31 глобени за паркиране в трева в София

20 МПС-та са били преместени на специализиран паркинг
16 ное 2020 21:09, Ния Христова
28
31 глобени за паркиране в трева в София
Снимка: БГНЕС
Столичен инспекторат са наложили глоби с фиш за паркиране в зелени площи на 31 шофьори за периода от 9 до 15 ноември. Други 20 моторни превозни средства са били преместени принудително на специализиран паркинг, съобщават от Инспектората.
 
Констатирани са с констативни протоколи 45 автомобила, чиито водачи също ще бъдат санкционирани. Най-много нарушители са установени в районите "Изгрев", "Триадица", и "Слатина".
Още по темата
 
От Столичен инспекторат напомнят, че движението, престоят и  паркирането на ППС в паркове, градини, детски площадки и зелени площи е напълно забранено, а нарушителите се санкционират. Също така уточняват, че ежедневно се извършва контрол.
 
 
 
 
 
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
0
 
! Отговори
Милен Илиев Минков преди 3 години
Даце Не се срамувай не сй пройзлязла от Дани
22
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То нема паркинг погледнте улиците са като селски пътища за крави и овце
21
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пак общински терор, докога ще търпиме тея корумпирани до мозъка на костите си ***. Умишлено саботират парко места с яката мисъл да скубят пари от зони, за 30г в София нито 1 многоетажен гараж, при това става въпрос само за разрешения. ОСТАВКА.
20
5
 
5
 
! Отговори
18 преди 3 години
Ако мислиш, че в Париж, Лондон, Брюксел и т.н. общината е осигурила място на всеки голфаджия си дълбоко объркан. Идея нямаш колко струва да поддържаш кола в Западна Европа. Единствената грешка е, че глобите не са 100 пъти повече.
19
1
 
7
 
! Отговори
:) преди 3 години
31 глоби. Смешки. Ред, ако се налагаше така, България да е станала нормална държава. 31 000 трябваше да са глобите. Паркирането по тревните площи е любимо занимание на БГ селтиците. После изкарват калта на улицата и тя става на прах, която децата им дишат.
18
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ми вас т..пи общинари кой ще ви глоби за липса на места за паркиране? В София, до парка Боримечката имаше празно място, "готов" паркинг, а общината затрупа бетонова площадка с дебелина над 20 см., остатък от бивш строеж от около 300 кв. м със земя и направи градинка! Пълно безумие! Паркът е наблизо и всички ходят там, никой не посещава няколкото пейки около площадката, подготвена за паметник на Фандъкова.
17
1
 
5
 
! Отговори
Друг ни е виновен. преди 3 години
Все някой друг ни е виновен. И понеже няма асфалт до Рилските езере ще си караме джипките до тях.. така де.. като не искат да ни създадат условия. Бай Ганьовщина...
16
3
 
3
 
! Отговори
глас от тъдява преди 3 години
В Испания(поне където съм) , "паякът" е даден на концесия и услугата са 70?+глобичка започваща от 90? , И като съм се връщал от работа съм виждал в 3ч през нощта да извличат някоя кола от вътрешните улици на квартала
15
0
 
4
 
! Отговори
Ди Фантастише Тиквен преди 3 години
Я я, гутише Картофел, вундаба
14
3
 
4
 
! Отговори
Курадо Кътани преди 3 години
Гербладеш е много по-зле от Бангладеш
13
3
 
2
 
! Отговори
Иванов преди 3 години
До АнонименАми тя е такава заради колити които я газят!!! Капиш?
12
2
 
9
 
! Отговори
Сержант преди 3 години
Представете си колко са ефективни контролните органи. За цяла София 31 случаи. Ако това бе частна фирма поне 1000на ден ще са. Е такава ни е държавната администрация. Търтеи на хранилка.
11
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези хора не знаят ли че сме в пандемия? Особено ако снимката е актуална.. Такава тревна площ има, такава градинка...
10
2
 
9
 
! Отговори
Max преди 3 години
Снимката все едно е правена в Бангладеш, красота...
9
11
 
9
 
! Отговори
Бойко преди 3 години
Пребиваите контрольорите бре...
8
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изгрев, Триадица и Слатина, нека отидат да ги вдигнат в Люлин, Обеля и Ботонец, там и без това са повече.
7
8
 
9
 
! Отговори
Munchen_DE преди 3 години
В жк Славия има навсякъде по тротоарите коли, нека от КАТ да минат да видят!В неделя в 15 ч. наглец от съседен блок реши да ползва тротоара пред нас за автосервиз да си сменя гумите.Елате да видите манталитет като във Факултета и после от място с 200 в посока извън София, ако може и извън страната!
6
10
 
9
 
! Отговори
хехе преди 3 години
и сз имам акт за паркиране в 'зелена площ' .....заааклевам се грам трева нямаше! нямаше! разджегъртана пръст и каменяци и следи от другипаркирали преди мен , просто ги е яд че е на 2метра до синята зона и е безплатно неоправено разджегъртано от всички петно ,поне да го направят малка зелена градинка с паритеот актовете да не ме я яд торба райграс е 10лв
5
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В София има трева!??!!
4
7
 
24
 
! Отговори
стоян преди 3 години
Спрете презастрояването бе гербаджийски ***.