С маска, без маска - провериха 11 000 обекти в София

Правилата се спазват, съставени са само 9 акта
5 ное 2020 17:30,
26
С маска, без маска - провериха 11 000 обекти в София
Снимка: БГНЕС

От 10 октомври до 4 ноември са проверени 11 177 търговски обекти в София за спазване на мерките срещу разпространение на COVID-19. Следи се за носене на лични предпазни средства, спазване на дистанция и извършване на дезинфекция по график, съобщиха от Столичния инспекторат.

До настоящия момент са съставени 9 акта за установени нарушения за неносене на лични предпазни средства в търговски обекти, Нарушители са били клиенти на заведения.

При направените 798 проверки на 4 ноември на са констатирани нарушения. Най- голям дял от инспекциите са извършени в район "Студентски".

"Тенденцията е за спазване на мерките, както от гражданите, така и от собствениците на търговските обекти", отчитат от инспектората. При контрола се включват и екипи на Общинска полиция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
6
 
5
 
! Отговори
1 преди 3 години
До АнонименДа ако ги носехте а не да ги държите за да показвате че просто имате маска!
4
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има по 4000 официално заразени ежедневно , а те ще ми проверяват за маски.Ако маските вършеха работа щеше ли да има толкова заразени тук и в цяла Европа?
3
3
 
8
 
! Отговори
На Запад локдаун преди 3 години
А за нашите само нокдаун.
2
7
 
12
 
! Отговори
Лъжат преди 3 години
Та пушек се вдига. Колкото пъти влизаме във веригите, толкова пъти виждаме безмасъчни.
1
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С маска или не... това вече не е приоритет за справяне с епидемията.Навсякъде около нас и в Европа има lockdown, защото маските не са панацея и не вършат работа, когато хората не спазват дистанция и не ограничават контактите си,което е много по-ефективен начин за пазене.