Полицай ударил ученик в метрото заради липса на маска

Инцидентът е станал на метростанция "Европейски съюз"
26 окт 2020 14:03, Ния Христова
364
Полицай ударил ученик в метрото заради липса на маска
Снимка: БГНЕС
Полицай е ударил 16-годишно момче в София след скандал заради липса на предпазна маска в метрото, съобщи БНР. Инцидентът е станал на метростанция "Европейски съюз", а по случая върви проверка.
 
16-годишният ученик е влязъл в метростанцията без да носи предпазна маска на лицето. Униформения служител на МВР забелязал това и направил забележка на младежа.
 
Последвал е скандал, а ученикът е блъснал с колелото си леко служителя на МВР. В следствие на това той е задържал момчето, ударил го е и е започнал да го влачи по земята към стаята на метростанцията, в която има полицейско присъствие.
 
Младото момче е подало жалба срещу действията на служителя. В СДВР е назначена проверка на инцидента със заповед на директора на службата старши комисар Георги Хаджиев. Служителят на реда е отстранен от работа, а причините за инцидента се изясняват. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


364
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
207
12
 
25
 
! Отговори
аха преди 3 години
Малко му е било, кой знае как се е репчил пикльото.
206
6
 
21
 
! Отговори
? преди 3 години
И какво прави с колело на перона, не е ли забранено?
205
12
 
24
 
! Отговори
123 преди 3 години
Браво на полицая! Заради такива глезьовци без маски дълго време се лекувах от коронавирус.
204
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ПроСоТоИ как ти хрумна да го интепретираш в негативна светлина събитието?Ако питаш мен е много позитивно: нарушител на обществения ред е извършил и посегателство срещу държавата в лицето на полицейски служител и е бил принудително отстранен като обществена опасност. Показва, че в България вече има закони и има кой да ги налага. Къде по-подходящо да се случи от станция, която се казва Европейски съюз?
203
9
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Служителят на реда е трябвало и да го нарита.Сега ще го дъвчат във всички медии.Кога ще приемат закон, като в САЩ, че не можеш да докосваш полицай и частната собственост е неприкосновенна.Крайно време е. За такъв протест бих излязъл на улицата.
202
7
 
5
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
на мен па ми хареса ФАКТА,че тая ДИВОТИЯ е станала на метростанция "Европейски съюз"....не съм фаталист,нито любител на "конспирациите",нито съм суеверен,обаче...кой каквото и да казва,ИМА ИЗВЕСТНА ТЪЖНА СИМВОЛИКА в това,че както казах "дивотията" се е случила ТОЧНО на въпросната метростанция.."На метростанция "Европейски съюз" са възможни секакви работи"..Дупе да му е яко на това момченце!..Нашите дупари СЪЩО да са подготват за .."50 тояги на голо"!"ЕС"...
201
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Малко му е било. Трябваше да го затворят някъде по закона за 24те часа, и като откачат родителите му, и те да го набият. Щом законът казва, че трябва да се носи маска, значи трябва да се носи маска, точка. Пък да газиш полицаи с колело (или с каквото и да е) е доказано лоша идея. Не бяха ли застреляли един такъв ербап на бул. Рожен?
200
6
 
23
 
! Отговори
БайХ преди 3 години
Един от инструментите на полицията за прилагане на закона е сила. На всякъде в нормалните държави по света дисреспект или всяка форма на нарушаване на личното пространсво на полицая ще означава задържане, което по някога може и да е малко грубо за задържания но почти винаги е пряк резултат от действията му. Разни пиклцовци дето отиват да се репчат на полицията е хубаво да бъдат посъветвани на време до къде могат да се разпростират в наглостта си
199
6
 
28
 
! Отговори
АК-47 преди 3 години
Този лигльо, ако го беше направил в Лондон или в Париж, нямаше да му се размине толкова лесно. И защо ще отстраняват полицая от работа, като си я е свършил добре. Трябвало е да го изхвърли от станцията и да го закопчее, ако окаже съпротива. Всички *** и са се качили на главата на полицията. Полицаят изобщо не е виновен.
198
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е друга случка от днес . "18-годишен шофьор блъсна мъж и жена на тротоарМладежът се е движел с несъобразена скорост"За този няма ли да ревнете , ако го бяха пообработили малко Такива и по 3 пъти на ден да ги трепеш , пак ще им е малко
197
9
 
30
 
! Отговори
х преди 3 години
Перфектна работа на полицая! Келемето си е получило заслуженото!
196
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никой полицай в нормална държава, не би си позволил да бие 16 годишен. Там има съд, който наказваАми, точно в Германия видях полацай да влачи немощен старец и да го блъсне нарочно на земята, защото беше пиян и нещо му се репчеше. Никой не реагира. Такива случаи обикновено не се регистрират никъде, да не говорим да се стигне до съд.
195
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И полицаите са хора и добре че ги има. Такова поколение расте че човек трудно може да се сдържи. Мамини разлигавени синчета . За това казармата е най добрия вариан за да я има България.
194
9
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Малко му е боят, още е трябвало.
193
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В САЩ те застрелват на място ако нападнеш полицай. А в нашата "демократична" татковина. подават жалба срещу полицая че не се е оставил да го набият. Е сега няма ли да глобят малкия нахалник? Или щото бил подал жалба ще му се размине?
192
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най големите виросоносители са учениците!Тези глезени хлапаци само от бой разбират!
191
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бии хлапето......
190
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Може ли нормален човек да знае ,че е виновен , да тръгва на саморазправа с полицай и да се очаква друг резултат ?
189
4
 
25
 
! Отговори
малко го е бил!!! преди 3 години
Живея срещу Строителния техникум. Крякащи, мьекащи, дъвчещи, друсащи по дворовете гамeни, които оставят след себе си купища ***, държат се арогантно... Момичетата пищят безпричинно, момчетата подстригани като мутри, гледат на кръв и форсират двигатели. Нито една маска!Вече се моля да минат на дистанционно, та кварталът да си отдъхне!
188
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много правилно е реагирал полицая. 1-во ЗАДЪЛЖИТЕЛНО е носенето на маски в метрото. 2-ро, кой си ти вчерашно , че ще буташ орган на реда ( хем не си прав, хем и ще налиташ? ) Мама и тате ли така са те учили? - нищо чудно, при положение, че и те най-вероятно са такива - МЪРЛЯЧИ! Ако не бяха, то такъв шамар щаха да ти ударят, че цял живот ще го помниш!