Мъж заколи и одра агне пред десетки в кв. "Мусагеница"

Всички се възмущавали и снимали, никой не подал сигнал
17 ное 2020 09:32,
201
Мъж заколи и одра агне пред десетки в кв. "Мусагеница"
Снимка: БГНЕС

Снимка на току що заклано агне, закачено на оградата на игрище в столичния кв. "Мусагеница", предизвика вълна от възмущение и коментари в социалните мрежи. Убитото животно било окачено на метри от прозорците на два жилищни блока. Според очевидци "жертвоприношението" е станало пред очите на многобройна публика, излязла по терасите на близките сгради.

"Предполагам, че много хора са видели това действие. Явно човекът си е заклал агне за Заговезни", обясни очевидец пред Нова тв. "Или шиле или агне беше, но явно ще заговява човекът", допълни още той.

"Подобни дейности не трябва да се случват на публични места, на метри от детска градина. В социалните мрежи има стотици коментари по темата, но няма нито един подаден сигнал в общината или на 112", коментира зам.-кметът на Район "Студентски" Искрен Арабаджиев.

Арабаджиев апелира гражданите да сигнализират за нередности, дори това да е в извън работно време или в почивен ден. По думите му, ако имало сигнал, органите на реда щели веднага да разтурят "ритуала".

Подобни "жертвоприношения" оказва се не са рядкост в квартала.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


201
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
128
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Качествения", наболи са ти веждите, тичай да си ги оформиш
127
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В тоз форум само деградирали *** ей..В блица ви спряха коментарите и напълзяхте тук.Качеството пада и пада.Ай ходете да колите агнета, на село, ***, вън от София
126
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много ви станаха меки чувствата ,уважаеми ,,европейци '',ами ако се наложи на война да ходите !
125
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Уфцамоложко, човекът е в двора на къщата си. По-голям проблем в случая са отвратителните досадници, които се пулят какво прави съседа, и тичат да плачат по телевизията. И ако смяташ, че на някой му дреме дали съвремена жена - вегетарианска досадница - ще му обърне внимание - грешиш.
124
2
 
24
 
! Отговори
kiril преди 3 години
"Грехът" на този човек е , че го е заклал в София , ако беше на село нямаше да има "проблем".И аз , като малък бях всяка Коледа на село , колихме прасе много обичах пресния дроб на скара , нито съм се повредил от видяното нито нищо , а и на Гергьоведн винаги пекахме агне , и прабаба ми (лека и пръст) , колеше кокошки , скубеше ги в кофата с вряла вода и цялото семейство бяхме събрани.
123
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 131,Кой ти ги втълпи тези глупости?Защо виждаш света в черно и бяло?Човек може да е вегетарианец, и да не е ***. Да ! Възмножно е !Аз съм офталмолог, вегетарианка, и съм на 30 год, и за мен човешкия живот има значение, и смятам че е безобразие да се колят животни по улицата. Също така не харесвам нито ***, нито "меки китки" или там подобни. Смесвате нещата. И ако смятате че сте мъжкари с тези глупави твърдения, грешите, нито една жена няма да ви обърне внимание.
122
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Човекът си е в двора на къщата бе, лyди! Заклал си агнето, къде да го направи, да го закара до месокомбината и да помоли да го пуснат в кланницата за малко ли! И кво, имало месо висящо, абе някой от вас влизал ли е в МАГАЗИН? В Била има 200кв.м витрини с месо! Да не мислите, че е изкуствено?
121
5
 
11
 
! Отговори
123 преди 3 години
Аз съм отраснала на село и не съм веган, но да колиш животно насред столицата пред един куп народ за мен е недопустимо.
120
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен129..ами живей си и си спортувай и си яж маруля ние да ти се пречкаме и да се вайкаме че с ОСТЪР нож режеш марулята ..бедната маруля ..бъди си различен но не мрънкай че хората се хранят както винаги са го правели ..гейско ново общество
119
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
близо до поблични места . училища и детска градини само е позволено да се продава дрога,, да има кръчки и да се говори за джендери и гейове но за това как фунционира прородата --абурд... че току виж няйое дете видяло как идва храната на трезата ,, да отречем баби и дядовци дето гледат градини и жовотни дето после вкусно похапваме,,, съвсем скоро ще забранят да се показва как се жеже домат или лук с остър нов,,ужас представяте ли си .. убийци на зеленчуци ... Тръм е прав ...блатото блатото смърд
118
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Въпреки че държавата е отдавна за оплакване, много от хората между 15 и 40 годишна възраст са живяли и живеят в относителен комфорт и безопасност. Средна класа от посредствени парвенюта, кажи - речи. Та когато си задоволен и нямаш реални грижи, не си гладен, бездомен, не се бориш с живота със зъби и нокти всяка минута, ти ставаш изнежен джендъроевропец. За такива хора човешкия живот не струва нищо, но недай боже някой да нарани мило-гледащо млекопитаещо, оревават света. Човечеството се изврати.
117
2
 
8
 
! Отговори
Qwerty преди 3 години
София е прашна източноевропейска селска дупка. След 1-2 месеца в София се отправих към Терминал 1. И на мен ми се иска да не е така и да знам, че един ден бих могъл да се върна и да живея в София, но положението е такова.
116
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 125,защо да е лицемерие, аз не ям месо, спортувам, пазя диета и не обичам да гледам как някой селянджур коли животни под прозореца ми. не може ли да разберете, че има хора които живеят по друг начин?
115
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
и какво да го удуши ли и след тва да го пърли с газова лампа ???? кво ненормално има в тази история ..
114
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А-ха-ха, провинциалистите полазиха София.Селянина превърнал се в нов суфиянИц...............класика Бг.
113
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В социалните мрежи има стотици коментари по темата, но няма нито един подаден сигнал в общината или на 112.. бай *** ювците са големи бойци в нета, но като опре до действие са най големите мишки!
112
5
 
13
 
! Отговори
Hamid преди 3 години
О боже. Скоро ще ни забраните и на село курбан да колим. Големи европейци станахте. Аз уикенда оправих едно теленце. 60 буркана телешко сварих, ребърца в пакети и кайма за зимата. Вие си яжте 20 годишното телешко. А за каймата в магазините не коментират. Тя не е с животински произход. На човека му се дояло прясно месо. Който не иска, и разните вегани да не гледат.
111
4
 
16
 
! Отговори
Столичани в повече преди 3 години
Може да изкараш селяните от село, но селото от тях не!!!Обаче, ако им го кажеш, се обиждат и налитат на бой. А, кажете ми тоя какъв е?! Палят огньове пред блока, за да пекат чушки за зимнина, гледат кокошки по апартаментите, но иначе "Аз бех селянин, ама веки не съм! Щото живея у Софията, у блок."
110
5
 
5
 
! Отговори
Издислав преди 3 години
"Заколи" е глаголна форма за мин. св. време, която обикновено децата в доста възраст използват, т.е. правоговорът не им е най-силното качество. Ако има редактори, които имат поне средно образование в днес.бг, е можело да го поправят на "закла". Отделно от това, постъпката е потресаваща... и аз обичам мръвките, но на улицата си е извращение да колиш животни. Ако някои смятат, че няма нищо нередно - заведете децата си другия път да гледат!
109
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 118Ооо да. Обичах сърнипка, бобри, даже и вълчо сме яли ама е много гадно.