Мястото на опозицията е сред хората, обясни Симов от БСП

Социалистите няма да влязат в пленарната зала
Обновена: 10 сеп 2020 12:38 | 10 сеп 2020 09:29, Петя Славова
11

Депутатите, които днес няма да осигуряват кворума, а ще са по-близо до протестиращите са представителите на БСП. Александър Симов от опозицията заяви категорично пред Bulgaria ON AIR, че социалистите няма да влязат в пленарната зала днес.

"Това решение взехме още миналата седмица. Мястото на депутатите от опозицията е сред хората. Този парламент е тотално опорочен и безсмислен. На практика - не работи. Поставили сме си като приоритет да поставяме въпроса за машинното гласуване всяка седмица. Не го разглеждаме като панацея, но ще спре фабриката за недействителни гласове. На последните избори имаше 8% недействителни гласове", обясни Симов.

Още по темата

"Къде е мафията тук? Нека Борисов дойде и каже на тези хора, че са мафия. Тук има хора, които излизат, защото по време на пандемията държавата изобщо не им е помогнала", посочи още той в ефира на "България сутрин".

Социалистът отбеляза, че се случва невиждано за последните 30 години обединение и социалистите са на един площад с десницата.

Депутатът от БСП отбеляза, че действията на полицията на първото Велико народно въстание са били странни. Според него униформените са използвали прекомерна сила.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
3
 
! Отговори
ATLANTA преди 3 години
Симовр скрий се под полата на НИНОВА и си трай
6
0
 
3
 
! Отговори
УЧИТЕЛ преди 3 години
А защо, когато беше голямата стачка на учителите и ония ПРЕСТЪПНИЦИ Орешарски и Даниел Вълчев се гавреха с хората БСП не беше на улицата? Защо БСП не беше на улицата през гладните години на ВИДЕНОВОТ КОМУНИСТИЧЕКО ПРАВИТЕЛСТВО? Замисли се плешива тикво, АКО МОЖЕШ???
5
0
 
2
 
! Отговори
българин преди 3 години
ТОЯ Е *** от класа и с обратна резба
4
0
 
3
 
! Отговори
злобен лаладжия преди 3 години
Баджанака на Радев е същия дол дренки
3
0
 
7
 
! Отговори
Това момче се вижда преди 3 години
в ролята на министър на пропагандата.Ето я школовката на червените-ту БСП невинни,а другите виновни,ту другите виновни,а БСП-невинни.Да сте чули и видели виновен за нещо от БСП?Само отлъченитеот царицата мравки.Да сте чули някой бесепар да се извини?Само че били оставили други да тормозят народа.Няма поуки от историята,изводи за вина за катаклизмите,предизвикани от БКП/БСП."Имало е тъмнистраници,но в светлината на тогавашните събития те изсветляват,стават бели".Той е Гьобелсът на БСП.
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И Радев и тоя са една и съща порода - селски съветски пъпеш.
1
1
 
5
 
! Отговори
ПЕНКО преди 3 години
ОПРЕДЕЛЕТЕ САМИ .... КОЙ СОРТ ПЪПЕШ Е СИМОВ И КОЙ СОРТ ПЪПЕШ Е РАДЕВ - УВЕРЯВАМ ВИ РАЗЛИЧНИ СА !?!?!?!?