Протестът в ден 94: Няма да се откажем и да спрем!

Исканията включват още дистанционно и машинно гласуване
Обновена: 10 окт 2020 22:03 | 10 окт 2020 20:01, Веселина Йорданова
251
Протестът в ден 94: Няма да се откажем и да спрем!

94-ти ден на недоволство от управлението на страната. Обичайно в центъра на столицата отново се събраха хора за протест.

"Заедно предизвикахме сериозен международен отзвук за корупцията и беззаконието в България. Няма да спрем", пишат организаторите от т.нар. "отровно трио" в страницата си във Фейсбук.

Те продължават да настояват за оставките на правителството и на главния прокурор.

Исканията включват още дистанционно и машинно гласуване, предсрочни избори, свикване на Велико народно събрание за промени в Конституцията.

Традиционно протестът премина в шествие и Орлов мост беше блокиран.

Три теми се обсъждаха на протеста. Едната бe изказването на Бойко Борисов за повишения кредитен рейтинг, втората бе свободата на словото и медиите, а третата тема бе изказването на евродепутата Александър Йорданов, който определи протестиращите като "лумпени и простаци".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


251
Още по темата: протест
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
187
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Въпрос - кой нормален човек би ходил всяка вечер да протестира и да слуша едно и също - ОСТАВКА та ОСТАВКА. Видя се какво е интелектуалното ниво на протестиращите - жалки крещящи ***, които не признават правото на друго мислещите. Готови са да трепят и убиват ако няма полиция. Манипулирани яко от т.н. отровно трио, което захранвано и то яко с пари от "неизвестен" източник трупа яки пачки. Справка - банковата сметка на адвоката.
186
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оставка, съд и затвор за гербавия бойко.Срамно е за България да има за премиернационален предател.
185
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не се отказвайте, "победата" е близка - още 182 дни до оставката...без празничните дни !!!
184
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гербавите *** яко дращят
183
2
 
5
 
! Отговори
ГЕРБ преди 3 години
България обича Бойко Борисов и ГЕРБ!!!Метежниците на Радев нямат шанс!!ФАКТ!!
182
1
 
15
 
! Отговори
Пян Гъ преди 3 години
Повечето "въстаници" имат лични проблеми, за които обвиняват ББ/Гешев - 1н нямал жена, на друга нямало кой да й оправи хормоналния баланс (пъпките), друг пък камикадзе фалирал и т. н. Най-смешното е, че ако на ББ му писне и наистина се махне, следващите така ще обърнат лодката, че тези същите "въстаници" пак ще пищят на умряло! Защото ПРОБЛЕМЪТ Е В ТЯХ.
181
0
 
15
 
! Отговори
Бай Курти преди 3 години
Не е толкова важно,дали ще спрете или откажете.Защото абсолютно нищо не зависи от вас.Така ,че кряскайте си на воля.Най малкото докато има спонсорство. Пък и март месец не е ,толкова далече.
180
0
 
11
 
! Отговори
HMLF преди 3 години
Луд умора няма, пие вода и продължава!
179
0
 
7
 
! Отговори
САМО ГЕЙ-ПАРАД.... преди 3 години
....ЩЕ СВАЛИ ГЕРБ ОТ ВЛАСТ!ВСИЧКИ ПОДПИСАЛИ В БРЮКСЕЛ, ПРИЕМАТ ИСТАМБУЛ СКАТА КОНВЕНЦИЯ И ЩЕ ДОЙДАТ НА ПАРАДА НА 16.10.2020!!!!ГЕРБ ЩЕ ПАДНЕ СЪС " СЕКСУАЛНАТА РЕВОЛЮЦИЯ" - 5!!!ВЗЕМЕТЕ СИ ЧЕРВЕНИТЕ ПРАШКИ ЗА ДЕНЯ НА РЕВОЛЮЦИЯТА, ЗА ДА СЕ ОТЛИЧАВАТ, КАТО РЕВОЛЮЦИОНЕРИ!РОТ -ФРОНТ - ПРАШКИ....!!!!!!!!!!
178
0
 
