Протестът в ден 102: Недоволните не се отказват

Обстановката на площад "Независимост" е спокойна
Обновена: 18 окт 2020 22:08 | 18 окт 2020 20:45, Веселина Йорданова
161
Протестът в ден 102: Недоволните не се отказват
Снимка: БГНЕС

102-ра вечер на антиправителствени протести с искане за оставката на правителството и на главния прокурор се провежда в София.

На площад "Независимост" обстановката е спокойна.

Протестът не е многоброен и движението не беше спряно. По-късно обаче протестиращите го блокираха при традиционното си шествие към Орлов мост.

Хората обявиха, че ще продължават да идват и да искат оставки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


161
Още по темата: протест
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
0
 
2
 
! Отговори
До 99 преди 3 години
99Анонименпреди 1 минута 1 0До 86Ами какво да правя , нали това е демокрацията - който спечели и формира коалиция той ще управлява#####--####'Правилно.Но щото ,нещо се беше загрижил за Бибочко, та за това не се стърпях.
73
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 86 Ами какво да правя , нали това е демокрацията - който спечели и формира коалиция той ще управлява
72
0
 
2
 
! Отговори
антирадевист преди 3 години
До БауМи да си вземат отпуски !
71
2
 
1
 
! Отговори
антирадевист преди 3 години
До баба марана всички бабички в държавата, Оставка от живота, тъпунгерки. Ако няма място в гробищата, - в крематориума. Там оставката ви е 1000% сигурна
70
1
 
9
 
! Отговори
антирадевист преди 3 години
Продължение на 93Когато момчетата подгониха военния, единия от полицаите каза: Ние сме дотук. Не можем повече да ви пазимТова ли искате вие, жалки протестъри?
69
0
 
9
 
! Отговори
До 92 преди 3 години
92До 87преди 1 минута 1 43 месеца протестите са многохилядни с малки изключения.На тия по върховете ние им плащаме заплатите,пачките и кюлчетата.Затова имаме право да ги уволняваме.Точка!##############В дълбока заблуда си ,чадо мое.Можеш да уволняваш,само жена си в къщи и до там.
68
2
 
6
 
! Отговори
До 86 преди 3 години
86Анонименпреди 2 минути 1 0Живи и здрави ще изкараме до март и после - довиждане Бибочко , да го видим с 40 човека в парламента какво ще чини################Ти за Бибочко не бери грижа.Неговата е наред.А помисли ти какво ще чиниш ,ако другарите дойдат на власт.
67
1
 
6
 
! Отговори
антирадевист преди 3 години
Продължение на 81:Това ли искате? Дали полицията ще ви опази от нормалните хора, не зная щото може и на полицаите да им писне.По време на едно друго, ама истинско въстание (1997 г), когато цялата страна беше въстнала пак срещу комунистите един фуражкаджия премаза крака на едно момиче. Момчетата от групата (а тогава всички студенти бяха на улицата, а не една шепа) го догониха и са му теглили як бой. Вечерта го показаха по телевизиите - не приличаше на човек. следва продължение последно,
66
10
 
2
 
! Отговори
До 87 преди 3 години
3 месеца протестите са многохилядни с малки изключения.На тия по върховете ние им плащаме заплатите,пачките и кюлчетата.Затова имаме право да ги уволняваме.Точка!
65
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Недоволни от каквоооо ? Някой каза ли ? Базата за сравнение в политиката е предходните управления !Няма такова положение да сравняваш с твоя лична представа за бъдеще.Всеки индивид оценява субективно едно управление спрямо благата,които той употребява.Държавата не е ваша ! Има си сложни икономически параметри,стратегически зависимости от трети държави,геополитика,история,ресурси и т.н.Всичко това изисква точния баланс.Излязъл да блее на площада неадекватника и си помислил,че някой ще му даде !
64
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ето какво представлява политиката В нета се върти изказване на Каракачанов от 2015 в някакво тв -предаване , как САЩ трябвало да си плащат за базите у нас . А ако не искат - да ни дадат безплатно самолети да ползваме , докато те ползват базите След влизането му в голямата политика ,естествено базите на САЩ вечене са безплатни , това му е мнението след катарзиса Не иска безплатни самолети , а такива на завишени цени и само на чертеж
63
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А защо да се отказват?Мафията също не се отказва.А главатарят раздава пари на кило.Нашите пари.Да му мислят следващите.Да му мислим и ние,че всички ще ги плащаме.
62
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма ли кой да им каже на тези миризабъли, че не може ,*** да иска оставка на главен прокурор.А за оставка нправителство си е нужен многохиляден протест а не два файтона платени.
61
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Живи и здрави ще изкараме до март и после - довиждане Бибочко , да го видим с 40 човека в парламента какво ще чини По-интересно е кой с кого и как ще управляват . Всеки , дори и Цветанов , се гласи да влиза . Как ще се разбират , как ще сформират правителство А най-странен е Слави - Иска да управлява , ама досега не е казал нищо , какво мисли да прави , каква икономическа програма външна вътрешна политика , приоритети.
60
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боко ке падне!
59
2
 
17
 
! Отговори
антирадевист преди 3 години
Май ще излязат прави някои коментатори, че тези протести ще укрепят повече. И друг път съм писал тук приказката за вола и риенето. Като чета постовете виждам все повече подкрепа за "омразния Герб", "престъпника Бойко" и какво ли още не, и виждам как нараства немощта на "анти"герберите, току виж че Герб вземе та спечели повече. Хей, умници, втръснахте на хората. Спрете или сменете репертоара. Ще загубите и това, което сте спечелили досега. Хората ще ви бият, това ли искате.
58
2
 
12
 
! Отговори
Бай Курти преди 3 години
Хората обявиха, че ще продължават да идват и да искат оставки.########'#########Ами ,като нямате друга работа ,идвайте.Все пак до март месец по 50 лева на ден, си е прилична сума
57
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От протеста почти нищо не остана освен химна. Кой ще плаща сега за озвучаването.
56
0
 
1
 
! Отговори
антирадевист преди 3 години
До ГЕРБЕРАЗТХе хе хе. Хареса ми.
55
0
 
8
 
! Отговори
антирадевист преди 3 години
Има ли смисъл да се чете конско на магаре?