Протестът в ден 79: Колко са въпросите без отговор?

Обстановката в центъра на столицата е спокойна
Обновена: 25 сеп 2020 22:02 | 25 сеп 2020 20:31, Веселина Йорданова
108

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

За 79-а вечер поред протестиращи се събраха в центъра на София с искания за оставката на правителството и на главния прокурор Иван Гешев. Обстановката беше спокойна.

Във връзка с първото "Велико народно въстание" според организаторите остават редица въпроси без отговори, а именно колко са били невинните хора, пребивани на улиците, колко са били ранените и арестуваните, впоследствие колко са били оправдани, след като са били задържани.

От "Отровното трио" поставиха пак въпроса дали главният прокурор Иван Гешев живее в държавната резиденция "Бояна", както и коя фирма е извършила ремонта там, има ли нередности около обявените обществени поръчки.

Недоволните се насочиха тази вечер към Столичната община. Сградата беше замервана с яйца.

Протест имаше и пред сградата на БНТ, където гост в тв предаване е здравният министър Костадин Ангелов.

Вижте кадри от протеста там в галерията на фотографа ни Димитър Кьосемарлиев!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още по темата: протест
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добър ден Наивници.Бойковисти и Радевисти.Дерзайте
84
3
 
10
 
! Отговори
Алекс2 до 96 преди 3 години
Адвокат ? На протеста ? Тоя нещо да не е го закъсал с Прокуратурата ? Между другото днес Боко е обещал да даде оставка ако се съберат 10-20 протестиращи начело с Бог Тангра разбира се...Босия обу ли го некой или умря от глад ?
83
2
 
14
 
! Отговори
Питам преди 3 години
До ако си навит - Аз пък искам да платят такива като черепа ,Баневи,Арабаджиеви ,Стайковци ,манолова ,фонтани ,Лупи ,костовчета и още много на брой колкото побира един затвор.Скачат и цапат точно пуделите на тези където след толкова години на беззаконие разбраха ,че има прокуратура и краденето и грабенето се нарича корупция.ГОСПОД БАВИ ,НО НЕ ЗАБРАВЯ .
82
2
 
15
 
! Отговори
Странджата преди 3 години
Коритаров е полудял да кани в ТВ Европа отявлени национални предатели като тая руска *** Малинов ! А за другите двама дежурни *** оти в петък няма нужда от коментар
81
19
 
3
 
! Отговори
моля ?? преди 3 години
До АК-47един добър познат който почти всеки ден е на протеста след работа е адвокат , с две деца, завършил е английска езикова гимназия и право в софийският . работи в собствена кантора със 2-*** съдружника и не е само той такъв. ужасявам се на такива като теб които крепят корумпирани престъпници които ограбват държавният бюджет и теглят заем след заем който децата ни ще трябва да плащат .коментирай исканията на хората а не какви са и колко са !! ти тврърдиш , че нямаме повсемесна корупция ???
80
4
 
18
 
! Отговори
Алекс2 преди 3 години
Нали тия пезевенци се борели за законност ? Така ли си я представят ? Като унищожават и цапат общонародна собственост ? Трябва ръцете на Фандъкова и Борисов да целуват че няма кой да ги глоби за тия безобразия !
79
5
 
21
 
! Отговори
АК-47 преди 3 години
До ПитамИ да питаш, няма да ти отговорят. Това са екземпляри, които се кефят да разрушават, да къртят, да унищожават храна, всичко за което те не са дали и 1 ден да го създадат. Само като им гледам физиономиите, се ужасявам, ако тези агресивни, крещящи безработни ще градят бъдещето. А не, без тях.
78
15
 
4
 
! Отговори
ако си навит преди 3 години
До Питамаз мога да платя за почистването но ти да си солидарно имуществено отговорен с правителството на герб...например за изтеглените от него до сега заеми и по точно за откраднатата част както и за незеалужено раздадените премии на държавните служители и за постоянните увеличения на учителските заплати въпреки , че резултатите от работата им всяка година се ВЛОШАВАТ( и за учителите и за админсътрацията) . нека всека да плаща за ....гяволъка си , а ??
77
10
 
