Протест под мотото "Леглата не лекуват сами" в София

Болнични легла ще бъдат инсталирани пред МС
9 ное 2020 08:46, Ния Христова
57
Протест под мотото "Леглата не лекуват сами" в София
Снимка: БГНЕС
Поредната протестна акция, която ще се проведе в София, ще е с мотото "Леглата не лекуват сами".
 
Болнични легла ще бъдат инсталирани пред Министерския съвет в 124-ия ден на антиправителствени демонстрации, съобщава БНР.
 
Недоволство от проблемите в здравната система в условията на COVID кризата ще бъде изразено чрез импровизирана "полева болница". Това обявиха от така нареченото "Отровно трио" и от Гражданската платформа "Изправи се.БГ".
 
Заради пандемията и разпространението на заразата протестите под прозорците на властта бяха заменени с отделни акции.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нали за Корни имаше легло и ремдесивир и то във Вма ,и за мая и за цялото бкп ще има а,за народа "новото поле на банкя" или печката на орландовци
19
1
 
15
 
! Отговори
Програмист преди 3 години
Ха! Да се бяха сетили че има пандемия като събраха маса народ на площада без маски и без дистанция, сега ще ми реват.
18
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Винаги са им недомислени идеите. А всъщност можеха и да са забавни, ако разпънат пред парламента голяма палатка, напълнят я с легла и кажат, че строят полева болница за политиицте... Можеше да си вземат и малко тунинговани каки облечени като сестри. Ама кво да правиш, с тия сеир не става щото нямат творческо мислене.
17
3
 
17
 
! Отговори
Сронсора преди 3 години
Е отпуснал кинти за мебели. То иначе напоследък и яйцата ги караха да си носят от вкъщи.
16
3
 
23
 
! Отговори
1 преди 3 години
Хахахаха.Аз казах ли ви, че сега ще правят само показни пърформансиот време на време, колкото да кажат, че са протестирали цяла зима и преди изборите пак ще започнат да се събират редовно. Смешни платени "протестъри". Нещо на Черепа не му се дават парички за ялови протести лиииии?
15
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До баба мараБабе, май и ти мислиш, че асфалта не се яде. Да ти напомоня, че 2009-та още май месец в МФ се знаеше, че пари в бюджета има до края на октомври. А когато разбраха, че правителсвото на Орешарски се разтуря няма да ти казвам как ударно се харчеха парите последния месец. Какви безумни фактури са ми попадали. Сега и фискалния резерв е пълен и приходите си вървят независимо от пандемията. И пари за увеличението на пенсиите има. Това да не ти е светилото Гечев?
14
4
 
27
 
! Отговори
Марин преди 3 години
Това не са ли хората, които протестираха срещу твърдите мерки и носенето на маски. *** народ, слаба държава.
13
3
 
20
 
! Отговори
Избрали преди 3 години
Са да разнасят легла защото поради рехавия им протест могат да блокират кръстовища с мебели. Горенето на маски е атрактивно на тъмно, но не е много обемно друго си е празни шатри, палатки и мебели. За спонсора няма да питам
12
3
 
22
 
! Отговори
Лелееее.. преди 3 години
ТОВА Е ТО... "БЕЗБРЕЖНА БОЛШЕВИШКАТА ТАПОТА"..... ХАХАХААА.....ЖЕСТОКО!!!!!!!!
11
19
 
6
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
рипахте скачахте преди 30 години хаиде скачаите сега такъв про-ст народ не съмочаквала че ще се пръкне да няма капка достоинство и чест обричат ни на смъртно не подават оставка друг е въпроса че които и да доиде след тези ще намери еднаоглозгана територия
10
5
 
23
 
! Отговори
7 преди 3 години
Опаааа, лъсна истината с кой се гушка отровното трио. Супер. Дискредитирани сбърканяци. Къде е полицията да ви бие по два шамара да се освестите и да си дигнете катуна дето сте разпънали насред центъра.
9
3
 
23
 
! Отговори
Ангелов ГР преди 3 години
Поредната "гениална" идея на арогантната отровна тройка. И какво сега? Ще запалят "полевата болница" така както палеха маските си?
8
3
 
31
 
! Отговори
Хах преди 3 години
Нали нямаше вирус, кухи глави. Какви лекари търсите сега, отивате при Мангъров да ви изпише чайчета.
7
3
 
26
 
! Отговори
Сашо преди 3 години
При такова тежко положение в което изпадаме да се занимаваш с такива глупости е върховна наглост и безочливост.Алчността за властта май е по-важна от човешките животи.И тези имат претенции за закони.....ми спазвайте ги!Вие ги потъпквате!И "Майките" - видяхче,че Вие не сте никакви майки а просто поредните платени протестиращи.С помощите, които получавате ли плащате за плакати,тениски, бусове,палакти?И накрая решете за какво точно протестирате -че то всеки ден различно - продажници мръсни!
6
2
 
21
 
! Отговори
АМА, ЧАКАЙТЕ... преди 3 години
... ВМЕСТО МАСКИ... СЕГА ЛЕГЛАТА ЛИ ШЕ ПАЛИТЕ.... ХАХАХААА... НА ВСИЧКИ КОМУНИСТИ????!!!
5
1
 
31
 
! Отговори
Ай .......... преди 3 години
Точно тези с м о т а н я ц и, преди няколко дни пееха съвсем друга песен.
4
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Шайката да изкара на първа линия докторчетата с големите заплатки от частните болнички, щото Докторите от общинските избягаха от отдавна по запада...И сестрите тоже!
3
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ама гледайте да сте без маски и скупчени. После Правителството ви виновно. Костинбордската няма ли да я погнат накрая за опорочаването на изборите докарали ни "Кой"? Майчетата "Закрила не детето" няма ли да ги подкара накрая. За това ли трябва да им плащаме за асистент, да са свободни да ни блокират пътя за работата.
2
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това за хотелите да ги направят болници само болен мозък би го измислил и като няма лекари ветеринари ли ще ни лекуват в тях
1
2
 
27
 
! Отговори
Любопитно преди 3 години
Дали тези протестиращи най сетне ще започнат да спазват мерки и ще ходят с маски на дистанция 2 метра ще имат дезинфекция и дисциплина или освен разнасянето на легла ще горят маски както обикновено.