Тази вечер - "Велико народно въстание" за четвърти път

Организаторите очакват да се включат хора от цялата страна
3 окт 2020 09:00, Ния Христова
254
Тази вечер - "Велико народно въстание" за четвърти път
Снимка: БГНЕС
Демонстрациите срещу управлението ще продължат тази вечер с четвърти национален протест под надслов "Велико народно въстание". Организаторите очакват в гражданското недоволство хора от цялата страна да се включат.
 
До този момент се проведоха три големи протеста в столицата, обявени като "велики народни въстания", като на втория бяха и единствените по-големи сблъсъци с полицията.
 
Вече 86 дни продължават протестите с искане за оставките на правителството и на главния прокурор, както и за незабавни предсрочни и честни избори.
 
Снощи протестът мина спокойно, но не се размина с хвърлянето на яйца. Продуктите полетяха към сградата на Българската национална телевизия. Те очакваха излизането на правосъдния министър Десислава Ахладова. В интервю тя заяви, че смята исканията им за основателни.
 
Министър Ахладова допълни, че проектът за конституция на управляващите от ГЕРБ адресира проблемите в правосъдната система.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


254
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
210
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вече почна да ми липсва времето,когато управляваха другарите.Какво е това безобразие.Преди пред блока имаше две руски коли и можеше да се паркира навсякъде.То и кола нямах ама беше свободно.В магазина празни рафтове. Не се чудиш, като сега ,какво да купиш.На границата спокойно,не можеш даже и да я доближиш. Сега висиш по опашки с часове.Пуснеш телевизора(когато има ток ),само две програми.Не се чудиш ,като сега със ,какво да гледаш.А ,бе хубаво си беше при другарите.
209
14
 
2
 
! Отговори
до гербавите тролове преди 3 години
Герб води България към ада. Гербавите мишkи ще го разберат най-късно.
208
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Утре ще ходя по работа в София , ама ме е страх да не ме нападне някой с яица или домати (ще се озъртам разбира се ) - кво да прая дайте съвет!
207
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В нашето село тая вечер нямаше никакво въстание , няколко пияни кат мотики пред кръчмата и това е! Що се хабите бе протестъчетата , след няколко месеца са изборите , излезте и гласувайте , тогава ще се броят пилците!!!!
206
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Следващото КОГА!!!!?????
205
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Велико народно въстание Велика народна революцияНа шепа ***-ли безсрамиелъжлива духовна полюция
204
1
 
24
 
! Отговори
АНДРЕШКО преди 3 години
Протеста вече ми прилича на усмивки от старите ленти.
203
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Разгледах "възтанниците" хем са малко, хем пияни.
202
0
 
9
 
! Отговори
11 преди 3 години
Що трийш ве ***? Че и банва ***. Бановете ви са безсмислени. Жиб. е сороски ***.
201
3
 
18
 
! Отговори
Младияпремиерсхарема преди 3 години
На изборите ГЕРБ сигурно ще разбият бесепарите с разлика както винаги а народа няма за никой да гласува а ще се емигрира тия протестъри така и не регистрираха партия на безпартийните , трябва ние да го направим но след няколко месеца вероятно ще го направим тия чалгарите,костовистите ,прокопиевисти,копейкин,боец ,комунисти,божковисти,Манолова,Томов,Петков и тнт за нищо не стават ще се емигрира
200
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стачка четвърта на яйчарите марионетки на Пурчо Дубайски и Бойците на Цветанчо Неекстадирания,барабар с нещастната олигавена в лъжи и постановки ляводясна и никаква търчи лъжи ММ Общата щъ стават пак " народ " представляваш придворна прислуга на ощетените олигарси.Трябва да мърсят,защото са бездарни и освен да се въргалят в собствената си низост , идеи за утре не ги интересуват,защото други ще решават .
199
3
 
28
 
! Отговори
otnovo i pak преди 3 години
Имам чувството, че сме като в Германия при възхода на национал-Социализма. Организирани банди по улиците тероризират другомислещите , унищожават сгради и нападат хора."Световна революция", пак.
198
3
 
24
 
! Отговори
Т.Танов преди 3 години
Алоу,тролчетата на Нинова и Президента, нищо не чуваме за Боримечката и черешовото ви топче ?! Ако нямате - остава пак да плюете и храчите , хем да не се ... покапите ха-ха-ха!
197
2
 
22
 
! Отговори
Контрамярка преди 3 години
Ще започна да събирам яйца(но преработени през стомашно-чревния ми трякт),ще ги нося в плик и ще обстрелям с него президентството.То е една непотребна,вредна и предизвикваща скандали и раздори институция,и аз като съвестен гражданин,несъгласен със ситуацията в страната,като колегите протестиращи,ще протестирам до оставката на Радев.Имам и стари консерви,сега е моментътда се освободя и от тях.Миришат,но там всичко мирише.
196
2
 
21
 
! Отговори
putin преди 3 години
М-у-н-ч-о и метежниците са съвършени, защо пак ни натрапват тия ялови Евразия/СССР мутри, безскрупиюни крадци и лъжци.
195
2
 
22
 
! Отговори
BG преди 3 години
100% от българите не вярват на официалната информация на мутренските медии: защо ли ни ги натрапват тия ялови с-о-р-о-с-о-*** "протестъри" ?
194
16
 
3
 
! Отговори
123 преди 3 години
До Ти да видиш..Лоши хора бе, заслужават да им умре премиера.
193
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ОСТАВКАААААА!
192
2
 
17
 
! Отговори
Отровното трио преди 3 години
След днешното възстание ще организираме и Априлското! Нищо че са минали изборите
191
20
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
София не е България, но от София идват промените. Ако ви чакаме вас Бойко ще е на власт до живот.