Протестиращи блокираха отрано движението по "Цар Освободител"

Тази вечер се провежда петото "Велико народно въстание"
Обновена: 16 окт 2020 18:22 | 16 окт 2020 18:15, Красимир Ангелов
160

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Днес се навършват точно 100 дни от началото на протестите в София с искане за оставката на кабинета и главния прокурор. Именно заради стотния ден на протестите, организаторите на недоволството го обявиха за пето "Велико народно въстание".

Още по темата
В петъчния ден по изключение протестиращите започнаха да се събират доста по-рано от обичайното в последните дни. Още около 17 часа в Триъгълника на властта вече имаше хора, които малко по-късно блокираха движението по бул. "Цар Освободител".

На този етап обстановката е спокойна, но има засилено полицейско присъствие.

Вчера от т.нар. "Отровно трио" обявиха, че в проявите тази вечер се очаква да се включат и четирима чуждестранни евродепутати.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


160
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
135
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ПРОТЕСТИТЕ БЯХА ДО ТУК- ВЧЕРА БГ СЪД ОТБЛОКИРА СМЕТКИ НА ЧЕРЕПА ЗА 300 000 000ЛВ И ТОЙ СПИРА ДА ПЛАЩА-"СТИНКИ НА ТАЯ ИЗМИСЛЕНА ДЪРЖАВА"- ЩЕ ИМА РАЗХОДКИ НА ЕДИНИЦИ- НО ТЕАТРИТЕ СВЪРШИХА.
134
2
 
10
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
Прошляците седят с плакати и чакат някой да ги оправи, да им смени памперса, да им купи дом, ДА МУ ДАДЕ 3000 ЕВРО ЗАПЛАТА, а той да е недоволен от политиците и да чака оная, Техноимпексовата с хотела за 20 милиопна в Халкидики да го оправи....Хахахахах, мизерно ск0т0ве
133
1
 
8
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
Тоя от снимка 5 иска държавата да му купи дом, защото видиш ли, не е било честно политиците и банките да имат, а той, сдухания - НЕ! Ами някой да му обясни как се учи, за да печели пари, или как се върти бизнес, или пък ако е тарикат политик да стане. Аз как успях да си купя за 6 месеца жилище в центъра на София и без да прося от държавата. И още 2 други апартамента ей така, да има и да взимам едни 1000 лв наем от въздуха. А, и един в Пловдив имам, ама него даже не го броя.
132
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ВИКТОР ДИМЧЕВДвайсетина студенти седят посърнало с плакати Оставка пред стълбите на СУ и мирно, но кахърно се опитват да приличат на сходния протест на ранобудните студенти години преди това на същата дата.Историята не се повтаря обаче.
131
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ВИКТОР ДИМЧЕВ ПРЕБРОИ 280 МЕТЕЖНИКА НА ИЗМИСЛЕНОТО ВЪСТАНИЕ 5
130
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е КАК НИКОЙ НЕ СЕ СЕТИ ДО СЕГА,ЧЕ ЯЙЦАТА ТРЯБВАШЕ ДА СА С"ОТДАВНА ИЗТЕКЪЛ СРОК НА ГОДНОСТ"-СИГУРНО ИМА ТАКИВА В ИЗОБИЛИЕ В СТРАНАТА!НЕ ЗНАЯ ДАЛИ ДНЕС СЕ ХВЪРЛЯХА ОТНОВО ПО НЯКОЯ И ДРУГА СГРАДА,НО ОТ СЪРЦЕ ЖЕЛАЯ УСПЕХ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ БОРЕЩИ СЕ ЗА ВЪЗВРЪЩАНЕ НА ДУХОВНИТЕ ЦЕННОСТИ СРЕД БГ НАРОДА,НАЙ-ВЕЧЕ В УПРАВЛЕНИЕТО/не на теория и с фалшива имитация,манипулация,едностранни грижи за народа-не глобални/,ЗАКОННОСТТА,СПРАВЕДЛИВОСТТА,СПАЗВАНЕ НА ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА ПО СВЕТОВЕН МОДЕЛ! НЕ ОСТАНА НАРОД!!!
129
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добре, че евродепутатите погнаха мафиота Боко Тиквата, иначе ако трябваше да разчитаме на българското гражданско общество, щяхме цял живот да живеем в мафиотски феодализъм.
128
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръгван към БНТ-ще има яйца-да си взема няколко кори
127
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази от Ал-а си умира от яд , че няма сблъсъци и кървища-Волене-ти почна с нова предизборна агитация-за Православна България-това ли ви е православието
126
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
100 на 0 за Бойко
125
3
 
19
 
! Отговори
Анонеимен преди 3 години
Ха-хааааа умирам си от кеф,че заваля точно на "великото им въстание".
124
2
 
7
 
! Отговори
В.Б. преди 3 години
До Достоверно инфо!Жена ми е в затвора, значи и ти си там явно. Интересно.Извинявай, не те познах с тоя женски подход. Нищо, де. Явно в тоя живот с теб няма да се срещаме, но ако си дадеш името ще ти пратя и на теб талончета да търкаш: аз съм щедър. Иначе, искаш ли и ти за 50 лева на площада? *** не за това дето си мислиш, а само като "протестиращ"?
123
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
130 Противник си на президента Гаранция! Иначе щеше да кажеш.Че за тези пари.Бихме взели 30 сет Мига!-:) Я ходи си изиграй една игричка в нета дечо!-:) Леле леле...
122
1
 
5
 
! Отговори
Влади преди 3 години
Стига три, бе свиркаджийке! Нали зеете, че нямало медийна свобода! Точно , вие джурналята сте най-мръсните цензори!
121
14
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Айде още 3 млрд, станаха общо 6 млрд допълнителни разходи за нови писти за Ф-16. За тия 600 млн да сме ги спестили или взели още 6 изтребителя. Грипените могат да кацат и излитат от двулентов междуселски път, двигателя се подменя за 3 часа в полеви условия, евтина подръжка, цена и изплащане.
120
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 123. Имаш ли и 30 годинки? Честно!-:)
119
4
 
6
 
! Отговори
В.Б. преди 3 години
До Достоверно инфо!"засрами се срам за теб срам и позор за България!!!"По принцип само една жена може да ми говори така пламенно. Знам, защото аз съм мъж с характер и жените усещат заряда.Няма нищо срамно, че България си има олигарси като мен. Ако не бях аз кой знае къде щяха да са антиките ни. А сега подкрепям и един справедлив протест (поне за мен е справедлив, иначе ще ми разкатае фамилията оня гологлавия). Така. Видях, че дъжда се засили. Браво протестиращите си заработват парите.
118
1
 
9
 
! Отговори
vale_karo преди 3 години
Да протестиращите пръскат заразата.За съжаление поради ред причини не можем да кажем колко от тях са заразени.Но полицаите да полицаите за тях си знае всеки ден поименно колко и кои са контактували с протестиращите.А сега де кой ще каже за сто дена колко са заразените от тях?
117
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 123Целта е да напълним с наши хора не обратното!Защо пишеш глупости не ти ли......ха?!
116
5
 
13
 
! Отговори
Бай Тошо преди 3 години
Тая ирландка защо не си ги вземе тримата *** у Ейрето? С нея ще станат каре.