Жители на София на протест заради разширението на бул. "Цар Борис III"

Те настояват за пряка връзка с АМ "Струма"
15

Пореден протест на жителите на югозападните квартали на София. Протестиращите блокираха кръстовището на "Цар Борис III" и бул. "Никола Петков".

Исканията им са за промяна в проекта за предстоящото разширяване на Околовръстното и големия завой, който трябва да е в тунел от бул. "Никола Петков" към "Цар Борис III", съобщава Bulgaria ON AIR.

Те не искат той да се осъществи, тъй като според тях трафикът ще стане изключително натоварен, а това ще доведе до опасности и инциденти.

Те настояват да има пряка връзка с магистрала "Струма".


15
Още от София
С фиш на стъклото ЦГМ ще глобява и неприсъствено
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Направи ли се това нещо магистрала Люлин ще бъде само за тировете. Логиката не я виждам, по добре е да се разшири околовръстното от колкото 5 години да се копаят подземия..
13
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Там пътя няма да се разширява. Тунел и естакада с локални отгоре на тунела, под естакадата, както е при Икеята. Затова реват, че няма да има отчуждаване и извиване на ръце.
12
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
.... А именно те ще си ги при своят.. Евала че сте толкова ограничени и злобни... Това няма да ви докара до никъде и няма да направи нищо положително в живота Ви.
11
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Явно всички сте толкова нещастни.. Че чак се тресете от злоба?!?
Я си представете през вашата къща, апартамент или каквото искате да имате да ви обявят че трябва да ви го съборят и в замяна ще ви предоставят нещо което е в пъти по малко за да създадат нещо което няма да е в плюс на хората живеещи в околията..!?
Вие бихте ли се предали толкова лесно?
Ама давайте си злобата.. Тя някой ден ще ви изяде.. Иначе можете даскандите "оставка" за някой български индивиди.....
10
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Центъра за градска мобилност трябва да разформирова, в почти военно време тия келллеши си позволяват да тероризират 2 милионен град. Фандък давай си оставката краддло.
9
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ако желаят да бутат и вашия имот, за да може тея, които не плащат данъци тук и всеки ден се блъскат пред дома ви, да си карат със 100 км/ч в населено място, едва ли щяхте да нападате т.нар. шепа собственици. Ще се борим за това, което сме градили и градим и няма да позволим да превръщат квартала в магистрала. Аман от готованци и разбирачи
8
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Там е проектирано да е широк път от преди 50 години. Тия селяни там сега нито са раждани там, нито потеклото им е от там за да имат претенции. Освен това има правила и закони. Държавата/общината реши ли - отчуждават те и се махаш, това е.
7
5
 
20
 
! Отговори
Munchen_DE преди 3 седмици
Защо ли ми мирише на поредното извиване на ръце на нас данъкоплатците за огромни суми пари? Май пак цъфнаха мними собственици искащи "компенсации"?!
6
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Събарйте наред, там си трябва 6 платна, моля разкарайте паветата - преди 100 години може и да са били нещо.
5
5
 
26
 
! Отговори
stiling преди 3 седмици
Пак се почна недоволното племе си гледа неговия личен интерес само! Ама в едно общество се гледа първо обществения интерес! Видиш ли сега заради шепа собственици на имоти да не минава път изобщо да не ги обезпокоим изобщо.Ами да затворим пътя бе и да ги пускаме само тях за да няма шум и трафик, а иначе те навсякъде другаде да се минават свободно, само пред тях да не се минава! Това е Българниа лош материал.Да си продават имотите като не им отърва и да си купят на друго място.Пълно щастие няма!
4
11
 
6
 
! Отговори
нЕкой преди 3 седмици
Абе имат право. И така, и иначе е. По добре е да ходят до магистрала люлин, ама е по дълго. Но пък и да няма тунел, никой не може да накара кюмурИте от перник да не минават през княжево напът към вкъщи
3
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Угодят ли им пък, останалите ще протестират...!?
2
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ха тоя брадатия прилича на ники михайлов ,само че ники тъпото е 120 кила кюфте.
1
7
 
19
 
! Отговори
Кмето преди 3 седмици
У Мало Уйново не ни е натоварено, елате ! Че ви пущим да протестирате у мерата....