Бойко Борисов: Стремим се да имаме една красива столица

Премиерът подчерта, че през последните години градът се модернизира
17 сеп 2020 09:12, Нели Христова
165
Бойко Борисов: Стремим се да имаме една красива столица
Снимка: БГНЕС

"Днес е големият християнски празник на Светите мъченици София, Вяра, Надежда и Любов. Пожелавам на всички здраве, успехи и благополучие. Честито и на имениците", написа премиерът Бойко Борисов в своя Facebook профили по случай празника на на Светите мъченици София, Вяра, Надежда и Любов.

"Отбелязваме и Деня на град София. Радостен съм, че столицата продължава да се развива и да става все по-хубава и приветлива. През последните години градът се промени и модернизира – действащото метро вече е с дължина от 48 км, ремонтирани и изградени бяха множество ключови булеварди, жизненият стандарт се повиши. Промените са видими и са към по-добро.

Убеден съм, че развитието на инфраструктурата и условията за живот в София ще продължат с още по-бързи темпове. Стремим се да имаме една красива столица, която по нищо да не отстъпва на най-големите европейските градове".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


165
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
133
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До stilingТака,лиииииииииии,а за апаратаменти,къщи за тъщи,гости и барбекюта,за пачки и суджуци и чекмеджета и кюлчета има,а за страната и населението няма? Хайде бе! Я виж ,плуват ли корабчета в окото?И не може да взимаш високи данъци от население,което не получава виенски заплати и над 50% живеят в бедност и едвам свързват двата края,да не говирим,че и пенсиите не искат да актуализират герберите и десните!
132
4
 
8
 
! Отговори
До 135 преди 3 години
Щеше да си прав за парите за София, ако мутрите не ги крадяха и ако заплащането в София беше колкото във Виена. Сега от всеки 100 лева от бюджета на София, мутрите крадат примерно 99 лева. Ако бюджета на София се увеличи 10 пъти, като ни увеличат данъците, мутрите ще крадат много повече - от всеки 1000 лева ще крадат 999 лева, т.е. това което няма да бъде откраднато остава в същия размер.
131
0
 
3
 
! Отговори
До 123 преди 3 години
Явно понятие си нямаш каква е ситуацията с паркоместата.
130
11
 
4
 
! Отговори
stiling преди 3 години
Няма как да сравняваш София с другите европейски столици, защото бюджета на София е една десета от този на Виена например. *** Балкански знае да иска, но не обича да плаща. Затова в София данък на двустаен апартамент който струва 100К в евра е 150 лева на година, а във Виена е 1000 евро на година. Как искаш с тия пари общината и градски транспорт да ти осигури, и детски градини и тротоари и всички екстри. С пръдня боя не става.
129
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
София беше красива столица до 1989 година с поддържани улици, тротоари, зелени площи и т.н. После дойдоха мутрите ...
128
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Докато мутрите са на власт, София няма да стане като нормалните европейски градове. Това всеки нормален човек го знае.
127
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вие превърнахте България буквално в НАЦИСКИ КОНЦЛАГЕР и трябва да си ходите,махайте се и БСП да идва на власт с подкрепата на ДПС и Орешарски!ЕНП е ПРОКЛЯТИЕТО НА БЪЛГАРИЯ!Видях с очите си какво направихте със семейството на мой приятел от БСП,както и убихте полицай с лъчение,махайте се!
126
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как в тая престъпна клоака, наподобяваща страна от централна Африка, но наречена България не се намери кой да му тегли куршума на тоя гнусенкраставпомяр.
125
1
 
10
 
! Отговори
Бойко куче преди 3 години
То в центъра на София няма улици и тротоари, всичко е леща, може да си изпочупиш краката ако искаш да ходиш пеша, дупки, счупени и скачащи плочки, *** и мизерия, някога прекрасни сгради в центъра се разпадат по главите на хората, оставени на произвол, кучета, мачки, таралясници на 25 години. По кварталите не искам и да почвам, кални кочини, без улици, една с една сграда няма еднаква, всеки строи както намери за добре, 100 метра улица 200 различни кръпки, търкалящи се павета, каруци и тнтнтн
124
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стига сте слагали снимките на тази противна мутра само да ни разваля настроението за деня...не са ни нужни неговото лицемерие и идиотизъм,за да ни облъчвате с него...на всяка манджа меродия...,а хората просто му искат оставката и да се маха...в Того и Сиера Леоне не си ли търсят премиер...май имаше някакви преврати там...нашият ще им го дадем без пари...
123
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Покажете на Боко онази улица на която бетонираха тротоарите барабар с дърветата ... направо красота. Боко Боко лъжец си ти лъжец, а колко е мръсно не е истина
122
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Имаше при соца един румънски комик, Мирча Кришан, коронният му скеч беше за краставицата - каквото и да се говори, той все около краставицата върти. Та и герберите така - магистрали и метро, метро и магистрали, комунистите, магистрали и метро.Пътувам по прословутите магистрали. Еми, не стават. Това дори в една Унгария подобна магистрала ще е скандал. Метро? Хубаво. Ама какво ги интересува хората извън София това метро?
121
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
уважеми борци срещу комунизма отидете в министерски съвет и там да се пл.юнчите половината са комунисти минали през две три партииеле па премиеро второ поколение комунистайде да ви видим там - ама там само ближете комунистическия *** на банкянския комунист и преглъщате - да ви е сладко и напред в борбата с комунизма
120
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В Ютуб има един дето обикаля Европа, гледайте разлика като снима в Германия, Франция, Сърбия, Унгария, Италия дори и малки градчета или столиците им... и филма за София е просто потресаващ .. на фона на Европа е все едно Сомалия.Боко лъже и залива с празни думи, защо вярвате бе офце, лтваряш интернет и гледаш. София е новата Сомалия в Европа. факт!
119
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като знам някои места каква мизерия беше, не е идеална ама се подобрява. Какви паркинги в кварталите искате, купете си гараж, всеки строител е длъжен да осигури паркомясто. Искаш общината да ти осигури парко-място - ами плати си абонамент и ще си имаш.
118
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
10 години съм живял в софия от 70-та до 80-та година беше идеално изчистен града младоците това не го знаят и са свикнали с ко.чината в която се е превърнала само високите заплати държат народа в софия90% от настилката на улиците и тротоарите са от преди 89-таабе затъва се бавно но сигурно
117
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боко, ще има ли наводнения пак в София като завалят сега дъждовете? Питам да вадя ли гондолата от гаража ...***
116
4
 
10
 
! Отговори
До 118 преди 3 години
Ела ми кажи, че съм комунист и ще ти пръсна кофата! Платен лакей! За 10г управление България не е мръднала особено при наливането на толкова пари от Европа! Всъщност вие сте комунисти, само крадете и разоределяте!
115
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Атанас ВелмазовСтига си лъгал,това няма да спаси герберите и ЕНП от негативното отношение на населението към тях!А ти голям европейски град или столица,виждал ли си изобщо?София е отвратителен,изпочупен и мръсен град,изглежда като кално село пред европейските градове!
114
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До всички недоволни комунистипреди Борисов нямаше магистрали и метро