Бързи и яростни в града: С 216 км/ч по Околовръстното шосе на София

Глобите само за септември са 1,9 млн. лв.
9 окт 2020 09:00, Нели Христова
71
Бързи и яростни в града: С 216 км/ч по Околовръстното шосе на София
Снимка: БГНЕС

С бясна скорост от 216 км/в в града бе засечен шофьор на Околовръстното шосе в София, където новите камери на "Пътна полиция" снимат вече и през нощта.

Десетки са "бързите и яростни", снимани в последните дни, съобщава Нова тв.

"През септември на територията на София са установени 11 232 нарушения. Фишовете са на обща стойност малко над 1,9 милиона. Вече са заплатени фишове на стойност около 180 000 лева", обясни комисар Мартин Цурински, началник на отдел "Пътна полиция".

Рекордьорите са на Околовръстното. Нарушители обаче има на всички възлови кръстовища. На бул. „"История славянобългарска" през деня е засечен автомобил, който се движи със 151 км/ч., на "Цариградско шосе" е засечен друг, който се движел със 145 км/ч, а на "Ботевградско шосе" – със 131 км/ч.

Още по-сериозно става положението с нарушителите през нощта. Тогава най-много са те на Околовръстното. Редовно са засичани коли, които се движат с около 200 км/ч.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От комплексарщина и алчност ще се затрием сами!
38
4
 
8
 
! Отговори
мисирки.бг преди 3 години
дори едно заглавие не можете да напишете нормално. всичко ви е цирк и облизване на мутрата премиер. затова ще има още и още от същото
37
0
 
39
 
! Отговори
С две думи... преди 3 години
Глоби за почти 2 мил лева ... а са събрани едва 180 хил .......... Няма нужда да го пишете . Това са платените глоби на хорицата от простолюдието които още съвестно си плащат ако случайно превишат скороста с 5-10 км.ч., че имат изгорял мигач или че са спрели неправилно .... А познайте на кого са останалите глоби за 1,7 мил лева ? Които, разбира се в последствие ще бъдат потулени и след 5-10 г. заличени тихичко ?
36
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До гфТам само на светофарите е 50, иначе е 60. И на заведенията след Църна маца е 60. Двата пешеходни светофара може да се заменят с пешеходни пасарелки. И да вдигнат на 70. При карлуката няма кака. Там се вливат от околовръстното, а на заведенията след нея всеки спира кой както си иска. Дори стърчат на пътното платно.
35
1
 
9
 
! Отговори
Митака преди 3 години
До Бай КольоХан Крум ако беше жив да види състоянието на държавата нямаше да губи време със закони а директно щеше да им реже главите.
34
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колко ще ни струват на нас данъкоплатците качествени камери и мотивиран адекватен персонал извършващ наблюдение в реално време на ставащото по цариградско шосе от магистралата, до Орлов мост. По целия бул.България и по цялто околовръстно. Особенно Младост-Бъкстон. Всеки ден агресивни джигити перята като за световно. Друг проблем е, че много се хвалят, че срещу заплащане се трият записи от сегашните камери. И нещо ме кара да им вярвам.
33
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Камери, глоби и събираемост!!! Това, чувства,отговорност,съвест,възмущение,са празни приказки!
32
2
 
20
 
! Отговори
ааа преди 3 години
За тези джигити яко глоби, няма друга оправия. Друг е въпроса, че ограниченията и пътната инфраструктура в България са абсолютно неадекватни. Например, бензиностанция край пътя на главен път София-Варна и бам ограничение 50км/ч. Ами направете отбивката както си му е реда, 100-150 метра преди и след обекта и пре спокойно може да си остане 90км/ч ограничението.
31
0
 
18
 
! Отговори
Шофьор преди 3 години
И при тая статистика главният въпрос е: Какво прави КАТ? И има ли го въобще или е само статистическа служба?
30
2
 
66
 
! Отговори
Уууу преди 3 години
Мен ме снима камера и платих 213лв с намалението от 30%. Реших да карам по табелите и се чувствам в голяма опасност! От София до Варна има поне 80-100 табели 60км/ч, 40, дори 30 с легнали полицай. Всяко село е набучило нерегламентирани знаци. Преди Севлиево има ограничение даже заради крави!! Като караш според знаците постоянно се забиват зад тебе, светкат, даже ТИРовете светкат. Би трябвало да се преразгледат местата на всички знаци за да има контрол. Не може да слагат извън селото огр знак
29
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
на бързи и яростни се кефят само хлапета и селяндуррри.а който кара така в града е освен селляндур и потенциален убиец.по-големи глоби трябва, и вземане на книжката.
28
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много е просто решението-конфискация на мпс-то в полза на държавата и отнемане на книжка за цял живот+глоба, 50% от стойността на автобомибла
27
1
 
7
 
! Отговори
от Франция преди 3 години
Колега, на вас все ви е малко, във Франция край големите градове магистралите са ограничени на 80км/ч и така е на всякъде където съм бил из из европа, все пак са 5-10 км които е все тая дали ще ги изминеш за 25% по-бързо - ще спестиш 1 мин.
26
3
 
15
 
! Отговори
Българин преди 3 години
До Бай КольоСамо Хан Крум знае как да го оправи това диво племе...Смятай още тогава какво е било щом хан Крум се е решил на такива мерки!
25
0
 
3
 
! Отговори
Българин преди 3 години
До Анонимен 11Ще ходи ли твоя сикаджийски патрон да поднася венец на погребението?Кой знае, кой знае!?Напълно разбирам за какво пишеш, но по една или друга причина не мога да ти отговоря.Може и да не отиде от хорска срама, но може и да отиде да почете началника.Сега се надявам и ти да успееш да разбереш защо съм написал, че той е виновен за катастрофата.
24
8
 
2
 
! Отговори
Пловдив преди 3 години
Баварец вадя от гараж и после на окловръстното в софия с 288км
23
2
 
28
 
! Отговори
гф преди 3 години
До АнонименЧе то на Цариградско в посока Пловдив, след Горублянско ханче става от 80 на 50 км/ч....на изхода на градО, където е по-удачно да се изнасяш по-срочно и да не стават тапи....ама милиционерЕте имат друго виждане.
22
2
 
14
 
! Отговори
nimportequi преди 3 години
Прости и комплексирани по скоро.
21
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
оставете човека, щипел го е кокаина по нослето!
20
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Надрусани убийци незачитащи собствения и чуждия живот!