4
 
! Отговори
а защо преди 3 години
не може изборите да са явни ?? от една страна искаме отговорност от политиците но не искаме отговорност от самите нас които сме ги избрали и които ги поддържаме !! некяа да е ясно на изборите кой за кого гласува и да носи някаква отговорност за избора си...например ако гласуваш за корумпирани и ги поддържаш да понесеш някаква отговорност за съучастничество или при теглене на заеми . и държавните служители и даскалите НЕ трянва да гласуват както и тряйно безработните !
76
4
 
23
 
! Отговори
Питам преди 3 години
Вече разбрахме че искат оставки и от вола теле , но да попитам на кой с парите ще почистят сградите направени на омлет ?
75
2
 
23
 
! Отговори
Реалист преди 3 години
До АнонименВ ЕС влязохме на 1 януари 2007 година,бе кому нистче изт рещяло,ама ти откъде ще знаеш това,като още циц аш от матушка рассия и на 7 ноември всяка година го лъскаш на снимките на Ленин и Сталинн
74
2
 
22
 
! Отговори
Случаен минувач преди 3 години
Снощи нямаше и 50 човека. Един по як дъжд да завали - и ще останат 10 най-много.
73
3
 
28
 
! Отговори
Геро преди 3 години
Първи въпрос:Защо като ги няма ултрасите,редиците уредяха??? И втори въпрос: Кога протеста ще се премести пред Руското посолство барабар с яйцата,доматите и простотията??
72
1
 
12
 
! Отговори
GURU преди 3 години
Allo nehranimaikovzite dokoga chte pravite proctotii omruznahte na haroda cuc vachite zirkadgiicki nomerza
71
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нали щеше да е без партии? ХИ какво прави там ?
70
2
 
34
 
! Отговори
ода за ЛУМПЕНЩРАСЕ преди 3 години
Отровно трио изправи се и изцвили и отрони със сетни сили:ОСТАВКА!На плажа Росенец наш Ристю се затече и се зарече,че Маджо не е негово човече.Бандата на "Боец" на помощ се притече и отзад им го навлече!Кака Мая Костинбродска в унисон с тях рече:Иде време за гювече!пРЕЗИДЕНТА юмручето си вдигна-рече и отсече;"Ронт Фронт дрУгАрЕ!"В прокуратурата Гешев хитричко се подсмихна и каскета си повдигна.А Баце на мисирките троснато им рече:Време е за КЮТЕЧЕ и Конституцията отече!!!автор:ШЕФА ОТ ГОРЕ
69
1
 
28
 
! Отговори
папарак преди 3 години
Я Жорко от Видин как лошо гледа Пинокио...аха,аха да му зашие един зад вратъ...
68
2
 
30
 
! Отговори
пияч на БЕЛИНА преди 3 години
Протестът се СПИХНА....СПАРУЖИ ....напъват се и само ПАЧИДРИСЪК излиза от мегафончетата им....
67
2
 
24
 
! Отговори
Припомням преди 3 години
През 2014 г. омразното комунистическо правителство на Орешарски беше свалено на 404-ия ден от непрекъснатите ежедневни протести...
66
3
 
36
 
! Отговори
ИМПИЙЧМЪНТ! преди 3 години
МЕТЕЖНИЦИТЕ ЩЕ МИРЯСАТ НА ДРУГИЯ ДЕН СЛЕД ПРИКЛЮЧВАНЕ НА РАЗСЛЕДВАНЕТО НА СЪВЕТНИКА НА РАДЕВ, КОЙТО Е НАТРУПАЛ СЕКРЕТНА ИНФОРМАЦИЯ В КАБИНЕТА СИ, ПРЕДНАЗНАЧЕНА ЗА ИЗГОНЕНИТЕ ВЧЕРА РУСКИ ШПИОНИ. ДА МУ МИСЛИ РАДЕВ...