9
 
! Отговори
Да допълня... преди 3 години
До Пян Гъ 184 Логиката е железна , комунистическа.
177
2
 
18
 
! Отговори
4epa преди 3 години
СЛЕД КАТО ВИ ДАВАТ ОЩЕ ВИ ДАВАТ ПАРИ НЕ СПИРАИТЕ !!!!!!!!!!!! ЩЕ СПРЕТЕ КОГАТО СВЪРШИ ПАРСАТА !!!!!!!!!!!!!!
176
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Проституиращите уж са интелигентни ,пък поставят неизпълними условия. Прокурора не може да бъде сменен от улицата,защото по тази логика ще трябва да ги сменяме през ден.Винаги ще има престъпници ,които са недоволни.Същото е и със законно избраното правителство.
175
0
 
18
 
! Отговори
охо бохо преди 3 години
Жалки твари ! Дебилни, неориентирани, злобни, неуспешни, малко и агресивни !
174
1
 
7
 
! Отговори
Loyko преди 3 години
Всичко зависи от нас Българите. Добро или лошо си го създаваме ние българите. Ако сме лъжци и тарикати резултата ще е продукт на сбърканото мислене на нас българите.Ако едни избори неможем да проведем честно сме си виновни ние. Навсякъде всичко се прави от нас. Подобна тема за купени и манипулирани избори има само в държави където хората са мушеници и лъжци. Това ли са Великите българи...
173
1
 
9
 
! Отговори
Бунгар преди 3 години
Дали ще бъдат изборите честни зависи колко сме честни ние българите.Ако никои не мисли за мушенгии и лъжи от всичките нива на изборните комисии няма причина да се съмняваме,че изборите ще бъдат манипулирани.Нека спечели този който е заслужил доверието на хората.Толкова ли е сложно.
172
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Питам тези умнници какво ще купят майките на децата си с тези мизерни левчета ?Не можете да ги излъжете .################Когато създаваш дете ,трябва и да си го отгледаш.Държавата ли ти е длъжна да го гледа?Ега ти извратеното мислене.
171
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Бай Курти"От друга страна погледнато, 50 лева за кряскане по площадите, все пак са пари."Оня ден пред БНТ "протестърите" бяха от кварталите Левски и Враждебна. Който е от София знае за какви става дума, тъй че за тях 50 лева са като 200 за някой от центъра на София. Скоро няколко къщи във въпросните квартали ще се сдобият с нови пристройки и ще бъдат поосвежени, а може и някоя Алфа Ромео трета ръка да се появи.
170
1
 
24
 
! Отговори
Бай Курти преди 3 години
А,бе" въстанници".Кой ви излъга,че сте някакъв фактор и можете да свалите законно избрано правителство!!!???От друга страна погледнато, 50 лева за кряскане по площадите, все пак са пари.
169
0
 
17
 
! Отговори
КИРО преди 3 години
НА РЕДОВНИТЕ ИЗБОРИ ЩЕ СПЕЧЕЛИ ЧАЛГАРИНА ТРИФОНОВБОРЯНА ОТ АЛФА ЯКО МУ ГЪЛТА ПАРИЧКИТЕ / МОЖЕ И ДРУГО ДА ГЪЛТА/НАШИТЕ ШАМАНИ / КАТО БОРЯНА ДИМИТРОВА/ НЯМАТ НИТО СРАМ НИТО СВЯНЗА ЧАЛГАРИНА ЕДВА ЛИ БИХА ГЛАСУВАЛИ 2%
168
1
 
28
 
! Отговори
Пян Гъ преди 3 години
Досега не съм чул един протестър, социолог или (червен) политолог да каже защо недоволните не изачакат до март, та да спечелят по законен път изборите. Ама ГЕРБ щели да наредят изборите. Ами нали те организираха президентските избори? Значи при победата на Радев всичко е ОК, но когато неговите хора губят, изборите са манипулирани. Що за логика???