Полицай ударил ученик в метрото заради липса на маска

Инцидентът е станал на метростанция "Европейски съюз"
26 окт 2020 14:03, Ния Христова
364
Полицай ударил ученик в метрото заради липса на маска
Снимка: БГНЕС
Полицай е ударил 16-годишно момче в София след скандал заради липса на предпазна маска в метрото, съобщи БНР. Инцидентът е станал на метростанция "Европейски съюз", а по случая върви проверка.
 
16-годишният ученик е влязъл в метростанцията без да носи предпазна маска на лицето. Униформения служител на МВР забелязал това и направил забележка на младежа.
 
Последвал е скандал, а ученикът е блъснал с колелото си леко служителя на МВР. В следствие на това той е задържал момчето, ударил го е и е започнал да го влачи по земята към стаята на метростанцията, в която има полицейско присъствие.
 
Младото момче е подало жалба срещу действията на служителя. В СДВР е назначена проверка на инцидента със заповед на директора на службата старши комисар Георги Хаджиев. Служителят на реда е отстранен от работа, а причините за инцидента се изясняват. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


364
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
227
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как така ще отстраняват полицай, защото някакъв си сополанко се е оплакал от него въпреки, че ученикът си е виновен - ходи без маска? Какъв авторитет ще има полицията, след като и малолетни хлапета могат да удрят с велосипеда си полицай?
226
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Младите знаят че полицаите са корумпирани и за това не ги уважават.
225
2
 
5
 
! Отговори
До 251 преди 3 години
Добре бе,дърдорко,много сте детайлни,когато става въпрос за спазване на правила и дисциплина.Не сте така,обаче,когато трябва вие да сте в ролята на държавата !Смешници !Лицемери !
224
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никой не е длъжен да носи маска, докато държавата не предостави безплатно такива на всички граждани. Такъв е законът. Адвокат Марковски го обясни на ощетените от природата по подробно тази сутрин.
223
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много нежни тия полицаи, един 16 годишен така лошо блъснал единия, че му счупил прясно изпиления нокът, с който си бърка в носа и ушите. Трагедия..
222
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добре бе , японците носят маски от 2000 заради тоя САРС , как никой не роптае ? Тея селяни за повече ли се имат ? Никакво общество няма , интелегенцията са някви луди . Ботев го е казал , да си глупав тука е на почит . Срамота.
221
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Така му се пада на малолетния ***! Правилата са за всички. Не е допустимо ракова отношение към служителите на реда и закона. Да не говорим, чекато не носи маска, застрашава останалите хора!
220
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 243А аз да ти кажа, че само от написаното не е той който не е виждал Германия на живо. Знам, защото живея в Германия и принудителни мерки са си стандартни срещи нарушители на реда, включително безапелационно отвеждане както си трябва. Даже германските полицаи имат специални кожени ръкавици, които нахлузват когато се готвят за безредици или физически контакт: за да могат да правят каквото се налага без директни контакти с тялото на задържания. И така, кефите многознайковците.
219
2
 
16
 
! Отговори
stiling преди 3 години
Навремето като малък ***, въобще не ми минаваше през акъла да се репча на милиционер или да вдигам скандал, особено ако съм в нарушение. Така ни възпитаваха и беше правилно.Да не говорим, че ако вършехме глупости изяждахме по някой шамар от случайни чичаци по улиците и това си беше в реда на нещата, да не говорим в училище как биеха от време на време, никой не се е жалвал.Сега нещата вече се изродиха, малкия *** си знае правата и няма страх от нищо и никой, утре ще убие и ще питаме що стана?
218
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Маските не са патент на България и правителството!Проблемът не е в маската,а в поведението на обществото!В края на краищата не живеем в анархия и не може да се толерира бойкотиране на всичко,с което не сме съгласни,при това здравен казус,който касае целия свят и са се произнесли компетентни хора.А как да действа полицая,когато някакъв супермен го блъска с колелото си?Да го помоли да спре?И утре -нямало респект към полиция.Няма да бъдем нормална държава,докато не спрете да защитавате тея лекенца
217
4
 
15
 
! Отговори
ии преди 3 години
На метро станцията има камери навсякаде.1) Маските са задължителни (по наредба)2) Полицая е длъжен да прилага закона.3) Посегателство в/у органите на реда е наказуемо.4) Ако младежа не разбира това то тогава е редно, или психолози да се занимаят с младия господин или социални да влязат в дома му и да проверят как се е възпитаван.5) На 16 да му наливаш вече акъл е късно!!!
216
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До: Ами,точно в Германия видях полацай да влачи немощен старец и да го блъсне нарочно на земята, защото беше пиян и нещо му се репчеше. Никой не реагира. Такива случаи обикновено не се регистрират никъде, да не говорим да се стигне до съд.По писаното разбирам ,че Германия може да си я виждал, ама само на снимка.
215
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този път браво на фуражката.
214
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е малко ***, което така се държи и в у-ще.Писна ми от такива!Не се шздържа!А родителите на токива едва ли знаят какво всъщност представляват.
213
11
 
7
 
! Отговори
Джандарламенти преди 3 години
се правят на мъже само пред невъоръжени женоря и дечурлига.Колкото пъти идат в онези махали, толкова пъти ги млатят.Пък преди години един нещастен луд в Горна Оряховица води няколко дневна престрелка със спец частите.Пази Боже, ако трябва да ни пазят от истинска заплаха...
212
4
 
16
 
! Отговори
А преди 3 години
Малко му беше на този нахален ***! Не е толкова малък вече да разбере е правила трябва да се спазват и че не може да обижда служитела на реда на работно му място.
211
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До д-р ДрегерНе, той е един път нарушител за това, че е без маска, ВТОРИ път, за това, че е спорил с полицая т.е. неизпълнение на полицейско нареждане и ТРЕТИ път, че е бутнал полицая с велосипеда. От такъв "примерен гражданин" не очаквам достоверно и безпристрастно представяне на обстоятелствата около случилото се след това.А това, че полицая е приложил сила да го изведе от зоната на нарушението е негово прави и ЗАДЪЛЖЕНИЕ.Всичко останало са евтини сензации.
210
4
 
19
 
! Отговори
12 преди 3 години
Това е новото поколение - не спазват правилата и нямат елементарно възпитание. Утре това ще се разбие някъде с БМВ то което са му купили родителите му и ще погуби и невинни хора. Възпитанието започва от семейството - в случа явно го няма
209
10
 
7
 
! Отговори
д-р Дрегер преди 3 години
БИЕЩОТО сърце на държавата (МВР).*** че се е репчил - репчил ама той затова е нарушител. Мильо е тоя дето трябва да спазва правилата всеки път, иначе няма как да ги налага на другите.А в закона не пише бой. Пише задържане, акт, глоба и т.н. - ама това са сложни работи в които Ушев по принцип не е много вещ а и не му се занимава.Къде-къде е по-лесно един шамар. Ейййй, ама то имало камери. Нищо, записът все някак ще се изгуби.
208
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сташно мъжествено. Утре да пробва да удари някой на неговата възраст и с неговите габарити, обаче.