107-а вечер на протест, пред БНТ – отново "Гражданска панорама"

Исканията за оставки остават
Обновена: 23 окт 2020 22:52 | 23 окт 2020 20:30, Красимир Ангелов
113
107-а вечер на протест, пред БНТ – отново "Гражданска панорама"

За 107-а поредна вечер в центъра на София се провежда протест с искане за оставка на правителството и главния прокурор.

Участници в протеста блокираха за кратко движението на Орлов мост, след като проведоха традиционното шествие от площада пред Президенството до възловото кръстовище. 

Има протестиращи без маски, като според тях със заповедта на здравния министър за носене на маски на открито се ограничават правата на хората, съобщава БНР. Тези протестиращи споделят мнението, че маските са вредни за здравето и според законови разпоредби е забранено скриване на лицето.

Заедно с това за четвърти пореден петък пред сградата на БНТ се организира и т.нар. "Гражданска панорама". Участниците в нея се събират, за да посрещат гостите в предаването "Панорама" по обществената телевизия, съобщава Bulgaria ON AIR.

На днешния протест основните теми са две - влизането на НАП и ДАНС в кабелния оператор "Евроком", както и с актуалната ситуация в страната.

Изданието на "Панорама" тази вечер не включва политически гости, а само анализатори.

Шатрата, от която вече четвърти петък пред БНТ провежда своята "Гражданска панорама", бе изградена малко след 18:30 часа, когато започнаха да се събират участниците в протеста.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
27
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Трите дежурни гербави трола нещо нямате активност тая вечер? Да не би щото вождът ви е ковидясъл?
15
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръгват към Орлов мост. Хаджигенов каза, че тази вечер има Панорама. Но благодарение на тях вече Панорама не кани политици за гости.Пред БНТ Боец имаха гражданска Панорама преди 2 часа.За двата протеста тази вечер има в канала на Crazy Bulgarian в Ютюб
14
33
 
2
 
! Отговори
Словянин преди 3 години
Докато сме в НАТО и ЕС, ще сме най-корумпирани и бедни в Европа, скоро и в света.
13
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хаджигенов изкара 2 яйца от щраус и каза, че яйцата ИМ били големи... не като на ГЕРБ хахахахахахаханас не ни е страаааааааааах спря да го казва.. уплаши се от малкото хораСега започва да лае Минеков.Събудил се с един глас и чул гласа на г-жа Караянчевахахахаха тоталко кукууууууууууСънуват ги вече. Домъчняло му уж...Тя била душата на компанията и пеела частушки.И той лае за детските помощи и казва СЛЕДВАЩИТЕ ДА МУ МИСЛЯТ!САМО ЗА ПАРИ ГОВОРЯТ. ОТВРАТИХА МЕ ТОТАЛНО СЪС СВИНЩИНАТА СИ.
12
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На протеста има около 50 ковидидиота. Нямат маски.
11
2
 
32
 
! Отговори
СМЯНА НА СИСТЕМАТА преди 3 години
НАЛИ , БИЕХТЕ ЛЕКАРИТЕ И ГИ НАРИЧАХТЕ С ,КАКВИ ЛИ И НЕ ИМЕНА И ОБИДИ...?!СЕГА ВЕЧЕ ЩЕ СИ БИЕТЕ ГЛАВИТЕ У СТЕНИТЕ , ЗА ДА ИМА КОЙ ДА ВИ ЛЕКУВА ОТ "КОВИД-19"....ХА,ХА,ХАААААААААА..ЗАЩОТО НЕМА ВЕЧЕ ЛЕКАРИ!ТАКА ЩЕ БЪДЕ И С ТИЯ УЛИЧНИ *** :ДОЙДАТ ЛИ ТЕ НА ВЛАСТ--ИДВА АНАРХИЯТА , ГЛАДА И ТЕРОРА НА ПРОСТАЦИТЕ....!ИСКАТЕ ЛИ ТАКОВА БЪДЕЩЕ ЗА ДЕЦАТА СИ??!!
10
2
 
30
 
! Отговори
Абе преди 3 години
Чета и вече нищо не разбирам- тез тримата сега седят по цял ден пред телевизора и по сайтовете, гледат кой кво казва и къв закон се обсъжда и вечерта казват на останалите събрани 20-30 безделника ,че протестират срещу него ли?? Кви панорами, кви хоризонти, кви 5 лева. Тез вече не знам по-смеши ли са или по-жалки. Пълен потрес!
9
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Другарите не искат БНТ , искат си руската телевизия .
8
0
 
17
 
! Отговори
Гумичка за триене преди 3 години
Гледахте ли интересното интервю на диков с японеца двайсетина минути диков му течаха лигите?ама госдин киро вие сте милионер!!диков и реклама???парата е в колата на задната седалка !!!!
7
29
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Значи най-лошия сценарий за ББ е да спечели следващите избори и да стане пак премиер. Такава бомба си е заложил с новия бюджет, че бедна му е фантазията какво го чака следващата зима!
6
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
107 НА НУЛА ЗА БОРИСОВ
5
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Снощи беше много неловка ситуация, минах от там и позяпах малко. Някакъв на микрофона обяснява, който не се е въоражил, взели сме яйца за всички, заповядайте вземете си и към министерството. И разни странни физиономии изпълняват
4
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това гражданска революция ли е или е Стогодишната война? Какви 110 дена, какви 500 евро?
3
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бабикян е много нервен. Трепери от злоба. Защо мерките за детските били до 2021 и защо предвиждали да раздават пари само до изборите.хахахаха Вика а следващите кучета ги ялипр.оста-ка си е пр.остакПАРИТЕ ЩЕЛИ ДА СВЪРШАТ ПО АПРИЛАМИ МНОГО ЯСНО... СЛЕДВАЩИТЕ МОЖЕ ДА СМЕНЯТ ПОЛИТИКАТА НА ПОДПОМАГАНЕ
2
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жалка картинка
1
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Sofia, Bulgarian Anti-Government protest day 107 - part 2глбедам ги на живо - няма даже 50 човека