Поредна 91-ва вечер на протест в София

Хората се събират на площад "Независимост"
Обновена: 7 окт 2020 22:09 | 7 окт 2020 20:20, Петя Славова
237


За поредна 91-ва вечер недоволните от правителството се събират в центъра на София, за да изкажат своето недоволство.
Още по темата

Отново те се събраха на площад "Независимост" като по-късно се очаква да тръгнат на традиционното си шествие. Част от демонстрантите се намират пред Съдебната палата в столицата, където запалиха символично лампи.

По-късно протест имаше и пред Висшия съдебен съвет.

Преди броени минути протестното шествие стигна до бул. "Дондуков", където има офис на ПП ГЕРБ. По него полетяха яйца. След това демонстрантите се отправиха към Орлов мост, който в момента е блокиран.

Пред БНТ също имаше протест. Хората там искаха да зададат въпроси на социалния министър Деница Сачева, но тя излезе през страничния вход на телевизията и среща между нея и недоволните така и не се състоя. Протестиращите не бяха въоръжени с яйца за разлика от предишните демонстрации.

По същото време се проведе и протест пред Съдебната палата на "Правосъдие за всеки" с искане за оставката на Иван Гешев. Демонстрантите носеха фенери, в които светеха крушки, захранвани от електричество. На огромен транспарант пишеше "Съдебна реформа сега". Протестът премине в шествие към ВСС.

Следващата сряда се очаква да има протест пред Съдебната палата с гост от Европарламента.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


237
Още по темата: протестплощадСофия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
198
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Герберастите бял ден няма да видят от тези протести...на тиквата са му потънали гемиите...уж има много пари,а изглежда нещастен...
197
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
209Анонименпреди 4 часа 0 0До 197. Анонимен ,институцията арменски поп е съществувала в султанския диван и е защитавала християни жалващисе ........######################Точно.Тези също са жалващи и са християни.
196
0
 
4
 
! Отговори
Бибитко преди 3 години
Парите къде ги взимат всяка вечер за лесарства и свещи да ти дадът.
195
2
 
5
 
! Отговори
Съвет преди 3 години
Мистъра на здравеопазването да забрани събиране на много хора на едно място. Искаме статистика колко от ново заразените са участвали в протестите , за да знаем има ли ефект.
194
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 197. Анонимен ,институцията арменски поп е съществувала в султанския диван и е защитавала християни жалващисе ........
193
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще ви видим зимата:)))))))))))))
192
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как всичките 30 *** се разделиха на 3 и направиха шествие:))))))))))))))))
191
0
 
8
 
! Отговори
Ристо Божковия преди 3 години
Поредна вечер на митинг на ДСБ и симпатизантите на крадливия приватизатор Косто мавера!!! Електората обаче е доста рехав и се събират макс 2000 човека. Това при 50% изборна активност отново не стига за влизане в парламента, но за това пък претенциите да казват на целия народ, че искат тяхната крадлива партия "Дай България" отново да краде с шепи, продължават нагло да се случват :D
190
0
 
14
 
! Отговори
*** преди 3 години
Колко подробно отразявате шепа маргинали
189
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
още ли има миризливи протестъри - щот не са беха къпали цяло лято и спаха до контейнирите за смет
188
2
 
7
 
! Отговори
Пари за тролове преди 3 години
Вместо да харчите пари за *** ги дайте за по- смислени казуси.... Господ Ви гледа.....
187
4
 
17
 
! Отговори
Ветеринар преди 3 години
Предлагам всички протестиращи да бъдат кастрирани, с цел подобряване на гласовитеим възможности за да бъдат чути от глухитеБорисов и сие.
186
19
 
2
 
! Отговори
Аре преди 3 години
чупката от политиката. Никога повече герп
185
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Димдавиняма:) гербаджии
184
17
 
2
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
ЕП отхвърли текстовете на герп и опг, сега ще видят и друго;);););););):)
183
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
След ,като и в Брюксел им показаха среден пръст проституиращите все пак имат още една инстанция ,където да се оплачат от "лошия,"Борисов.Да се жалват на АРМЕНСКИЯ ПОП. Главния жалбоподател -толупа Бабаджан.
182
2
 
22
 
! Отговори
Трети закон на Нютон преди 3 години
Отвратителните клошари и техните щурмоваци правят всичко,за да откажатнормалните хора от изразяване на несъгласно мнение,протест.Рано или къснообаче палачинката ще се обърне и отпадъци,яйца и др."оръдия на труда"натези ренегати ще се изсипят върху техните офиси,катуни и пр.смрадливитехни местообитания.Заслужават си го.
181
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Искали оставка ,защото Божков бил обиден на Борисов и Гешев.Ана зеления чорап и сие много им се е приискало служебно правителство.И аз искам много неща ама йок.Няма.Март месец има избори.Който иска да управлява ,да се яви и ако народа му гласува доверие, да управлява.Всичко друго е "мижи да се лажем."
180
2
 
17
 
! Отговори
До Оставка преди 3 години
Сега този ако го питам за какво оставка? Знам и отговора му - Не знам, ама исакм Оставка!Втори въпрос към него - а после на къде? Пак знам отговора- не знам, ама искам Оставка!Трети въпрос - какво предрагаш ти лично? Пак същото - не знам, ама искам Оставка!
179
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Оставка !Кой ще сложим после, другарю?Бабикяната - премиер, Минека - овенен министър, Хаджи-Генчовото министър на МВР-то, той нали много разбира от вътрешен ред.Държавата е в такива батаци, че Бойко ако се махне, всичко затъва.А вие сте просто едни мародери, спонсорирани от хазартен бос, който се крие като пръднал заек в люцерна.Стига с тая оставка, омръзнахте до смърт на всички с крякането си в жабешки хор, нямате алтернатива.Не щем пак комунисти, другарю, 45 години стигат!