Бойко Борисов: Стремим се да имаме една красива столица

Премиерът подчерта, че през последните години градът се модернизира
17 сеп 2020 09:12, Нели Христова
165
Бойко Борисов: Стремим се да имаме една красива столица
Снимка: БГНЕС

"Днес е големият християнски празник на Светите мъченици София, Вяра, Надежда и Любов. Пожелавам на всички здраве, успехи и благополучие. Честито и на имениците", написа премиерът Бойко Борисов в своя Facebook профили по случай празника на на Светите мъченици София, Вяра, Надежда и Любов.

"Отбелязваме и Деня на град София. Радостен съм, че столицата продължава да се развива и да става все по-хубава и приветлива. През последните години градът се промени и модернизира – действащото метро вече е с дължина от 48 км, ремонтирани и изградени бяха множество ключови булеварди, жизненият стандарт се повиши. Промените са видими и са към по-добро.

Убеден съм, че развитието на инфраструктурата и условията за живот в София ще продължат с още по-бързи темпове. Стремим се да имаме една красива столица, която по нищо да не отстъпва на най-големите европейските градове".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


165
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каква столица? Бойче, няма тротоари, няма паркинги в кварталите, нама адекватни улици, настилката за 1 километър е от 10 различни материала минимум, кърпеж до кърпеж, няма адекватна политика от страна на главния архитект и на столична община, изобщо градът като цяло запада и е оставен на произвола. Да правят се някви неща, но за сметка на пропадането на целият град!!
112
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
София била красива ??? Ха ха ха ти излизал ли си някога от кошарата бе овца / 108 /, че да казваш на грозното, разкопаното, разхвърляното и безличното КРАСИВО ? Едно /примерно/ селце в която и место да се намира в З.Европа е много по-красиво и привлекателно от тази кална и разкопана Бг-столица ! Какви срамни наивни-овце се развъждат в България ?
111
14
 
6
 
! Отговори
Атанас Велмазов преди 3 години
Чест и почитания, господин Борисов ! София е неузнавама, модерна , зелена, куп чуждестранни фирми инвестират тук , за 10 години се направи изключително много, метростанциите ни нямат никаква конкуренция, най-модерните , добре поддържани и чисти в цяла Европа, само в Катар съм виждал подобни на нашите. Когато фактите говорят и Боговете мълчат ! Честит празника ! Бъдете благословен !
110
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименИ в София не управлява Фандъкова,а някаква герберска група ,наречена "орлетата" ,така писаха в медиите,Фандъкова е само за фасон и нищо не решава самостоятелно.
109
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Знаят ли българите в България, че нямат магистрали а СКОРОСТНИ пътища ? Те виждали ли са някога МАГИСТРАЛА ? Знаят ли, че магистралите на запад не се ремонтират по 20 г. след създаването си въпреки високи температури или минусови такива ? Знаят ли тези сиромаси които 30 г. гласуват само за комунисти създадени от БКП и "преоблечени" от същата тази вещица в други "одежди"какво е това МАГИСТРАЛА ? Българинът е вечният ЗАВИСИМ ***'от, свободата за него се изразява в СМИРЕНИЕ и ПОДЧИНЕНИЕ !
108
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С ръка на сърцето и искрени чувства - водил съм гости от Испания (Барселона), Русия (Москва) и на всички София не им харесва. Не им харесва, че сградите са разхвърляни, строени без никакъв план, няма обособен център, бездомни кучета и прехвалени туристически обекти. Това са техните думи, не моите. Всички харесват повече Пловдив, Варна, Бургас и Плевен (там където съм ги водил)
107
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има да се усвоят 5 млд лева,а това не е лесно, тъй че ако трябва ще се прави ремонт на ремонта докато правилните фирми на Гайтански,котараци и други усвоят всичко и 59% са отделени за чекмеджето.За това никакъва оставка!
106
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Мая лъже и мажеПрез управлението на ГЕРБ,се извърши тотален ГЕНОЦИД над населението,а всеки изказъл се срещу ГЕРБ или ББ или ЦЦ е мъртъв,това са фактите!Сега има отлив на терора,защото сме пред избори,но вземат ли отново властта с манипулации на изборите,терора ще продължи и дори ще е още по-страшенПрез управлението на БСП и ДПС нямаше такъв геноцид,варварски грабеж,страх в страната! Подкрепям Нинова в искането и за машинно гласуване и не съм от БСП,но подкрепям правителство тип Орешарски
105
8
 
11
 
! Отговори
Мая лъже и маже преди 3 години
Софиянци не забравяйте, че Мая Галева(Костинбродска) гласува за избора на Пеевски за министър на МВР по време на правителството на Орешарски и след това плюеше и злобно обиждаше цяла година справедливите протести на софиянци срещу комунистическата мафия. Да я накажем и отстраним от политиката завинаги !
104
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
СОФИЯ И МНОГО КРАСИВА СТОЛИЦА, НО БКП Е МНОГО ГРОЗНА МАФИЯ.
103
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ГериСофия е гнусна,***,прашна,очукана,с дупки,с кръпки, с криви+изпочупени тротоари,кална,олющена,сега ще съсипят и градинките,вие виждали ли сте изобщо европейска столица или голям европейски град,че да ви харесва София? И метрото е тясно,в сравнение с други метра,явно са икономисвали от материали.
102
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И на коча мъдете се клатят ама не падат, но демокрацията дойде и срита коча по мъдете и той падна заедно с тях...
101
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Етоя вероятната организирана група Гешев ,Цацаров и Бойко !Цел ,търговия с турски граждани ,като получават влияние !Кой да сезирам ?
100
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нагъл БАНДИТ!
99
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До СофиянецСОФИЯ ВЪРВИ НАПРЕД ВЪПРЕКИ ЧЕРВЕНИЯ НЕУДАЧНИК БОКО
98
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Припомнямсега ще бъде свалено ново комунистическо правителство
97
7
 
3
 
! Отговори
Припомням преди 3 години
През 2014 г. омразното комунистическо правителство на Орешарски беше свалено на 404-ия ден от непрекъснатите ежедневни протести...
96
13
 
5
 
! Отговори
Софиянец преди 3 години
София върви напред колкото и да не харесва това на червените неудачници!!!
95
7
 
4
 
! Отговори
Гери преди 3 години
София е много красива столица!
94
4
 
10
 
! Отговори
СПРЕТЕ ЕНП! преди 3 години
ГЕРБ от 11г. убиваха не само враговете си,но хора,които говорят истината или разболяваха хора,които напускаха партията им.Избиваха им семействата,разболяха масово хората от страната и от БСП,освен,че ги притискаха,мачкаха,следяха,страната ни се превърна буквално във ФАШИСТКИ КОЦЛАГЕР,убиха бащата на Радев,последно бяха започнали да облъчват Нинова и журналиста Ал. Симов и само протеста спря облъчването,но ако вземат отново власттас манипулации,ще има отново масови убийства,те са ЧУДОВИЩЕ!