За 86-та вечер – протест с искане за оставки, яйца полетяха към БНТ

Част от протестиращите са пред БНТ, обявиха "Гражданска Панорама"
Обновена: 2 окт 2020 22:05 | 2 окт 2020 20:30, Красимир Ангелов
278
За 86-та вечер – протест с искане за оставки, яйца полетяха към БНТ
Снимка: БГНЕС

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

За 86-та поредна вечер в Триъгълника на властта се провежда протест с искане на оставка на правителството и главния прокурор.

Движението по бул. "Цар Освободител" е блокирано, като част от протестиращите са и пред входа на БНТ. Те организират акция под надслов "Гражданска "Панорама”. Тази вечер гост в "Панорама" по БНТ бе правосъдният министър Десислава Ахладова, която коментира доклада на ЕК за върховенство за закона.

Протестиращи извадиха яйца, които полетяха към сградата на националната телевизия.

По-рано през вечерта по време на протестта от т.нар. "Отровно трио" представи нови 100 подписали се интелектуалци към отвореното писмо, с което искат промяна.

Сред подкрепилите го днес са актьорите Цветана Манева, Явор Милушев, Анастасия Ингилизова, Весела Бабинова, Юлиян Вергов, а също архитекти, режисьори, писатели, учители, художници, съобщава БНР.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


278
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
207
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия въстаници гонят мафията с яйца, е как ще стане? Въоражи се, вземи сопи, направи си бомби.
206
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До222.а сети се.Какъв пирон за управлението. Като се чакат избори.Наложено е от ЕС промяна на конституцията и модела се сменя по модел от Брюксел не от Москва.
205
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
219Видео и писмени регистрации за всички метежници. Защо още не са наказани вандалите, къртили жалти павета?
204
6
 
2
 
! Отговори
Ицо Носа преди 3 години
Я елате довечера пиленца при батко и ще ви довършим. Подредил съм отново татуираните момчета с боксовете. Ще ви сгазим, *** проклета.
203
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво на протестиращите...мира да не види тиквата докато не подаде оставка...
202
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Отивам довечера с цялото семейство да протестираме. Герб вече не се траят
201
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ДЖИБРАТААйде Баста, но ти. Изборите в България са си нормални, за огромно неудоволствие на руския наместник в Президентството. Даже него го избраха по този начин.
200
3
 
7
 
! Отговори
АК-47 преди 3 години
Това с хвърлянето на храна, е абсолютно безобразие. Безмозъчна и зомбирана *** само може да унищожава храна. Нямат и един работен ден, за да са я произвели, не са дали и един лев за нея. Платени наглеци, на които се дават в ръцете и храната, и парите. А организаторите... Жална България от такива екземпляри. Покажете на изборите, какво искате. Само да не стане, като във Варна преди години, човек се запали и изгоря в протестите против ГЕРБ, и после пак си избраха гербаджийски кмет...
199
3
 
4
 
! Отговори
ДЖИБРАТА преди 3 години
Кой и какво ви налага? Идват избори, гласувате си и ако хората решат----------ТИЯ БАТЕ МИ ГИ РАЗПРАВЯЙ НА ШАПКАТА; ХОРАТА НИЩО НЕ РЕШАВАТ И ИЗБОРНАТА СИСТЕМА Е ПАРОДИЯ НА ИЗБОРИ. ТЯ ПРОИЗВЕЖДА САМО АВТОКРАТИ ЗА КОИТО НИКОГА НЕ БИХ ГЛАСУВАЛ. АЙДЕ БАСТА
198
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
alkoholici, drogirani i bsp prostitutki li ste upravliavat rbg?!neee...
197
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
pri upravlenie na bkp todor jivkov takiva protesti stiaha da zavarshat s mnogo trupove i mnogo arestuvani za lagerite v skravena i belene :-)))
196
3
 
7
 
! Отговори
истината за протеста преди 3 години
"ВЕЧЕ НЯМА НЕДОСЕГАЕМИ ! Не може затворите да са пълни само със социално слаби и без политическо влияние български граждани. Прокуратурата действа на базата на закона, както в ДАБЧ, МОСВ, ДХК, ГДБОП, така и в АДМИНИСТРАЦИЯТА НА ПРЕЗИДЕНТА" --> Това публично обявено намерениe и последвалите конкретни акции на ГЕШЕВ, изплашиха и активираха натресеният ни от КГБ уж български президент и трите "отровни" лeкeтa от площада, спонсорирани от аврите му в Дубай и Белград.
195
2
 
11
 
! Отговори
глупости и простотии преди 3 години
Сутринта един уж протестиращ по БНТ го питат кой е водача ви? Христо Иванов, Мая Манолова, Татяна Дончема и още поне десетина човека изброи водешият. А този уж пронестиращ оттовори - Ние искаме гражданите да се включат в управлението на страната!Е по голяма простотия не бях слушал! Просто искат тези изброените да влезнат в парламента, а гражданите пак да го духат! Наистина са нагли! Е не са те които искаме да влезнат в парламента или управлението на страната! Никой не ги иска1
194
3
 
12
 
! Отговори
Да питам? преди 3 години
До ДЖИБРАТАКой и какво ви налага? Идват избори, гласувате си и ако хората решат нещата се променят. ГЕРБ управляват десет години и никой не протестираше, сега решихте заради пет месеца да правите циркове!Едни държавата ги принудила да емигрират, други системата ги убивала и т.н..Сигурно преди 89г. когато България беше оградена, за да не бягат на запад беше по-добре? Емигрират хора не само от България за да си пробват късмета, кой с успех, кой без! Всеки е свободен да си подрежда живота!
193
5
 
17
 
! Отговори
Политолог преди 3 години
Каквито и хвърковати яйца, свински уши ,риба или домати не могат да променят фактите ! Фактите ( анкетите с 23 000 човека) казват друго- казват , че след март 2021 г. ще имаме самостоятелно управление на ГЕРБ !!!!! Свиквайте мънички, жалки комунистчета ! Ще подсмърчате по кьошетата и ще просите цигари ! А крушовската *** ще се пече на плажа на собствения си гръцки хотел , купен с членския внос на червените бабички ! Да ви е честита съдбата, комунистчета !
192
16
 
8
 
! Отговори
ДОЛУ ГЕРБ преди 3 години
ДОЛУ ГЕРБ
191
9
 
9
 
! Отговори
ПОГНАХМЕ МАФИЯТА преди 3 години
Цялата работа е понеже погнаха черепа и фигуранта. ----------------ФИГУРАНТА БОРИСОВ И ЧЕРЕПА ГЕШЕВ СА ПОЗОР И СА ЗА ЗАТВОР
190
3
 
12
 
! Отговори
Журналист преди 3 години
Само дето не е уточнено , че всичките подписали се " интелектуалци" са треторазрядни човечета в своите области !! Или ,общо казано, същите лузъри , каквито са и всичките проституиращи в столицата ! Насила интелектуалец не се става ! Колко са жалки тези продажници !!!!!!!!!!!!
189
4
 
11
 
! Отговори
До 226 преди 3 години
Не, протестите не са предизборни. Цялата работа е понеже погнаха черепа и фигуранта. Малко след като черепа се изнесе за дубай, започна цирка.
188
10
 
3
 
! Отговори
ФИГУРАНТА преди 3 години
БОРИСОВВ ЗАТВОР