72-и ден на протест събра хора в столицата

Засега ситуацията е спокойна и няма блокирани кръстовища
Обновена: 18 сеп 2020 22:08 | 18 сеп 2020 20:00, Петя Славова
261

Снимка: БГНЕС

За 72-и пореден ден се събират протестиращи срещу правителството на площад "Независимост" в София.

От вчера демонстрантите искат и оставката на председателя на парламента Цвета Караянчева, след като служители на охраната на парламента изведоха майки от "Системата ни убива" вчера. Засега акцията минава спокойно и няма блокирани кръстовища.

Още по темата

Самата Караянчева коментира, че не е давала разпореждане на НСО, а служителите сами изпълнявали задълженията си.

По-рано днес пред президенството се събраха и други протестиращи. Те бяха родители и ученици, които не са съгласни с носенето на маски в училищата.

Според тях, те са опасни за здравите деца. Родителите също така се изказаха и ротив задължителното карантиниране на цял клас при заразен съученик.

Демонстрацията преминава спокойно. Има засилено полицейско присъствие. Протестиращите тръгнаха на шествие към сградата на ЕК в центъра на София.

Малко след това част от хората се върнаха към Военния клуб, други пък тръгнаха към НДК. И тази вечер множеството гледа стари интервюта на част от управляващите на фасадата на Народното събрание, както и записи с Тодор Живков, предава Bulgaria ON AIR.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


261
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
155
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Искам оставката на тия протестиращи- за нищо не стават:))))))))))))))))
154
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ей те съвсем малко са вече на тия " протести". Май наистина парите свършиха:)))))))))))))) ех колко мъка има на тоя свят:))))))
153
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оставка на всички и всичко !--------Е ПА ТО ПО-ДОБРЕ МАРСИАНЦИ ДА МЕ УПРАВЛЯВАТ, ЧЕ ОТ 75 ГОДИНИ СЕ ЕДНИ СЕ ВЪРТЯТОСТАВКАААААА
152
4
 
2
 
! Отговори
ТУЛУП С 200 преди 3 години
НЕ МИ ПИПАЙТЕ ПАЧКИТЕ ЕЙ
151
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 171Уважение към хората? В България !?!? Ти говорил ли си си с някои от ***? 80% са отвратителна сгaн. Даже ще е добре, ако ги натръшка някой вирус.
150
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Забрана на ОПГ гроб!Съд и затвор за шайката!
149
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оставка на всички и всичко !Чакайте марсианци да ви управляват, а за русофилите се знае - те си искат руснаци да ги управляват...нали затова са превърнали държавата в съветско гробище !!!
148
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Родителите, които оспорват маските в училище са егоисти и провокатори.В училището не са само техните деца. Учителите също са живи хора.Мангъровците като не искат да носят маски-да се заселят на някой остров! Ама били вредни маските за децата им. Да носиш маска е признак за уважение към останалите хора около теб.Да носиш маска не е срамно.Срамно е да учиш децата си на неуважение и неспазване на установен ред. Да учиш децата си в незачитане на правилник е бумеранг, който ще се върне към родителите
147
0
 
4
 
! Отговори
до 144 търсачката преди 3 години
Като казвам перфектна търсачката - това е факт. Не може да реагира на думата президент - тя реагира на дума съдържаща се в текста на статиите или заглавието.Днес може Радев да е президент, но утре може и да не е.Президента може да се смени - съдържанието на сайта остава завинаги.В интернет дори и да изтриеш информация-тя не изчезва.Изкуственият интелект не може да разпознае шега или смях. Той реагира на ключови думи зададени в настройките. :D Хубав ден от мен!
146
4
 
19
 
! Отговори
бг преди 3 години
Шепа хора създаватнеприятности на цял град -говорят от името на народа , блокират кръстовища , които не са техни и практически искат да доведат на власт комунисти руски агенти и бандити избягали в чужбина. Почти съм убеден че по време на избори ходят за гъби. Ако са гласували трябва да се примират с резултатите.Това е демокрацията.
145
3
 
5
 
! Отговори
До време за промяна преди 3 години
Аз ти сложих два минуса, само толкова имам възможност, един през мобилния интернет и един през компютъра!
144
2
 
24
 
! Отговори
Жени преди 3 години
Аз не съм очаквала Минеков да е толкова *** човек! Наблюдавам му известно време изявите вечер, просто такъв вулгарен език, толкова злоба, такива обиди и епитети сипе към Премиера просто отвратена съм от него, извинявайте ама това е Премиера на европейска държава, хубав или лош не сме затънали, държавата е в добро състояние!А Минеков се има за уж умен и интелигентен човек а той се е принизил до ниво уличен език!Много хора са отвратени от това не само аз!
143
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Снощи бяха 150 човека, половината от тях са от тези дето им е скучно в тях и ходят на такива партита да пият бира и да купонясват, другата половина бяха изтрещели старчета контингент на БСП! Платеното трио тях не ги броя, те са на работа!
142
2
 
28
 
! Отговори
палячовци преди 3 години
На 72 ден от протеста на площада протестиращите са по-малко от 72. Смешници, палячовци! А какво казва *** за протеста?
141
2
 
19
 
! Отговори
Пудинг преди 3 години
Днес божков при мен, на доклад във москва
140
2
 
33
 
! Отговори
до "протестиращ преди 3 години
Абе вие не разбрахте ли че оставка няма да видите, на Бойко ние сме му забранили да дава оставка, иначе той е склонен!Айде тихо сега, каквото ви е дал Черепа дал, кротвайте се и вместо да крякате оставка хванете се за работа, Божков няма все да ви дава!
139
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Време за промяна! "Който ми сложи минус на комент 159 да тъне в глад и мизерия дано во веки ,неговата.."НЕ СЪМ АЗ. АЗ НА ГOBHA НЕ ОБРЪЩАМ ВНИМАНИЕ!
138
2
 
24
 
! Отговори
Добър резултат преди 3 години
Бойко 72 : 0 ПроституиращиДнес ще стане 73 : 0
137
1
 
36
 
! Отговори
БайХ преди 3 години
Изглежда редиците на закоравелите протестиращи оредяват. Дано повече хора са разбрали че светло бъдеще се постига не с протести а като си запретнем ръкавите и се хванем на работа. Също така че не можем да получим положителен резултат ако го търсим чрез дейности които отключват отрицателна енергия като например освиркване, чупене, хулене, блокиране на кръстовища, нахлуване в парламента и т.н.
136
41
 
4
 
! Отговори
Време за промяна! преди 3 години
ОСТАВКА!