На протеста досега: Шестима в ареста, туба с 10 л течност в храсти

Трима със забранени предмети сред задържаните
Обновена: 10 сеп 2020 12:25 | 10 сеп 2020 12:25, Веселина Йорданова
341
На протеста досега: Шестима в ареста, туба с 10 л течност в храсти
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Трима души, носещи забранени предмети, са отведени в полицейски управления. Ще се установява тяхната съпричастност към ситуацията от протеста на 2 септември, при който се стигна до сблъсъци с полицията.

Общо шестима са задържани на протеста в София, стана ясно на брифинг на СДВР.

Още по темата
От полицията определиха като притеснително откриването на 10-литрова туба с цветна течност в един храст, която била старателно скрита.

Намерени са пластмасови шишета с цветна течност, както и доста камъни на купчини.

От полицията уточниха, че има и предмети, останали от вечерта, като стъклени шишета и камъни, отстранено е всичко.

Сред откритите предмети са метални и дървени прътове, ножове.

За протеста днес, обявен като Велико народно въстание 2, има и командировани специално за случая полицаи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


341
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
250
4
 
10
 
! Отговори
Диана преди 3 години
До Анонимен 274Полицията не е бухалка на властта, а защитник на закона и Държавата! Ако властта е извън закона - пак полицията ще я арестува...Ние трябва да подкрепяме наистина полицията ако не е корумпирана, разбира се, защото тя стои зад закона, а законът защитава точно нашите права...Трябва да сме обективни и справедливи, а в случая полицията е на предна линия в борбата с тези наслници и негодници, така че наистина има смисъл в посланието да помагаме на полицаите-те излагат живота си за нас
249
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боко ке падне!
248
1
 
0
 
! Отговори
абоната е на ~~~~~~~ преди 3 години
Септември ще бъде Май,БеГето е ДС рай,план си имат те, зная,а го изпълняват докрай.
247
0
 
8
 
! Отговори
Алекс2 преди 3 години
Божков Божков тия залудо ти ядат парите ! Егати смешното "въстание" а братчедите бяха черешката на тортата ! Сега ще им се размине ли или ще ги слагаш в коритото като МВелев ?
246
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 271Ти съвсем пресоли манджата. Как народа ще подкрепи милицията, която е бухалка на властта. Докато не се реформира по европейски модел никога няма да подкрепя милицията.
245
3
 
8
 
! Отговори
Диана преди 3 години
До До 252 пост 257Какво значи да се сплашат хората? Отровното трио само обяви колко доброволци от цял свят били привикани на днешния протест! Доброволци се викат на война, не на протести! Ще се пролива кръв на тези протести, невинни хора може да останат осакатени за цял живот заради престъпните интереси на БСП...Според мен, никой разумен човек не трябва да ходи на тези протести - НЕ ХОДЕТЕ НА ПРОТЕСТИТЕ!...Това не е игра!...Трябва да сем умни....
244
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Турчина каза, че София е заприличала на турски град от 80-те.Като се върна от чужбина и сляза от летището и се загледам в порyтенията ме обзема депресия, че съм се върнал.
243
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гледам тука много се плюе по МВР...Да върна малко лентата, преди едни 4-5 години имаше полицейски протести в цялата страна, вие НЕуважаеми тогава какво направихте, подкрепихте ли тяхната битка?!"*** и търтеите на държавна хранилна и тия пари са им много, нищо не вършат, некадърници, ***, мърди..."Сега искате те да са с вас, ами като искате нещо, помислете първо какво сте дали.
242
10
 
7
 
! Отговори
Бойко Бандита преди 3 години
На заседание на Комисията по правосъдие, ирландската евродепутатка Клеър Дейли нарече управляващите в България "бандити". А какво мислят разни трoлове на герб слабо ме вълнува. Минусите можете да си ги наврете знаете къде :))) Цъкайте трoлчета, цъкaйте! Времето ви изтича! Тик-так, тик-так, тик-так! :)))
241
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никога повече български хронично-червени лайнювеее на власт от БКП/БСК! Герб нека си почистят партията от червените измеду им! Не сте съвсем невинни но за сега алтернатива няма!
240
5
 
