Вижте къде спират водата в София в петък

Причината е подмяна на спирателен кран
Обновена: 5 ное 2020 09:03 | 5 ное 2020 09:03, Елка Василева
2
Вижте къде спират водата в София в петък
Снимка: "Софийска вода"

На 6 ноември 2020 г. (петък), във връзка с подмяна на спирателен кран в ж.к. „Сердика“ до блок №17 се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, в живеещи в района на:

ж.к. „Сердика“ блок №17, №18 и №18А.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ж.к. „Сердика“ пред блок №17.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 


2
Още по темата: Софийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Редовно виждаме разкопани места по улиците на София, все някакви ремонти правят.
И навсякъде картината е една и съща - около изкопа десетина-петнайсет мъже пушат, почесват се, разговарят. Един прави нещо вътре в изкопа. От време навреме избоботва и някоя машина, която стои отстрани заедно с оператора си.
Всички обаче получават заплата, защото са на работа.
1
0
 
2
 
! Отговори
Супер Таварищ преди 4 седмици
Искам да смените спирателния кран с пластмасов.

И удължете срока.. 12 часа за изкоп, подмяна на кран, обедна почивка от 6 часа, бирено време час и половина... няма да стигне.

Реалистичен срок: 1 седмица
цена на ремонта: 45млн лв

Лек ден другари, работата ми тук е свършена.