Протестът в ден 80: Ще го провали ли лошото време в София?

Малко хора са се събрали в центъра на столицата
Обновена: 26 сеп 2020 21:10 | 26 сеп 2020 20:10, Веселина Йорданова
117
Протестът в ден 80: Ще го провали ли лошото време в София?
Снимка: БГНЕС, архив

Малко хора се събраха в центъра на София в 80-ия ден на протести с искания за оставки на премиера и на главния прокурор.

Лошото време в столицата почти провали протеста тази вечер, но все пак такъв има и той преминава с обичайните изказвания на организаторите.

Има два палаткови лагера на мястото на протеста - единият е пред президенството, а другият пред новата сграда на Народното събрание в бившия Партиен дом.

Не се забелязва засилено полицейско присъствие. Движението през центъра на София е свободно.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още по темата: протест
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
97
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 98 "ЕЛЕМЕНТАРНО Е.ВСЕКИ МИЛИАРДЕР ОТ БСП."*** КЪДЕ ГИ РАЗДАВАТ ТИЯ ЧЕ ДА СЕ УРЕДИМ И НИЕ И БЕЗ ДРУГО СМЕ БЕЗРАБОТНИ ОСВЕН ЧЕ СМЕ ПРОТЕСТЪРИ
96
2
 
3
 
! Отговори
До 98 преди 3 години
Е,тогава значи да помислим за цената на един ден протест.Викаш 5-6 хиляди човека,плащаш им по 50 лева-значи 300 000 лева на вечер.Плащаш по още 100 000 за плакати,палатки,яица,домати,каскети,звуково оборудване.Значи общо 400 000 лева на вечер.И така вече 80 дни.Значи до ден днешен някой е платил 32 милиона лева.Още от малък си правя такива сметки и понякога стигам до неочаквани,но точни изводи.Замислете се кой може да финансира такъв ####'ЕЛЕМЕНТАРНО Е.ВСЕКИ МИЛИАРДЕР ОТ БСП.
95
0
 
0
 
! Отговори
до 90- бай Тошо преди 3 години
Е,тогава значи да помислим за цената на един ден протест.Викаш 5-6 хиляди човека,плащаш им по 50 лева-значи 300 000 лева на вечер.Плащаш по още 100 000 за плакати,палатки,яица,домати,каскети,звуково оборудване.Значи общо 400 000 лева на вечер.И така вече 80 дни.Значи до ден днешен някой е платил 32 милиона лева.Още от малък си правя такива сметки и понякога стигам до неочаквани,но точни изводи.Замислете се кой може да финансира такъв протест............
94
0
 
3
 
! Отговори
Кой ти работи на дъж преди 3 години
За идеята се прави всичко, но за надница само каквото пише в трудовия кодекс. На лошо време не се работи навънка
93
0
 
5
 
! Отговори
до 96 преди 3 години
:D аз го копнах това от една група София на живоПуснах го тук за майтап.Не съм от протестната линия.Даже се отвращавам от тях.Тези сега са като онези преди години, където дядо ми разказваше как са ограбили като са национализирали всичко, мандра, животни, гори, земи на баба ми.Те са същите комунисти.Така са ги били на времето за подпис.Който не подсисвал-бой и след това яйца по стените на къщата.Ковчези носели с името на прадядо-викали или давай мандрата или влизай в ковчега.Потресен съм от тях
92
0
 
5
 
! Отговори
До 92 преди 3 години
Максималната сума която можем да си позволим за такава палатка е около 200 лв.#########################$$Ега ти комунизма.До 200 лв за военна палатка.КомунизЪма свърши другари.За 200 лева може само да се снимате пред палатката.Пък и какъв е смисъла да протестирате до март,когато са редовните избори?!Аз лично не искам улицата да ми определя начина ми на живот. Народа е посочил ,КОЙ да управлява до март месец. После пак ще си каже тежката дума.
91
0
 
3
 
! Отговори
историк преди 3 години
До Анонимен 64Грешиш. Ленин (истинска бащина фамилия БЛАНК) идва на Финландската гара под невска военна охрана и носи куфари с 6 милиона златни марки от немския генерален щаб (около 16 милиона или повече евро сега). Има всепак и реална революционна ситуация - 3г. война 1 милн. убити, 2.5 млн. осакатени трудности в снабдяването, колапс в икономиката и реален глад сред населението. Тук такива неща няма. Само пари не правят революции както се вижда на практика.
90
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Инициатива "Правосъдие за всеки" е на живо в момента Митинг-концерт на Орлов мост
89
0
 
3
 
! Отговори
uffff преди 3 години
До Анонимен 92Нали Хаджиженчов беше профукал парите? Не се напъвай - 3 месеца преди редовните избори не може да има така жадуваното от рибата с.о.п.о.л служебно правителство. Така е по закон (не че някой от лумпенизираните протеституиращи зачита законите). So CALM DOWN и ... таратора
88
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Времето вече застудя. Борисов е стиснал със зъби тая оставка и отказва да я подаде. Трябва да се подготвим за протестиране и през зимата - налага се летните шатри да бъдат подменени със стабилни военни палатки, които да могат да се отопляват. Моля, ако някой знае къде се продават палатки втора употреба или има такава палатка която не му е нужна, да ни пише. Максималната сума която можем да си позволим за такава палатка е около 200 лв.Ще протестираме до март.Трябват ни и къщи иглу за зимата.Мерси
87
0
 
2
 
! Отговори
Бай Тошо преди 3 години
До размисълЕдва ли изхвърлят по около 800 лева по фасадите на сградите, повероятно яйцата и доматите им ги купува НЕКОЙ, а пък за хвърлянето протестърите си получават надничка.
86
1
 
6
 
! Отговори
До 74 преди 3 години
Банкянското 10 годишно недоразумение е вече в историята, гледа и говори налудничаво! Гешев няма да е прокурор цял мандат#######И Гешев ще изкара цял мандат и "банкянското недоразумение" ще си тръгне ,когато той иска .А не под диктовката на дру са ни те де би ли.
85
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да
84
0
 
2
 
! Отговори
Бавен си преди 3 години
До -Последен се смее този, който бавно схваща.
83
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До -76Със твоята свободулюбимост ще докараш кака Кори на власт.И ще съжеляваш,но ще бъде късно.
82
1
 
9
 
! Отговори
размисъл преди 3 години
Свързвам двата края но не съм богат.Обаче като гледам тези дето хвърлят яйца,домати ,каскети,тоалетна хартия ми просветва слевдната мисъл.Два килограма домати са 5 лева,20 яйца още 5.Значи 10 лева на вечер.А,вече това трае 80 дни.Значи има такива дето 800 лева са ги разхвърляли по тротоарите,сградите и полицаите.Е кажете ми как да повярвам,че не им стигат парите и затова протестират?Това противоречи на аритметиката!
81
0
 
2
 
! Отговори
Пенсионер преди 3 години
До Анонимен 81 Сгрешил си. Заплатата ти е шест цифрена.А моята пенсия е седем цифрена.
80
1
 
2
 
! Отговори
Я па ти.. преди 3 години
До - 77 Нямаш представа колко си зле , но ще го разбереш на изборите.
79
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В Софето било лошо времето, тук във Варна малко се заоблачи и аха-аха да завали и пак пекна :))) Сигурно не е валяло от месеци, бах ти сушата.
78
0
 
5
 
! Отговори
до инженера преди 3 години
"Като се знам какъв съм инженер, ме е стах да ида на лекар!"