12
 
! Отговори
Да се знае истината преди 3 години
Скъпи деца, Вчера беше най черната дата от нашата история. От 1944 до 1989 година България беше под руско комунистическо робство. Бяха убити над 7 милиона българи. Народът ни беше ограбен. Бяха отнети жилищата. От държава на второ място в Европа, руснаците комунисти, ни унищожиха държавата. ДНЕШНИТЕ ПРОТЕСТИРАЩИ ИСКАТ ДА ВЪРНАТ ТОВА ОТНОВО. ЗАЕДНО СЪС СИЛА ДА ГИ СПРЕМ.
239
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГЕРБ все още е първа политическа сила в предпочитанията на хората. Партиите анти-герб са пълен сбирщайн. Какво можем да очакваме от тях? Хаос и мътни води, а рибарите от близкото минало вече готвят мрежите. Никаква оставка!
238
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А ти защо не направи магистралите вместо Борисов, кое ти попречи? Метрото защо не го маправи и трите лъча наз рвропари, кое ти попречи?
237
6
 
14
 
! Отговори
Диана преди 3 години
До До 241,250 - пост 255Аз не харесвам Борисов! Той изобщо не се вписва в представите ми за един Премиер на България...Но трябва да сме справедливи! Той е нападнат несправедливо и аз смятам, че трябва да бъде защитен...Той няпма никаква вина за всички тези ***, които се изливат на главата му! БСП се борят с него защото те искат властта - те биха се борили по същия начин и с вски друг...Те са негодници! Ако не сме справедливи сега, справедливо ще бъдем наказани с тези негодници на власт...
236
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добре,че черепа плати на Боко и Горанов 67 милиона лева,та сега да плащат на провокатори за да омаскарят хората от протеста.Номера от селски вечеринки.
235
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 244Ако се съберат 500 000 протестиращи ИСТИНСКИ българи...........Много събрани "истински българи" на едно място - безхаберно наторяване!
234
8
 
5
 
! Отговори
ДОПИТВАНЕ преди 3 години
СЪГЛАСНИ ЛИ СТЕ ВЕДНАГА ДА СЕ ВЪЗСТАНОВЯТ ВСИЧКИ МЕРКИ И ОГРАНИЧЕНИЯ ( ЗАТВОРЕНИ ЗАВЕДЕНИЯ, ХОТЕЛИ, ТЪРГОВСКИ ЦЕНТРОВЕ, ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЕ НА ВСИЧКИ УЧЕНИЦИ И СТУДЕНТИ, ВЕЧЕРЕН ЧАС И ДР.) ЗАРАДИ КОВИД ОЩЕ ОТ НАЧАЛОТО НА ОКТОМВРИ ДО КРАЯ НА МЕСЕЦ МАЙ 2021 ГОДИНА? ТАКА ЩЕ СПРАТ И ПРОТЕСТИТЕ. Да + Не -
233
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ОбективенСам ли построи Борисов магистралите или с европари? Метрото беше започнато по времето на Софиански без европари. Магистралите ви се нуждаят от ремонт месеци след като са пуснати в експлоатация. От поправките вашите фирми лапат допълнително. Правите магистралите няколко сантиметра по-тесни и печелите от икономисаното. Колко хора умряха по магистралите ви. Айде да не ми говорите. Мразят ви безплатно хората.
232
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
а ти по кой си падаш доган станишев нареков слави корнелия мая ?отявлени крадливи комунисти и *** на русия и турция
231
0
 
3
 
! Отговори
Диана преди 3 години
До Анонимен 252Сигурно думичката не е "съучастничка" на Борисов...А тази Йоурова определено е нещо грешно щом тълкува мнението на ирландката като обвинение в подкрепа на Борисов! Ирландката ясно показва, че бездействието е равносилно на съучастие на ПРОТЕСТИТЕ, значи - не се "съучаства" на някой, който си седи мирно и тихо! - ако всичко, което казваш е вярно, разбира се...