставка на Отровната мутреса сестра Галева.
154
10
 
28
 
! Отговори
Гледайте в Пловдив преди 3 години
КАКВИ ЩЕ ГИ НАСЕ РЕ , ФИГУРАНТА-РАЗЕДИНИТЕ НА НАРОДА ОТ БКП/БСП , НАВРЪХ ПРАЗНИКА НА "ОБЕДИНЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ"!НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ , ЧЕ ТОЧНО РУСИЯ Е БИЛА ПРОТИВ "ОБЕДИНЕНИЕТО" НА БЪЛГАРИЯ!)РУСИЯ И ПРЕДАТЕЛЯ РАДЕВ ---ВИНАГИ ЩЕ СА ПРОТИВ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ!ЗАПОМНЕТЕ ТОВА!!!!!!
153
2
 
5
 
! Отговори
До 167 преди 3 години
Ми щот толкоз са честни. По нашенско фейк- нюза, слуховете и клюките може да са вървежни, но на запаф не са будали.
152
16
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Съединение с кого?А защо ЕС отпуска парите като дойде на власт гербаджийската крадлива дружинка, а като ги сменят белите и честните ги спират? Е, това не мога да го разбера?
151
20
 
15
 
! Отговори
Сетила се Мара да се преди 3 години
Тези "няколко" човека привлякоха интереса на институциите в Брюксел.Ама Европейският Парламент не е като българския - като привика Борисов и Гешев, а те се крият като лалугери и пращат техни заместници, си мислят, че няма да им търсят сметка за милиардите които ни дават.Ама ще им поискат, тъй да знаеш! И ще трябва да отговарят - къде потъват милиардите от ЕС след като влязат в България. А какво ще отговори Борисов, а?
150
15
 
37
 
! Отговори
Хан Тервел преди 3 години
Радевр е разединител на нацията.протестърите са *** на Черепа. Него го спаси КГБ.Коминтерна продължава да работи...На времето взривиха църквата Св.Неделя, а вчера изцапаха с червена боя св. Петка Самарджийска...Който има очи да вижда...
149
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Според мен точно навръх национален празник не трябва да има никакви протести, но това си е лично мое мнение.Наистина, всички сме българи и живеем в една държава. И мyтpите също са българи, и мафията ни е българска, лоша или добра трябва да си я търпим, ние сме си я отгледали нали?От най-новата история на България след 1878 година не е имало година в която национален празник да не е бил уважен.Пък след това - ду*е да им е яко на ГЕРБ!!!
148
22
 
10
 
! Отговори
Пок по опорката? преди 3 години
До Emigrant: Не се престаравай по гербаджийските опорни точки. Никой няма да ти се върже. Но виж ако Бойко излезе от джипа си да държи реч на митинг, наистина без домати няма да му се размине.
147
17
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да се връша добрата стара хритиянска монархия, като при цар Симеон Великий!
146
26
 
14
 
! Отговори
Съединение с кого? преди 3 години
Не може да има съединение на българският народ с крадливата и некадърна гербаджийска дружинка. Самият замисъл на корупцията е да се взема от тези, които работят за да се даде на тези, които искат да се облагодетелстват за тяхна сметка със суджук, б'оклук, източване на язовири, обществени поръчки за "наши хора", държавен рекет на тези, които не са от нашите и т.н. Съединение с тях не може да има.
145
5
 
33
 
! Отговори
Emigrant преди 3 години
Предлагам ако Фигуранта има наглостта отново да посети Търново и да се прави на някакъв,публиката да си носи развалени домати и запъртъци,да му метне всеки по един от тези два подаръка,да си даде кръгом и да го оставят тоя п,рос,так да се орезили сам!!Да го снимат и български и чужди журналисти как стърчи сам на трибуната като руски газов фенер!!!Не бих могъл да издържа пред телевизора ,тук в чужбина да го гледам как съска като настъпана змия,каквато е в същност!!
144
30
 
15
 
! Отговори
Тикволандия преди 3 години
До Emigrant: Много си далече от истината за причините за протеста. Хората протестират, защото не виждат по-добро бъдеще в България. Масква, Кремъл, Путин и т.н. нямат нищо общо с това. Никоя значима партия не се е обявила нито за излизане от НАТО, нито за излизане от ЕС.Но вече трети мандат на Бойко сме най-бедната и най-корумпирана дързава в ЕС с най-бързо намаляващо население. Само когато се оттървем от крадливата и некадърна гербаджийска дружинка, тогава ще се отлепим от дъното.