Заместник-директор на 32-о СОУ в София почина от COVID-19

Петима преподаватели от училището са дали положителни тестове
6 ное 2020 16:37, Ния Христова
63
Заместник-директор на 32-о СОУ в София почина от COVID-19
Снимка: Pixabay
Заместник-директорът на 32-о средно училище "Св. Климент Охридски" в София Надка Васева, която е била заразена с коронавирус, е починала, съобщи БНР.
Още по темата
Общо петима преподаватели от столичното училище са с положителни проби за COVID-19. По искане на ръководството на училището, в момента в него присъствено се обучават само учениците от 1 до 4 клас.
 
Всички останали са на дистанционно обучение. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Забелязал съм, че българинът вижда само пред носа си. Не може да мисли цялостно, в дълбочина. Дори и министърът размята накакви числа и проценти. Аб г.лу.пчо, вземи порочети нещо, съветвай се с исински епидемолог, а не слушай някакви милфове, които не знаят къде да си отъркат оная работа. Трябва смелост и експертиза. Защото децата почти не се тестват, а само пръскат вируса в семействата си, а вече над една дузина учители починаха. Това засяга дори и лекарите. Хайде сетете се защо.
11
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 7: Искаш да кажеш, че по- големия брой заразени се дължи на това, че е по- голям броят на тези, които не носят маски, за да пазят другите ли ? Фактите са други.
10
5
 
50
 
! Отговори
Родител преди 3 години
Децата ми учат в 32 училище и познавахме Заместник Директорката беше страхотен ръководител и Лека и Пръст Сега ОТ МОН ИЗЛЕЗТЕ И КАЖЕТЕ НА НЕЙНИТЕ ДЕЦА СВОИТЕ СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ.КОЛКО ОЩЕ УЧИТЕЛИ ТРЯБВА ДА УМИРАТ ГОСПОДА ОТ МОН?ОТГОВОРЕТЕ БИ!
9
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Според най-авторитетния мед. алманах Ланцет, поне 30% от заразените идват индиректно от училище. При това изследването е проведено в страни, където и учениците над 6 години носят маски навсякъде. Никъде няма такова "гениално" решение със стаи - пашкули или мехури, което си е покана за нещастие.
8
7
 
49
 
! Отговори
.. преди 3 години
Важното е училищата да са отворени и да се заразяват учители и деца и техни близки. После ще видим кой ще преподава. Ама нали трябва да се угоди на раЗни хора , които считат че училището е място , където да си хвърлиш детето инда си ходиш по фитнеси, барове , басейни и др.развлекателни места.
7
7
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Министърът на МОН е за съд. И не, не сравнявайте учителите с лекарите. Има каузи, за които си заслужава да умпреш. Но да създаваш някакъв изкуствен фронт в училищата е не само налудничаво, но и престъпно. Схемата с т.н. стаи - мехури е самоубийствена. МАСКАТА ПАЗИ ДРУГИТЕ, НЕ ТОЗИ, КОЙТО Я НОСИ! Това беше стократно обяснено. В класната стая само учителят има маска! Но не става въпрос само за учителите. Децата си разнасят спокойно вируса м/у училище и дома, а и там където се събират!
6
4
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вълчев е подлец и убиец!Бог да прости госпожата. Тя е поредната жертва да безумците и некадърниците, които ни управляват.
5
46
 
14
 
! Отговори
аз преди 3 години
Къде са ви доказателствата, че е от Ковид? Аутопсия правена ли е? Или вече всички умират от едно и също?
4
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бе, що за *** сте?! Грам човещинка ли не ви остана! Такива като вас трябва да ги впрягат на нивата вместо животни!
3
5
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И още учители ще си отидат от Ковид-19 заради пълното безхаберие на првителството.
2
64
 
10
 
! Отговори
брех преди 3 години
Някак си модерно стана да починеш от COVID-19!
1
44
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мангъра ви каза. Сухите съчки падат първи.