С маски ли са клиентите в моловете? Проверяват!

Масово хората ги свалят, щом влязат в търговския център
Обновена: 18 окт 2020 17:27 | 18 окт 2020 17:25, Веселина Йорданова
78
С маски ли са клиентите в моловете? Проверяват!
Снимка: БГНЕС

Полицаи проверяват за маски посетителите на столични молове.  В някои от заведенията в големите търговски центрове пък се мери температура, преди да влезе човек, предаде "24 часа".

Още по темата
Униформените не са по входовете на моловете. Там охраната следи и не допуска да влезе някой без маска.

Масово обаче след това хората ги смъкват или свалят.

Затова полицаите са се позиционирали около ескалаторите на горните етажи. Те първо предупреждават, а при повторно нарушение глобяват. Санкцията е 300 лв.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още по темата: маскиглоба
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
12
 
9
 
! Отговори
киро но не брейка преди 3 години
До Пълнени чушкити Сървуланко ако искаш и маска и памперси на Хъзъ си сложи и се зазидай у вас у мазето че да не срещаш безотговорни и "ненормални"хора без маски!!!...като свърши кризата и те ваксинират с ваксината срещу"жестокия вирус" излез от мазето си пожелавам ти поне 160 годин животец да доживееш в жалкото ви съществуване *** неХтастен!!!....слагай бурката на очите и марш у мазето нека "ненормалните"без маски да измират ти нали ще си живучкаш до 150 годинки у кочХината какво те е еня!
21
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само ще помоля проверяващите докато проверяват да свършат нещо полезно и на тия дето си носят маските под носа или като лигавници да им подръпват маските над носовете. То и без това проверката е безсмислена, ама да има няква полза все пак.
20
4
 
5
 
! Отговори
Пълнени чушки преди 3 години
До ОхМиличък "Ох", аз съм и русофил, и американофил че и франкофон. И моя дядо също. Някои от вас се подмазваха на комсомолския секретар, но но 11 ноември 89, чудотворно станаха дисиденти атлантици и просто ***.
19
4
 
12
 
! Отговори
Пълнени чушки преди 3 години
До клиентИмаш грешка, това че си си платил с честно изкараните пари, не ти дава право да се държиш безотговорно. И тово не е постижение, нормално е да харчиш честно изкаран пари, и нормално е да пазваш правилата. Не се прави на мъченик, сложи си парцала на носа, нпълни чушките и по-скромно и не боботи.
18
3
 
2
 
! Отговори
Дон Божан преди 3 години
Кажете сериозно, Коронката страшна ли е и ако е кви мерки да взена? Само без въздържание!
17
1
 
3
 
! Отговори
Дон Божан преди 3 години
Колко дами съм срещнал орез тая година, то като в медицинските нфекциозно
16
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е, то в моловете над 95% носят маски, тия са намерили къде да проверяват. После ще кажат "Ето ние проверихме и хората са стриктни, носят си маските, не е вярно, че никой не носи маски!" Или с други думи поредното отчитане на дейност...
15
4
 
4
 
! Отговори
Тролинг преди 3 години
КовидТроловете многу нервни, нещо май шъ са объркат работите с Ковиду
14
4
 
3
 
! Отговори
Дон Божан преди 3 години
Ами аз все кисна по кожни и инфекциозни отделени , ама Коронката е ново за мен А оная с маската ми вика, че аботила *** в нета, познаваш ли я? Ти ли си..?
13
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз и без ковид избягвам моловете. Те са си един голям развъдник на бацили и всякакви вируси.95% от дрехите продаващи се там у нас са пълни ментета, но прованса нали трябва да се хвали как бил си купил нещо от мола.За дрехи си поръчвам директно от сайтовете, а пук за разходка предпочитам на чист въздух, сред природата.
12
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Затова пък пазвантинът в Ринга, откъдето току що се прибирам, беше само с плексигласов екран пред мордата. Коронавирусите го заобикалят от четири страни и му флизат фноса, а той изобщо не ги усеща. Жалка картинка...
11
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Навсякъде хората са с маски.
10
10
 
6
 
! Отговори
Дон Божан преди 3 години
Хора, .моля ви да ми дадете информация, сега разбрах, че върлува безжалостен убиец наречен Корона вирус. Ужас, от януари не бях случал новини, гоних само сгодни дами и дори не съм разбрал калво става. Имах 2-3 с маски, ама мислех, че просо са срамежливи. А една действаше през маската, направо ненадмината. Боже, предава ли се по полов път тая Корона? Губиш ли додтойнството си? Притеснен съм, от вчера съм сам в къщи, какво да правя?
9
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз отслабнах 5-6 килограма от началото на пандемията, точно защото почнах да се движа доста повече и да се храня по-здраволсловно и да пия по-рядко алкохол. За това допринесе и фактът, че не съм стъпвала в ресторант или кафене от март. И нямам никакво намерение да се връщам към "нормалността", що се отнася до заведенията, защото в действителност никога не съм била удовлетворена от качеството на храната и обслужването в българските ресторанти, за да поемам и риск от заразяване.
8
7
 
2
 
! Отговори
Ох преди 3 години
Не знам за короната но българите масово са болни от русофилия и спешно трябва да се направи нещо. Старите разнасят русофилският вирус и се опитват да заразят младите. Трябва да се измисли някаква по ефективна демократична ваксина да се спре разпространението на русофилкият вирус преди да ни е унищожил.
7
4
 
7
 
! Отговори
клиент преди 3 години
значи влизам аз в магазини,тв вериги и молове ще си купувам дадена стока ще си оставям парите изкарани с честен труд за стока с 200% надценка където ще ме излъжат и измамят ами да ще си държа маската под брадата какъв е проблема за протокола нали съм си сложил парцала на лицето!в тв верига фантастико в софия където служителите им 99 % не носят правилно маските но нагли и правят забележки на клиентите?!нали те с техните пари ви изкарват заплатите!стоките им със 150%надценка вече не влизам там!!!
6
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не ходя на мол на кръчма и на фитнес вече, нито дори на кафе по баровете,, хем си спестявам парички, хем ги гледам как ще си фалират. 2 пъти в месеца си зареждам продукти от големия магазин и си купувам само самун със хляб от едни квартален магазин. Да *** всички.
5
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Маските са за да мълчите"!!Това го каза Милен Цветков, малко преди да го убият!!Случаеност???
4
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Продаваки на хляб и закуски кашлят без масли, нито с ръка на устата. на една педя разстояние от стоката. С голи ръце бързат да ви обслужват и едновременно да броят парите. Конртош - отникъде микакъв. Иши от дъжд на вяъър съвсем про форма.Е градсския транспорт - смущаващ бтой пътници без маски, предимно яки мъже.Кошчетата заж отбпа дъци по спирките са с преливащу пепелници. Щом фухмежвятър, пепекниците с "самопочистват". Съвсем по ев ро пей ски стсандарти е хигиената в РБ ?
3
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 2Да, ако искаме някакво оруелско общество, нека имам тайна и скрита полиция, па може, да глобяваме и хора, само по анонимни сигнали. Сложи два полицая в мола, да се разхождат и да предопреждават хората, а глоби да има само за разни разхайтени. Не вярвам, някой да има проблем, особено сега, когато става гадно и вали постоянно, да има и оплакващи се от смяната.