107-а вечер на протест, пред БНТ – отново "Гражданска панорама"

Исканията за оставки остават
Обновена: 23 окт 2020 22:52 | 23 окт 2020 20:30, Красимир Ангелов
113
107-а вечер на протест, пред БНТ – отново "Гражданска панорама"

За 107-а поредна вечер в центъра на София се провежда протест с искане за оставка на правителството и главния прокурор.

Участници в протеста блокираха за кратко движението на Орлов мост, след като проведоха традиционното шествие от площада пред Президенството до възловото кръстовище. 

Има протестиращи без маски, като според тях със заповедта на здравния министър за носене на маски на открито се ограничават правата на хората, съобщава БНР. Тези протестиращи споделят мнението, че маските са вредни за здравето и според законови разпоредби е забранено скриване на лицето.

Заедно с това за четвърти пореден петък пред сградата на БНТ се организира и т.нар. "Гражданска панорама". Участниците в нея се събират, за да посрещат гостите в предаването "Панорама" по обществената телевизия, съобщава Bulgaria ON AIR.

На днешния протест основните теми са две - влизането на НАП и ДАНС в кабелния оператор "Евроком", както и с актуалната ситуация в страната.

Изданието на "Панорама" тази вечер не включва политически гости, а само анализатори.

Шатрата, от която вече четвърти петък пред БНТ провежда своята "Гражданска панорама", бе изградена малко след 18:30 часа, когато започнаха да се събират участниците в протеста.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари